Σε ευχαριστώ πολύ! Άρα καλά κατάλαβα κατευθείαν προς τις πύλες κατευθύνομαι. Γνωρίζεις μήπως και για το δεύτερο σκέλος τι πρέπει να κάνω σχετικά με τους φακούς;Καλησπέρα και καλωσήρθες!
Δε θα χρειαστεί να πας καθόλου στο γκισέ. Μπαίνοντας στις αναχωρήσεις θα πας τέρμα αριστερά, κατευθυνόμενη προς τις πύλες. Έχει μια μιρκή ταμπελίτσα αν θυμάμαι καλά "to gates". Θα δείξεις την κάρτα επιβίβασης σε έναν από τους δύο κυρίους/κυρίες, εν συνεχεία θα περάσεις τον κλασικό έλεγχο χειραποσκευής κλπ. (προσοχή υγρά σε μπουκαλάκια έως 100 ml), περνάς από τα duty free, βλέπεις από ποια πύλη φεύγεις στις οθονίτσες και κατευθύνεσαι προς τα εκεί (συνήθως οι πύλες της Ryanair είναι τέρμα δεξιά). Θα δείξεις στον/στην υπάλληλο πριν την πύλη την κάρτα επιβίβασης και την ταυτότητα/διαβατήριο και... καλή πτήση
Για υγρά φακών δες εδώ:Σε ευχαριστώ πολύ! Άρα καλά κατάλαβα κατευθείαν προς τις πύλες κατευθύνομαι. Γνωρίζεις μήπως και για το δεύτερο σκέλος τι πρέπει να κάνω σχετικά με τους φακούς;
Καμιά ωρίτσα πριν την πτήση να είσαι στο αεροδρόμιοΠόση ώρα νωρίς θα έλεγες να βρίσκομαι εκεί;
Σωστά. Και καλό ταξίδι !Καλημέρα σας! Σε ίδια φάση και εγώ, ταξιδεύω πρώτη φορά την Παρασκευή. Έψαξα για πληροφορίες, απλώς θέλω κάποιος που ξέρει να επιβεβαιώσει. Έχω εισιτήριο Ryanair, με priority, έχω κάνει και τα check in μου ήδη. Οπότε, πηγαίνω αεροδρόμιο, περνάω τον έλεγχο και μετά βρίσκω την πύλη μου, μπαίνω στο αεροπλάνο και τέλος. Σωστά;