rena88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπολόνια
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου....Σαγράδα φαμίλια και πάρκο Γκουέλ μόνο από ιντερνέτ όλο τον χρόνο.
Και να το πληρωσεις δε θα γλιτωσεις πανω απο 2 λεπτα απ οσο γνωριζω.
- Όσοι επισκεφθήκατε την Sagrada Familia, καταλάβατε εαν υπάρχουν 2 ειδών ουρές αναμονής; Θα κλείσω το εισιτήριο μου από ιντερνετ για σιγουριά, και σκέφτομαι την επιλογή fast track. Πώς θα καταλάβω ποιά είναι η γρήγορη σειρά και ποιά η κανονική; Αξίζει να πληρώσω κάτι παραπάνω για να μπω γρηγορότερα ή λόγω εποχής δεν θα έχει πολύ κόσμο;
Υπαρχει τελεφερικ και λεωφορειο. Το λεωφορειο απο Placa Espanya, το τλεφερικ δε γνωριζω απο που ξεκινα.
- Θέλω πολύ να δω το κάστρο Montjuic αλλά δεν βρίσκω τρόπο επιστροφής. Κάτι διάβασα για ένα τελεφερίκ που σε πηγαίνει στο μετρό, υπάρχει κάτι τέτοιο, και αν ναι από που το παίρνω;
προσωπικα εχω φαει πολυ ωραια παεγια στο Mercado de La Boqueria, (διπλα στην La Rambla)
- Καμία πρόταση για ωραία παέγια;
To Μουσείο Picasso κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να του αφιερώσεις χρόνο, εκτός και εάν σου αρέσει ιδιαίτερα η τέχνη του ή έχεις πολλές μέρες στην πόλη. Έχει αδιάφορα έργα της πρώιμης περιόδου του καλλιτέχνη και ελάχιστα γνωστά. Στεγάζεται βέβαια σε ένα πολύ όμορφο μεσαιωνικό κτήριο και παρουσιάζει με χρονολογική σειρά τους πίνακες του από τα πρώτα του έργα μέχρι τα τελευταία.Καλησπέρα! Πρώτη φορά κι εγώ στην Βαρκελώνη τον Μάρτιο και έχω μερικές απορίες:
- Το μουσείο Picasso αξίζει;
- Θέλω πολύ να δω το κάστρο Montjuic αλλά δεν βρίσκω τρόπο επιστροφής. Κάτι διάβασα για ένα τελεφερίκ που σε πηγαίνει στο μετρό, υπάρχει κάτι τέτοιο, και αν ναι από που το παίρνω;
MWC πας που γινεται εκεινες τις ημερες?Καλησπέρα και καλή βραδιά! Μιας και θα ταξιδέψω και γω στη Βαρκελώνη στο τέλος του μήνα, τι έχετε να μου προτείνετε από αξιοθέατα και μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να δω; Δυστυχώς θα κάτσω μόνο 3 μέρες (ΣΚ και Δευτέρα δηλαδή) και θέλω να τη ρουφήξω όσο το δυνατόν γίνεται!!! Επίσης, η κάρτα BCN για ΜΜΜ και μουσεία αξίζει; Ευχαριστώ πολύ!