• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ισπανία Πρώτη φορά στη Βαρκελώνη

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι φαν της Βαλενθιάνικης παέγια,αλλά μια παέγια με φασόλια,μπιζέλια,
κοτόπουλο και σαλιγκάρια δεν θα διάλεγα.Πόσο μάλλον να πάω και 380 χιλιόμετρα μακριά να την φάω.
Είναι εξαιρετική η βαλενθιάνικη και μπορείς να βρεις και άλλες εκδοχές εκτός από την παραδοσιακή (δεν βάζουν όλοι σαλιγκάρια :)), αλλά προφανώς ψάχνουμε για μέρη στη Βαρκελώνη.

panpan

Member
Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλές εκδοχές κι εμένα προσωπικά μ'αρέσουν τα σαλιγκάρια
αλλά όχι ντε και καλά στην παέγια μου.Θα γελάσεις αλλά έχω φάει υπέροχη παέγια στην Κύπρο.
Η παέγια δεν είναι Βαρκελωνέζικο πιάτο και τα περισσότερα μαγαζιά προσφέρουν κατεψυγμένη
και αντί για σαφράν βάζουν χρωστική.Βέβαια ο καθένας τρώει ότι γουστάρει.Εγώ προσωπικά δεν
έχω ευχαριστηθεί παέγια στην Βαλένθια.Και πίστεψε με έχω φάει σε πολλά και καλά εστιατόρια. :)
19260717_1511566855532499_2570148487313848832_n.jpg

Εδώ δεν θα έβαζα ούτε κοτόπουλο ούτε σαλιγκάρια. ;)

EFIE

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλτα,βαρκελωνη,φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι,αιγυπτο
Καλησπερα σε ολους..πρωτον pan pan ευχαριστουμε που εισαι παντα σε ετοιμοτητα..μετα λοιπον...ερχομαστε βαρκελωνη την αλλα παρασκευη για 4 μερες..με εχουν βοηθησει ηδη ολες οι πληροφοριες που διαβασα..ηθελα να ρωτησω 1)αν πρeπει απαραιτητα να προκλεισουμε εισητηρια για sagrada και guell,δεν ειμαστε κ του αυστηρου προγραμματος...
επισης μενουμε plaza catalunya, να παρουμε 2) airbus i metro?..κ τελος μια μερα θελουμε να παμε girona μονοημερη,δευτερα η τριτη, καποιο ταξιδιωτικο πρακτορειο με ελληνα ξεναγο θα ηταν σουπερ..

panpan

Member
1)Χωρίς εισιτήρια από ιντερνέτ απλά δεν μπαίνετε μέσα ,ειδικά που πλησιάζει το Πάσχα των καθολικών
και θα έχει επιπλέον κόσμο.
2)Εγώ προσωπικά προτιμάω το aerobus ,γιατί χαζεύω έξω και περνάει η ώρα.
Για Χιρόνα που λέτε πόσα άτομα θα είστε ;Να δω αν είναι κάποιος διαθέσιμος γιατί εγώ μάλλον θα είμαι διακοπές
στην Ανδόρρα.

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπερα σε ολους..πρωτον pan pan ευχαριστουμε που εισαι παντα σε ετοιμοτητα..μετα λοιπον...ερχομαστε βαρκελωνη την αλλα παρασκευη για 4 μερες..με εχουν βοηθησει ηδη ολες οι πληροφοριες που διαβασα..ηθελα να ρωτησω 1)αν πρeπει απαραιτητα να προκλεισουμε εισητηρια για sagrada και guell,δεν ειμαστε κ του αυστηρου προγραμματος...
επισης μενουμε plaza catalunya, να παρουμε 2) airbus i metro?..κ τελος μια μερα θελουμε να παμε girona μονοημερη,δευτερα η τριτη, καποιο ταξιδιωτικο πρακτορειο με ελληνα ξεναγο θα ηταν σουπερ..
Sagrada και guell με αγορά ηλεκτρονικού μόνο εισιτηρίου και ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα. Αν πρέπει να πας σε ένα μέρος μόνο sagrada.Επίσης το πάρκο είναι λίγο μακριά και λίγο εκτός πορείας ( δε συνδυάζεται με κάτι άλλο)

EFIE

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι,αιγυπτο
καλημερα,ειμαστε 2 ατομα για χιρονα..φτανουμε παρασκευη 5΄:00 απογευμα στο ξενοδοχειο,προλαβαινουμε να δουμε ισπανικο χωριο κ magic fountain? η θελουμε πιο πολυ χρονο? guell θα το βαλω κυριακη πρωι να παμε κ το δουμε κ ισως περασουμε κ απο gracia μετα..

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
καλημερα,ειμαστε 2 ατομα για χιρονα..φτανουμε παρασκευη 5΄:00 απογευμα στο ξενοδοχειο,προλαβαινουμε να δουμε ισπανικο χωριο κ magic fountain? η θελουμε πιο πολυ χρονο? guell θα το βαλω κυριακη πρωι να παμε κ το δουμε κ ισως περασουμε κ απο gracia μετα..
Εγώ αν είχα λίγο χρόνο -προσωπικά- guell δε θα πήγαινα. Σου μπερδεύει το πρόγραμμα γιατί θέλει λεωφορείο και περπάτημα. Υπάρχει λεωφορείο που συνδέει το πάρκο με τις στάσεις του μετρό.Το χω γράψει σε παλιότερα post. Προσοχή στο πρόγραμμα που ισχύει για το Magic Fountain γιατί δεν είναι κάθε μέρα και είναι μόνο βράδυ (λιγότερο από ώρα θα σου πάρει). Το μετρό σ αφήνει πολύ κοντά (Plaza Espanya και <5 λεπτά περπάτημα).

EFIE

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
παρισι,αιγυπτο
Εγώ αν είχα λίγο χρόνο -προσωπικά- guell δε θα πήγαινα. Σου μπερδεύει το πρόγραμμα γιατί θέλει λεωφορείο και περπάτημα. Υπάρχει λεωφορείο που συνδέει το πάρκο με τις στάσεις του μετρό.Το χω γράψει σε παλιότερα post. Προσοχή στο πρόγραμμα που ισχύει για το Magic Fountain γιατί δεν είναι κάθε μέρα και είναι μόνο βράδυ (λιγότερο από ώρα θα σου πάρει). Το μετρό σ αφήνει πολύ κοντά (Plaza Espanya και <5 λεπτά περπάτημα).
Είχα τις αμφιβολίες μου για guell, ευχαριστώ.. Το ισπανικό χωριό σε πόση ώρα το γυρίζεις?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Για προγνωσεις καιρου υπαρχουν πολλα πιο εγκυρα σαιτ για πληροφοριες..να σου πω εγω πως σημερα βρεχει η οταν ημουν εκει περσι ειχε ηλιο δεν βοηθαει.Πανω κατω σαν της Αθηνας ειναι ο καιρος τους.Πριν πας ψαξε και ενημερωσου .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα