Δέχονται και ευρώ αλλά σε ''κλέβουν'',μόλις φτάσεις κάνε ανάληψη από τα ΑΤΜ του αεροδρομίου και θα είσαι μια χαρά.Η προμήθεια είναι 1,18 ? ανά ανάληψη για την Εthnocash.Ναι δεν μπορώ να πω αρκετά τα χρήματα αλλά με πρακτορείο τόσο πάει και ίσως ακόμα παραπάνω. Πάντως ανυπομονώ!!! Να πω την αλήθεια βέβαια έχω ψιλοαγχωθεί λίγο με την γρίπη κλπ. αλλά καλή θέληση να υπάρχει! Αποφάσισα Zacharoula να μην πάρω ισοθερμικά και ξοδέψω άδικα λεφτά (σκέψου άλλωστε δεν κρυώνω ιδιαίτερα) και να τα χαλάσω εκεί. Και άλλη μια ερώτηση παιδιά: Να κάνω συνάλλαγμα από την Ελλάδα;;; Έστω κάποια χρήματα ή να περιμένω εκεί;
Και εμενα αυτο μου ειπε το πρακτορειο που εχω κλεισει για Πραγα.Αν η καρτα γραφει MAESTRO ασχετα με την τραπεζα,ισχυει.Τωρα αναφορικα με το πρακτορειο δεν ειναι ολα τοσο ακριβα ,εγω εχω κλεισει ιδιο πακετο με σενα για 4ημερο 27-30/12 465( 350+ 115 φοροι) το ατομο με ημιδιατροφη σε 4αστερο .Αν εχει CARREFOUR η Πατρα εχε το υποψην σου για το μελλον ,ειναι ενα ταξιδιωτικο (δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω επωνυμα)που στεγαζεται μεσα σε ολα τα Carrefour marinopoulosΩραία καλό αυτό με την Εθνική η οποία είναι MAESTRO όπως είδα. Αυτό ισχύει για όλες τις MAESTRO από οποιαδήποτε τράπεζα;
:roll::roll::roll::roll::roll: Γιατί να μην το ήξερα νωρίτερα;;;;; Τέλος πάντων δεν πειράζει.....Όταν γυρίσω θα σου πω αν άξιζε τον κόπο τουλάχιστον και τα λεφτά του...Ελπίζω να είναι αρκετά καλό γιατί είναι για ιδιαίτερη περίπτωση!Και εμενα αυτο μου ειπε το πρακτορειο που εχω κλεισει για Πραγα.Αν η καρτα γραφει MAESTRO ασχετα με την τραπεζα,ισχυει.Τωρα αναφορικα με το πρακτορειο δεν ειναι ολα τοσο ακριβα ,εγω εχω κλεισει ιδιο πακετο με σενα για 4ημερο 27-30/12 465( 350+ 115 φοροι) το ατομο με ημιδιατροφη σε 4αστερο .Αν εχει CARREFOUR η Πατρα εχε το υποψην σου για το μελλον ,ειναι ενα ταξιδιωτικο (δεν ξερω αν επιτρεπεται να το αναφερω επωνυμα)που στεγαζεται μεσα σε ολα τα Carrefour marinopoulos
Το ειχε προσφορα μεχρι αυτο το Σαββατο.