whoknows
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο φεγγαρι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο κεντρο της Γης
Είναι εξαιρετική η βαλενθιάνικη και μπορείς να βρεις και άλλες εκδοχές εκτός από την παραδοσιακή (δεν βάζουν όλοι σαλιγκάρια ), αλλά προφανώς ψάχνουμε για μέρη στη Βαρκελώνη.Δεν ξέρω κατά πόσο είσαι φαν της Βαλενθιάνικης παέγια,αλλά μια παέγια με φασόλια,μπιζέλια,
κοτόπουλο και σαλιγκάρια δεν θα διάλεγα.Πόσο μάλλον να πάω και 380 χιλιόμετρα μακριά να την φάω.
Sagrada και guell με αγορά ηλεκτρονικού μόνο εισιτηρίου και ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα. Αν πρέπει να πας σε ένα μέρος μόνο sagrada.Επίσης το πάρκο είναι λίγο μακριά και λίγο εκτός πορείας ( δε συνδυάζεται με κάτι άλλο)Καλησπερα σε ολους..πρωτον pan pan ευχαριστουμε που εισαι παντα σε ετοιμοτητα..μετα λοιπον...ερχομαστε βαρκελωνη την αλλα παρασκευη για 4 μερες..με εχουν βοηθησει ηδη ολες οι πληροφοριες που διαβασα..ηθελα να ρωτησω 1)αν πρeπει απαραιτητα να προκλεισουμε εισητηρια για sagrada και guell,δεν ειμαστε κ του αυστηρου προγραμματος...
επισης μενουμε plaza catalunya, να παρουμε 2) airbus i metro?..κ τελος μια μερα θελουμε να παμε girona μονοημερη,δευτερα η τριτη, καποιο ταξιδιωτικο πρακτορειο με ελληνα ξεναγο θα ηταν σουπερ..
Εγώ αν είχα λίγο χρόνο -προσωπικά- guell δε θα πήγαινα. Σου μπερδεύει το πρόγραμμα γιατί θέλει λεωφορείο και περπάτημα. Υπάρχει λεωφορείο που συνδέει το πάρκο με τις στάσεις του μετρό.Το χω γράψει σε παλιότερα post. Προσοχή στο πρόγραμμα που ισχύει για το Magic Fountain γιατί δεν είναι κάθε μέρα και είναι μόνο βράδυ (λιγότερο από ώρα θα σου πάρει). Το μετρό σ αφήνει πολύ κοντά (Plaza Espanya και <5 λεπτά περπάτημα).καλημερα,ειμαστε 2 ατομα για χιρονα..φτανουμε παρασκευη 5΄:00 απογευμα στο ξενοδοχειο,προλαβαινουμε να δουμε ισπανικο χωριο κ magic fountain? η θελουμε πιο πολυ χρονο? guell θα το βαλω κυριακη πρωι να παμε κ το δουμε κ ισως περασουμε κ απο gracia μετα..
Είχα τις αμφιβολίες μου για guell, ευχαριστώ.. Το ισπανικό χωριό σε πόση ώρα το γυρίζεις?Εγώ αν είχα λίγο χρόνο -προσωπικά- guell δε θα πήγαινα. Σου μπερδεύει το πρόγραμμα γιατί θέλει λεωφορείο και περπάτημα. Υπάρχει λεωφορείο που συνδέει το πάρκο με τις στάσεις του μετρό.Το χω γράψει σε παλιότερα post. Προσοχή στο πρόγραμμα που ισχύει για το Magic Fountain γιατί δεν είναι κάθε μέρα και είναι μόνο βράδυ (λιγότερο από ώρα θα σου πάρει). Το μετρό σ αφήνει πολύ κοντά (Plaza Espanya και <5 λεπτά περπάτημα).