echo2011
Member
Παρόλ'αυτά το Σεπτέμβρη δείχνει κανονικά τη διαδρομή με rer c ενω τον νοέμβρη τη δείχνει έτσι:
.. Μήπως επειδή είναι νωρίς ακόμα;
Παρόλ'αυτά το Σεπτέμβρη δείχνει κανονικά τη διαδρομή με rer c ενω τον νοέμβρη τη δείχνει έτσι:
-->-->σύνολο 1 ώρα και 17 λεπτά
.. Μήπως επειδή είναι νωρίς ακόμα;
Ναι για πρωί κοιτάζω, αλλά το νοεμβρη είναι off όλη μέρα.. Ενώ το σεπτέμβρη και 23.00 που δοκιμάζω μια χαρά το δείχνει.. Ελπίζω να είναι διαθέσιμο στη πορεία γιατί θα είναι ταλαιπωρία έτσι..Δεν ξερω. Ισως σχεδιαζουν τιποτ' αλλο που δεν εχει ανακοινωθει ακομα. Το Σεπτεμβρη λογικο να στο βγαζει αφου ετσι κι αλλιως τα εργα ξεκινουν απο τις 22.40. Φανταζομαι πως κοιτας για πιο νωρις.
Κατά τη γνώμη μου συμφέρει πολύ περισσότερο να πάρουν δεκάδα εισητηρίων, νομίζω πως οικονομικά μία δεκάδα αντιστοιχεί σε δυο ημερήσια κ πολύ δύσκολα θα χρειαστόυν πάνω από 5 μονά η κάθε μια την ημέρα, εμείς πήγαμε δυο μήνες πριν κ νομίζω είχαμε βγάλει τα ημερήσια mobilis (δεν είναι τουριστικά κ δεν τα προωθούν στους ξένους αλλά είναι τα πιο οικονομικά) αλλά το μετανιώσα καθώς δεν έκαναν απόσβεση.Υπάρχει κάποιο εισιτήριο που ισχύει και για το μετρό και για τα λεωφορεία μεταφοράς μέσα στην πόλη και ισχύει για 7 ημέρες; Όσο για την περιοχή της διαμονής εκεί πια δεν βγάζεις άκρη
ναί το φαντάζομαι αλλά για Λούβρο είμαστε προετοιμασμένες ψυχολογικάΕννοείται πως συμφέρει πολύ τα εισιτήρια να τα κλείσει μέσω Internet..οι ουρές είναι πολύ μεγάλες...όσο για την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα η είσοδος στο Λούβρο είναι δωρεάν αλλά κ πάλι έχει μεγάαααλη ουρά για έλεγχο η οποία ωστόσο κυλάει πολύ γρήγορα..
Ακόμα τίποτα πάντως..θα δείξει θα προσπαθήσω και σε κανα δυό μέρες..Να προσπαθείς μέχρι κ παραμονές της αναχώρησης...εγώ ένα μήνα νωρίτερα δεν έβρισκα κ βρήκα παραμονές.
Στην Μονμάρτη μέναμε κι εμείς κ είναι μία χαρά περιοχή, δεν συναντήσαμε κανένα πρόβλημα..Ναι μάλλον είναι καλή η τιμή αλλά ανησυχώ γιατί διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για την περιοχή της Μονμάρτης στο forum και επειδή θα πάνε μόνες τους 2 2οχρονες θα το εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος που ξέρει την περιοχή του ξενοδοχείου μου έλεγε την γνώμη του ευχαριστώ
Κανενας λογος ανησυχιας αν εχουν τα ματια τους 14...Ναι μάλλον είναι καλή η τιμή αλλά ανησυχώ γιατί διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για την περιοχή της Μονμάρτης στο forum και επειδή θα πάνε μόνες τους 2 2οχρονες θα το εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος που ξέρει την περιοχή του ξενοδοχείου μου έλεγε την γνώμη του ευχαριστώ
Αυτό δεν ακούγεται και πολύ εφησυχαστικό! Κάπου διάβασα ότι εκεί κοντά που θα μένουν είναι η περιοχή "κόκκινων φαναριών" ή δεν ισχύει;Κανενας λογος ανησυχιας αν εχουν τα ματια τους 14...
Τα διαβάζετε. Αναγνωρίζετε οτι τα διαβάσατε. Κατανοείτε αυτό που διαβάσατε.Ναι μάλλον είναι καλή η τιμή αλλά ανησυχώ γιατί διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια για την περιοχή της Μονμάρτης στο forum και επειδή θα πάνε μόνες τους 2 2οχρονες θα το εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος που ξέρει την περιοχή του ξενοδοχείου μου έλεγε την γνώμη του ευχαριστώ