• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Πρώτη φορά Ασία...

Επόμενο Ταξίδι
Χώρα των Βάσκων
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρνεο
Γειά χαρά σε όλους,
είμαι καινούργια σ αυτό το φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας ενδιαφέρομαι για Βόρνεο. Εχώ ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη αλλά καθόλου Ασία και δεν ξέρω τίποτα πχ είναι καλύτερα να πάω σε γραφείο ή να ψαχτώ μονή μου θέλω να ακούσω συμβουλές ευχαριστώ παιδιά......:D.......

GTS

Member
Γειά χαρά σε όλους,
είμαι καινούργια σ αυτό το φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας ενδιαφέρομαι για Βόρνεο. Εχώ ταξιδέψει αρκετά στην Ευρώπη αλλά καθόλου Ασία και δεν ξέρω τίποτα πχ είναι καλύτερα να πάω σε γραφείο ή να ψαχτώ μονή μου θέλω να ακούσω συμβουλές ευχαριστώ παιδιά......:D.......
Από το Avatar βλέπω τον κύριο λόγο που θες να πας....γνωρισα στο Μπαλί έναν Αμερικάνο από S. Francisco και μου είπε τα καλύτερα για diving στο Sipadan....έκανε όλη τη μέρα καταδύσεις εκεί. Να πας μόνη σου καλύτερα αν σε ενδιαφέρει κυρίως αυτό.....αν πας να κάνεις γενικό τουρισμό και πάλι μόνη σου προτείνω αλλά υπάρχουν και ξένα πρακτορεία που έχουν ενδιαφέρουσες εκδρομές για εκεί....με ελληνικό δε θα πήγαινα ούτε με σφαίρες...

Επόμενο Ταξίδι
Χώρα των Βάσκων
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρνεο
Από το Avatar βλέπω τον κύριο λόγο που θες να πας....γνωρισα στο Μπαλί έναν Αμερικάνο από S. Francisco και μου είπε τα καλύτερα για diving στο Sipadan....έκανε όλη τη μέρα καταδύσεις εκεί. Να πας μόνη σου καλύτερα αν σε ενδιαφέρει κυρίως αυτό.....αν πας να κάνεις γενικό τουρισμό και πάλι μόνη σου προτείνω αλλά υπάρχουν και ξένα πρακτορεία που έχουν ενδιαφέρουσες εκδρομές για εκεί....με ελληνικό δε θα πήγαινα ούτε με σφαίρες...

Δεν θέλω να πάω μόνο για καταδύσεις θελώ να τα συνδιάσω.Εχείς κάποιο πρακτορείο να μου προτείνεις?

GTS

Member
Δεν θέλω να πάω μόνο για καταδύσεις θελώ να τα συνδιάσω.Εχείς κάποιο πρακτορείο να μου προτείνεις?
Αν είναι να τα συνδυάσεις, ίσως είναι λίγο δύσκολο....θα κάνεις την εκδρομή με το πρακτορείο και μετά το τέλος της θα κάτσεις μόνη σου για καταδύσεις? Για πρόγραμμα που θα συνδυάζει όλα τα υπόλοιπα με καταδύσεις δε το γνωρίζω αν υπάρχει....

Για κάτι custom, κάντο μόνη σου....έναν οδηγό, το Internet και θα αποζημιωθείς 100%....θα δεις ότι είναι κάτι πανεύκολο, ιδίως για κάποιον που έχει ταξιδέψει μόνος του έστω και στην Ευρώπη, απλά θέλει προετοιμασία (η οποία είναι γλυκιά σαν το ταξίδι).

Ψάξε λοιπόν για αεροπορικά μέσω Internet (θα βρεις πολύ φθηνά), κανόνισε ένα βασικό σκελετό της πορείας σου και εδώ είμαστε αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε λεπτομέρειες...

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
Αν πας Sarawak, μόνη σου. ;Πολύ εύκολα και τουριστικά ανεπτυγμένο.
Θα πρότεινα Σαβαχ

Επόμενο Ταξίδι
Χώρα των Βάσκων
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρνεο
Αν πας Sarawak, μόνη σου. ;Πολύ εύκολα και τουριστικά ανεπτυγμένο.
Θα πρότεινα Σαβαχ
΄'Εχεις πάει Βόρνεο? :D Μπορείς να μου πεις πόσες μέρες έκατσες και πόσα περίπου ξόδεψες? ευχαριστώ...

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000