xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Χαιρομαι να διαβαζω την ιστορια και να βλεπω τις φωτογραφιες σου γιατι εκτος απο καλογραμμενη μου ξυπναει μνημες απο τα ιδια μερη που ειχα παει.
Όχι ότι διαφωνώ γενικώς, έτσι είναι, απλά στο Βιετνάμ (νομίζω) είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα από πολλές άλλες Ασιατικές χώρες. Με λίγα λόγια, δηλαδή, αν κάποιος είναι μυγιάγγιχτος (όπως λες) μάλλον είναι καλύτερα να μην πάει στην Ασία (εκτός ίσως από Κορέα ή Ιαπωνία - δεν ξέρω τι παίζει εκεί)!4) Αν είστε μυγιάγγιχτοι μην πάτε στο Βιετνάμ. Τουλάχιστον όχι εκεί που πήγαμε εμείς. Η καθαριότητα δεν είναι το φόρτε τους, ειδικά στους δημόσιους χώρους.
Babaduma από ότι φένεται και στον τίτλο της ιστορίας μου αυτό ήταν το πρώτο μου ταξίδι στην Ασία και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης με εκεί. Έγραψα μια γενική διαπίστωση που έκανα.έτσι είναι, απλά στο Βιετνάμ (νομίζω) είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα από πολλές άλλες Ασιατικές χώρες.
Και πολύ καλά έκανες! Και που πήγες στο Βιετνάμ πρώτα (για να έχεις ένα καλό μέτρο σύγκρισης) και που έγραψες τις διαπιστώσεις σου. Μακάρι να κάνουν όλοι το ίδιο.Babaduma από ότι φένεται και στον τίτλο της ιστορίας μου αυτό ήταν το πρώτο μου ταξίδι στην Ασία και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης με εκεί. Έγραψα μια γενική διαπίστωση που έκανα.
Ινδία (φυσικά), Σρι Λάνκα, Ινδονησία, Μαλαισία, Ταϋλάνδη (οι 2 τελευταίες στα ίδια επίπεδα με το Βιετνάμ) από τις προσωπικές μου εμπειρίες, και οι υπόλοιπες της Ινδοκίνας και η Κίνα - απ' ότι διαβάζουμε εδώ μέσα (προσωπικές ... προσεχώς! )Ποιές άλλες χώρες σκεφτόσουνα (από αυτές που έχεις εμπειρία)?
Δεν νομίζω να κάνω λάθος (πάντα με επιφύλαξη) γιατί αντιγράφω πληροφορίες από το ημερολόγιό μου και δεν τις γράφω από μνήμης. Καλού-κακού το τσέκαρα και στο σάιτ και δίνει 72$ για αυτή την εκδρομή (ανέβηκε η τιμή) . Εμείς είχαμε πληρώσει 44 ευρώ μετά από μία έκπτωση που είχαμε γιατί κάναμε και άλλες εκδρομές (μπορεί να ήταν και λίγο καλύτερη η ισοτιμία ευρώ- δολαρίου).πιστευω οτι πληρωσατε παρα πολλλλλα χρηματα για την εκδρομη στα cu chi tunnels.
τα 44 euro τοατομο :roll::roll::roll: ειναι .....ακριβο ...το κοστος απο τα διαφημιστικα που κρατω τωρα ---και τα εψαξα γιατι μου φανηκε ακριβη η τιμη ---λενε 70.000 VND δηλαδη 3 euro μεταφορικα με συνοδο - ξεναγηση ....
επισης η εισοδος ειναι 80.000 το ατομο δηλαδη 3,5 euro και ενα καλο γευμα αλλα 4 euro ... μηπως θυμασαι κατι λαθος ?????
θα ηθελα επισης να συμπληρωσω οτι αυτη η εκδρομη συνδιαζεται και με τον φημισμενο ναο
Αχ και εγώ το εύχομαι... Αυτό το Λάος πολύ τριγυρίζει στο μυαλό μου...κανατε μια υπεροχη επιλογη δρομολογιου και ευχομαι συντομα να ταξιδέψετε και στα υπολοιπα μερη της αγαπημενης νοτιο ανατολικης ασιας..
καλα κανεις και το σκεφτεσαι ...Αχ και εγώ το εύχομαι... Αυτό το Λάος πολύ τριγυρίζει στο μυαλό μου...