Ισπανία Πρώτη φορά στη Βαρκελώνη

Ioanna Sp.

Member
αν και δεν έχω πάει τα τελευταία χρόνια από το city, μου εχουν πει ότι είναι καλό.
Αν είσαι κοντά στο
Show flamenco: Patio Andaluz Barcelona.
πες τους σε έστειλε ο Παναγιώτης και μου είπε να με βάλεις στο πρωτο τραπέζι.
Είναι καθαρά Ανδαλουσιανό.
Καλημέρα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ:clap::clap::clap:!!! Θα μείνω κοντά στο Auditori αλλά δεν με πειράζει η απόσταση. Μπορώ να πάω δλδ χωρίς να κλείσω θέση εκεί ? Πιστεύεις ότι θα βρω? Θα είμαι 11-15 Δεκεμβρίου και έλεγα για Παρασκευή. Επίσης το φαγητό είναι καλό μιας και το προτείνεις ή καλύτερα μόνο ποτάκι?

Last edited:

panpan

Member
Ναι αν πεις Παναγιώτης, δεν χρειάζεσαι κράτηση. Το φαγητό είναι καλό, αλλά είναι λίγο ακριβό, για αυτό αν θέλεις πάνε για ποτό.

Ioanna Sp.

Member
Ναι αν πεις Παναγιώτης, δεν χρειάζεσαι κράτηση. Το φαγητό είναι καλό, αλλά είναι λίγο ακριβό, για αυτό αν θέλεις πάνε για ποτό.
Ευχαριστώ πολύ !!!! Μήπως μπορείτε να μου προτείνατε και για φαγητό κανά δυο επιλογές τοπικής κουζίνας?

panpan

Member
Κάπου έχουμε τοπικ που γράφουμε για εστιατόρια της Βαρκελώνης. Αυτή την στιγμή είμαι έξω για δουλειά. Ψάξτε το λίγο το φόρουμ .

panpan

Member
Φίλε μου πολύ αόριστο είναι το μήνυμα σου. Που θέλεις να μείνεις, πόσα αστέρια να έχει;
Διαμέρισμα; Με πρωινό; κλπ. Σε γενικές γραμμές ναι έχει σε αυτήν την τιμή, εκτός αν έχει
κάποια εκδήλωση-συνέδριο και οι τιμές είναι φευγάτες. Αεροπορικά από που;
Αθήνα, Θεσσαλονίκη; aegean -Vueling άλλη;

νικοςπ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -ΒΙΕΝΝΗ
Φίλε μου πολύ αόριστο είναι το μήνυμα σου. Που θέλεις να μείνεις, πόσα αστέρια να έχει;
Διαμέρισμα; Με πρωινό; κλπ. Σε γενικές γραμμές ναι έχει σε αυτήν την τιμή, εκτός αν έχει
κάποια εκδήλωση-συνέδριο και οι τιμές είναι φευγάτες. Αεροπορικά από που;
Αθήνα, Θεσσαλονίκη; aegean -Vueling άλλη;
ΔΙΚΙΟ εχεις , απο αθηνα και θα προτιμουσα οχι Vueling (δεν την γνωριζω και παρα πολλα αρνητικα διαβασα για αυτην ) για δικλινο η κοντα στο κεντρο η πολυ κοντα σε μεσα μεταφορας (αληθεια μεχρι τι ωρα εχει συγκοινωνιες τα ΣΚ? ) δεν ψαχνω για πολλα πολλα να υπαρχουν τα βασικα και να ειναι καθαρο δεν με πειραζει το πρωινο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Last edited:

afrodite39

Member
Λοιπον
θαμαστε οικογένεια με 2 παιδιά 13 ετών και 10 ετών τέλη Φλεβαρη
Κοιτάζω για δωμάτια και σε ξενοδοχεία δεν βρίσκω τετράκλινα…
κάνα διαμέρισμα έχουμε υπόψιν;;;
επειδή τα ΜΜΜ δεν τα γλιτώνουμε και τέρμα κεντρικό να μην είναι δεν πειράζει,αρκεί ναναι κοντά σε μετρό….
θα βγάλουμε και οι 4 την t usual???
το ενυδρείο αξίζει;;;
έχουμε δει της Λισαβώνας που ήταν άκρως εντυπωσιακό….
Κάτι που αξίζει να δούμε εκτός απτά γνωστά;;;
καλό θα ήταν να κλείσω από τώρα εισητηρια για Σαγραδα,πάρκο ή και ένα μήνα πριν αρκεί;;;
ευχαριστώ

panpan

Member
ΔΙΚΙΟ εχεις , απο αθηνα και θα προτιμουσα οχι Vueling (δεν την γνωριζω και παρα πολλα αρνητικα διαβασα για αυτην ) για δικλινο η κοντα στο κεντρο η πολυ κοντα σε μεσα μεταφορας (αληθεια μεχρι τι ωρα εχει συγκοινωνιες τα ΣΚ? ) δεν ψαχνω για πολλα πολλα να υπαρχουν τα βασικα και να ειναι καθαρο δεν με πειραζει το πρωινο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ωραία. Θα πρέπει να βάζεις τις πιθανές ημερομηνίες που θέλεις να έρθεις στο skyscanner,
να κοιτάς τις τιμές για ξενοδοχείο σε κάποια μηχανή αναζήτησης πχ booking.com , Hotels.com κλπ
Σίγουρα θα έχει κάποιο ξενοδοχείο που θα σε καλύπτει, εκτός αν τις ημερομηνίες που μπορείς
έχει η πόλη κάποια εκδήλωση.

(αληθεια μεχρι τι ωρα εχει συγκοινωνιες τα ΣΚ? )
Μετρό.
Δευτέρα έως Πέμπτη 5.00 - 00.00
Παρασκευή 5.00- 2.00
Σάββατο 5.00 - Όλη την νύχτα έως 0.00 Κυριακής

panpan

Member
θα βγάλουμε και οι 4 την t usual?
Θα πρέπει να μας πεις πόσες ημέρες θα είστε στην πόλη και αν θα φεύγετε το πρωί και θα γυρίζετε το βράδι η θα φεύγετε το πρωί θα επιστρέφετε το μεσημέρι και θα ξαναβγαίνετε
το απόγευμα. Να υπολογίσουμε στο περίπου πόσες μετακινήσεις θα κάνετε, να δούμε ποια συμφέρει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.475
Νεότερο μέλος
Drnv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα