• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πρώτη φορά αεροπορικό ταξίδι

Amalia21

Member
Επειδή νομίζω λίγο χάθηκα με το check in..Μπορώ να το κάνω έιτε από το κινητό ή στο αεροδρόμιο με τη βοήθεια κάποιου υπαλλήλου.Και αν το κάνω έτσι αυτός μου δίνει το χαρτί;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μην πας μόνο μια ώρα πριν όπως σου πρότειναν... πρώτη φορά καλύτερα ένα δίωρο πριν να εγκλιματιστείς με το πώς λειτουργεί το σύστημα.

mikro283

New Member
Θα πετάξω με Ryan Air για πρώτη φορά με προορισμό Ευρώπη από Θεσσαλονίκη και έχω κάποιες απορίες. Μην με αποπαρετε, ξέρω ίσως ακούγεται λίγο χαζό αλλά δεν έχω πετάξει ποτέ και έχω αγχωθεί λιγάκι. Καταρχήν έχω αγοράσει εισιτήριο με προτεραιότητα ώστε να μπορώ να πάρω και σακίδιο και μικρή αποσκευή μαζί στην καμπίνα και έχω κάνει ήδη το Check in. Η απορία μου είναι όταν φτάνω στο αεροδρόμιο πηγαίνω κατευθείαν προς την πύλη που αναγράφει το εισιτήριο που έλαβα από την εφαρμογή που έκανα Check in online? Η πρέπει να αρχικά να περάσω από έλεγχο.. και ο έλεγχος είναι συγκεκριμένος για Ryan Air? Έχω μπερδευτεί :(

Επίσης έχω μαζί μου κάτι ημερήσιους φακούς επαφής η οποίοι είναι σαν χαπάκια με υγρο μέσα μικρά, θα πρέπει να τα βγάλω από την συσκευασία και να τα βάλω μέσα σε σακούλα; Η σακούλα αυτή θα μου δωθεί στον έλεγχο;

Last edited:

mourohavlos

Member
Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Δε θα χρειαστεί να πας καθόλου στο γκισέ. Μπαίνοντας στις αναχωρήσεις θα πας τέρμα αριστερά, κατευθυνόμενη προς τις πύλες. Έχει μια μιρκή ταμπελίτσα αν θυμάμαι καλά "to gates". Θα δείξεις την κάρτα επιβίβασης σε έναν από τους δύο κυρίους/κυρίες, εν συνεχεία θα περάσεις τον κλασικό έλεγχο χειραποσκευής κλπ. (προσοχή υγρά σε μπουκαλάκια έως 100 ml), περνάς από τα duty free, βλέπεις από ποια πύλη φεύγεις στις οθονίτσες και κατευθύνεσαι προς τα εκεί (συνήθως οι πύλες της Ryanair είναι τέρμα δεξιά). Θα δείξεις στον/στην υπάλληλο πριν την πύλη την κάρτα επιβίβασης και την ταυτότητα/διαβατήριο και... καλή πτήση

mikro283

New Member
Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Δε θα χρειαστεί να πας καθόλου στο γκισέ. Μπαίνοντας στις αναχωρήσεις θα πας τέρμα αριστερά, κατευθυνόμενη προς τις πύλες. Έχει μια μιρκή ταμπελίτσα αν θυμάμαι καλά "to gates". Θα δείξεις την κάρτα επιβίβασης σε έναν από τους δύο κυρίους/κυρίες, εν συνεχεία θα περάσεις τον κλασικό έλεγχο χειραποσκευής κλπ. (προσοχή υγρά σε μπουκαλάκια έως 100 ml), περνάς από τα duty free, βλέπεις από ποια πύλη φεύγεις στις οθονίτσες και κατευθύνεσαι προς τα εκεί (συνήθως οι πύλες της Ryanair είναι τέρμα δεξιά). Θα δείξεις στον/στην υπάλληλο πριν την πύλη την κάρτα επιβίβασης και την ταυτότητα/διαβατήριο και... καλή πτήση
Σε ευχαριστώ πολύ! Άρα καλά κατάλαβα κατευθείαν προς τις πύλες κατευθύνομαι. Γνωρίζεις μήπως και για το δεύτερο σκέλος τι πρέπει να κάνω σχετικά με τους φακούς;

mourohavlos

Member
Σε ευχαριστώ πολύ! Άρα καλά κατάλαβα κατευθείαν προς τις πύλες κατευθύνομαι. Γνωρίζεις μήπως και για το δεύτερο σκέλος τι πρέπει να κάνω σχετικά με τους φακούς;
Για υγρά φακών δες εδώ:
https://www.travelstories.gr/community/threads/Υγρό-φακών-επαφής-στο-αεροπλάνο.49089/

madim

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία
Θεωρώ ότι, ειδικά για ένα άτομο που δεν έχει ταξιδέψει ξανά με αεροπλάνο, δεν γνωρίζει διαδικασίες και αεροδρόμια, μια ώρα πριν την πτήση είναι λίγος έως πολύ λίγος χρόνος.

KitKat89

New Member
Καλημέρα σας! Σε ίδια φάση και εγώ, ταξιδεύω πρώτη φορά την Παρασκευή. Έψαξα για πληροφορίες, απλώς θέλω κάποιος που ξέρει να επιβεβαιώσει. Έχω εισιτήριο Ryanair, με priority, έχω κάνει και τα check in μου ήδη. Οπότε, πηγαίνω αεροδρόμιο, περνάω τον έλεγχο και μετά βρίσκω την πύλη μου, μπαίνω στο αεροπλάνο και τέλος. Σωστά; :)

Konstantinb

Member
Καλημέρα σας! Σε ίδια φάση και εγώ, ταξιδεύω πρώτη φορά την Παρασκευή. Έψαξα για πληροφορίες, απλώς θέλω κάποιος που ξέρει να επιβεβαιώσει. Έχω εισιτήριο Ryanair, με priority, έχω κάνει και τα check in μου ήδη. Οπότε, πηγαίνω αεροδρόμιο, περνάω τον έλεγχο και μετά βρίσκω την πύλη μου, μπαίνω στο αεροπλάνο και τέλος. Σωστά; :)
Σωστά. Και καλό ταξίδι ! :airplane:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom