Πρώτη φορά εξωτερικό

Ath+

New Member
Καλησπέρα σε όλους!
Πολύ πρακτικό το φόρουμ σας, τα συγχαρητήριά μου :)

Ταξιδεύω φέτος Ιούνιο πρώτη φορά στο εξωτερικό μόνη μου, και μπορώ να με χαρακτηρίσω επιεικώς πελαγωμένη.
Το κυρίως πρόβλημά μου είναι ότι λόγω ενός λάθους της τράπεζας (είχαν καταχωρίσει λάθος την ημερομηνία γέννησής μου) δεν μπόρεσα την Τετάρτη να αγοράσω τα εισιτήρια που ήθελα για Βαρκελώνη.
Από τότε εννοείται πως οι τιμές ανέβηκαν, συν του ότι βρίσκω πτήσεις σε κάτι άκυρες ώρες.

Οι επιλογές που έχω είναι είτε να φτάσω Τετάρτη βράδυ πολύ αργά, και ουσιαστικά να πληρώσω ένα βράδυ μόνο για να κοιμηθώ που δεν το θέλω, είτε να πάω από Τρίτη και να φτάσω αργά το απόγευμα, και να επιλέξω ένα πιο φτηνό ξενοδοχείο από αυτό που υπολόγιζα για να ισορροπήσω το ποσό που μπορώ να διαθέσω.

Θα ταξιδέψω 4-9 Ιουνίου (ή 3 αν πάω τελικά Τρίτη).

Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω, να περιμένω αναζητώντας καθημερινά εισιτήρια ή να κλείσω και σήμερα ότι βρω πιο οικονομικό επειδή θα ανέβουν κι άλλο οι τιμές αν περιμένω;

Και μια ακόμα ερώτηση, βρήκα στο viva.gr ένα εκπτωτικό κουπόνι. Οπότε όταν πάω να κάνω την αγορά του εισιτηρίου απλά δίνω τον κωδικό και το viva παίρνει από τη σελίδα την προμήθειά του;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις :)

Vegerazaros

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ελβετία ξανά
Καλησπέρα σε όλους!
Πολύ πρακτικό το φόρουμ σας, τα συγχαρητήριά μου :)

Ταξιδεύω φέτος Ιούνιο πρώτη φορά στο εξωτερικό μόνη μου, και μπορώ να με χαρακτηρίσω επιεικώς πελαγωμένη.
Το κυρίως πρόβλημά μου είναι ότι λόγω ενός λάθους της τράπεζας (είχαν καταχωρίσει λάθος την ημερομηνία γέννησής μου) δεν μπόρεσα την Τετάρτη να αγοράσω τα εισιτήρια που ήθελα για Βαρκελώνη.
Από τότε εννοείται πως οι τιμές ανέβηκαν, συν του ότι βρίσκω πτήσεις σε κάτι άκυρες ώρες.

Οι επιλογές που έχω είναι είτε να φτάσω Τετάρτη βράδυ πολύ αργά, και ουσιαστικά να πληρώσω ένα βράδυ μόνο για να κοιμηθώ που δεν το θέλω, είτε να πάω από Τρίτη και να φτάσω αργά το απόγευμα, και να επιλέξω ένα πιο φτηνό ξενοδοχείο από αυτό που υπολόγιζα για να ισορροπήσω το ποσό που μπορώ να διαθέσω.

Θα ταξιδέψω 4-9 Ιουνίου (ή 3 αν πάω τελικά Τρίτη).

Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω, να περιμένω αναζητώντας καθημερινά εισιτήρια ή να κλείσω και σήμερα ότι βρω πιο οικονομικό επειδή θα ανέβουν κι άλλο οι τιμές αν περιμένω;

Και μια ακόμα ερώτηση, βρήκα στο viva.gr ένα εκπτωτικό κουπόνι. Οπότε όταν πάω να κάνω την αγορά του εισιτηρίου απλά δίνω τον κωδικό και το viva παίρνει από τη σελίδα την προμήθειά του;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις :)
οι τιμες δεν πεφτουν .Τωρα καθε μερα θα ανεβαινουν ...οσο για το Viva δεν ξερω . Απο πιο αεροδρομιο πετας και με πια εταιρεια? Ρωταω μημπως ξερουμε για καμμια αλλη πιο φτηνη..πχ Και να πας μια μερα πιο νωρις...τις θελεις 5 γεματες μερουλες στη Βαρκελωνη ...ειναι υπεροχη!!!

Triplover

Member
Για να σου πούμε για τιμές καλό θα ήταν να μας πεις την βάση εκκίνησής σου. Εγώ θα προτιμούσα το αργά το βράδυ γιατί και απόγευμα να φτάσεις ελάχιστα θα μπορέσεις να κάνεις. Βαριά καμία βολτούλα ή ποτάκι.

Επόμενο Ταξίδι
Η.Π.Α.
Ταξίδι-Όνειρο
Ωκεανία
Η Βαρκελώνη είναι πανέμορφη και θα βρείς άπειρα πράγματα να κάνεις και μόνη σου. Εάν σε ενδιαφέρει εμείς μείναμε στο ξενοδοχείο Roma Reial που βρίσκεται σε φοβερό σημείο, σαν ξενοδοχείο βέβαια δεν λέει τίποτα το σημαντικό, αλλά το λες τουλάχιστον αξιοπρεπές. Το ξενοδοχείο αυτό οργάνωνε πάρτυ και βόλτες για τους φιλοξενούμενους (εμείς δεν πήγαμε) το οποίο ίσως σε εξυπηρετεί σε περίπτωση που θελήσεις να μιλήσεις με κόσμο. Τα εισητήρια όσο περιμένεις ανεβαίνουν. Οικονομικές τιμές έχει από ότι γνωρίζω η vuelling αλλά εξυπηρετεί και η aegean από απευθείας πτήσεις. Επίσης αν και φαντάζομαι το γνωρίζεις, λίγο προσοχή στα προσωπικά σου αντικείμενα στο δρόμο γιατί παίζουν ελαφροχέρηδες - όπως σε κάθε μεγάλη πόλη βέβαια. Προσωπική μου σκέψη είναι να φτάσεις βράδυ, ας είναι και μόνο για έναν ύπνο, μόνο και μόνο για να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και να την έχεις γεμάτη, καθώς την πρώτη μέρα εμένα πάντα με ρίχνει λίγο η κούραση από το αεροπλάνο. Να περάσεις υπέροχα!!!

bf2

New Member
Καλημέρα.
Ήθελα την βοήθεια σας.ξέρει κάποιος να μου πει με σιγουριά ποσά ml μπορώ να πάρω μαζί μου στο εξωτερικό?συγκεκριμένα πάω Σλοβακία.
Σας ευχαριστώ!!!!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα.
Ήθελα την βοήθεια σας.ξέρει κάποιος να μου πει με σιγουριά ποσά ml μπορώ να πάρω μαζί μου στο εξωτερικό?συγκεκριμένα πάω Σλοβακία.
Σας ευχαριστώ!!!!
Καλησπέρα.
Αν εννοείς τα ml των υγρών που μπορείς να έχεις στη χειραποσκευή σου, διάβασε τον παρακάτω οδηγό
http://www.travelstories.gr/community/threads/Οδηγός-Υγρά-στη-χειραποσκευή.48699/

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom