• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πρώτες εμπειρίες..

mamakospaok

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπενελουξ Βέλγιο Λουξεμβο
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδια
Καλησπέρα..Θέλω να σας συστηθώ χωρίς να ξέρω κανέναν σας Και το τι ακριβώς πρεσβεύει αυτή η ιστοσελίδα με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τα ταξιδια...Αρχικά το συγκεκριμένο site το έμαθα μέσα από αναζητήσεις στο Google για πληροφορίες που ήθελα να συλλεξω για τα ταξίδια μου...Ονομάζομαι Αβραάμ Παρασιδης είμαι 19 χρόνων και σπουδάζω Διοίκηση και Οικονομία στον τομέα του τουρισμού...Τα μέχρι στιγμής ταξίδια μου στο εξωτερικό εξού και ο τίτλος που έβαλα είναι κατά σειρά..Φεβρουάριος 2015 7ήμερη με το σχολείο σε Πράγα,Βουδαπέστη,Βελιγράδι και ημερήσιες σε Δρέσδη και Βιέννη..Δεκέμβριος 2015 Λονδίνο..Ιούνιος 2016 Ρώμη και έρχεται 4 Δεκεμβρίου 2016 6ήμερη στο Βέλγιο σε Βρυξέλλες,Γάνδη και Μπριζ!!!Ελπίζω να πήρατε μια πρώτη γεύση...Καλώς σας βρήκα

vasnorth

Member
Καλώς ήλθες Αβραάμ στην μεγάλη μας παρέα!
Όλοι μας λίγο πολύ κάπως έτσι γνωρίσαμε το Travelstories. Αναζητώντας στο διαδίκτυο κάποια ταξιδιωτική πληροφορία. Από τότε κολλήσαμε μαζί του, γίναμε αχώριστοι, ταξιδέψαμε μαζί του και ελπίζω ότι θα ταξιδεύουμε για ακόμα πολλά χρόνια.
Εύχομαι να είσαι καλά και να κάνεις πολλά ταξίδια σε μέρη που ονειρεύεσαι!
:welcome:

iopa22

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Λας Βεγκας-Νορβηγια
Αρχικά το συγκεκριμένο site το έμαθα μέσα από αναζητήσεις στο Google για πληροφορίες που ήθελα να συλλεξω για τα ταξίδια μου...
Αυτό το site "κατηγορώ" και εγώ για τα ταξίδια μου! :haha::haha::haha:

:welcome:

karfitsa

Member
Θέλω να σας συστηθώ χωρίς να ξέρω κανέναν σας Και το τι ακριβώς πρεσβεύει αυτή η ιστοσελίδα με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τα ταξιδια...
Αυτή η ιστοσελίδα πρεσβεύει αυτό που λέει και ο τίτλος της...οπότε μην φοβάσαι,δεν λέμε άλλα πράγματα εδώ...
Καλώς ήρθες στην παρέα μας :)
ΥΓ.βεβαια,κατά καιρούς,πετάγονται κάποιοι άγνωστοι που θέλουν να μας πουλήσουν κάτι,πχ επενδύσεις στην Νιγηρία,αλλά τους διώχνουμε και αφοσιωνομαστε σε αυτό που μας ενδιαφέρει...τα ταξίδια!

PenelopeApos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Περσία
Αυτή η ιστοσελίδα πρεσβεύει αυτό που λέει και ο τίτλος της...οπότε μην φοβάσαι,δεν λέμε άλλα πράγματα εδώ...
Καλώς ήρθες στην παρέα μας :)
ΥΓ.βεβαια,κατά καιρούς,πετάγονται κάποιοι άγνωστοι που θέλουν να μας πουλήσουν κάτι,πχ επενδύσεις στην Νιγηρία,αλλά τους διώχνουμε και αφοσιωνομαστε σε αυτό που μας ενδιαφέρει...τα ταξίδια!
λές κι αν είχαμε "κεφάλαια" για επενδύσεις ...δεν θα τα δίναμε να κάνουμε τον γύρο του κόσμου αλλά κομφετί στην Νιγηρία .... μνήσθητι Κύριε !!!! :3483:

Καλώς όρισες κι απο εμένα ....εύχομαι καλά ταξίδια !!!!

Dina Z

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ονειρεύομαι ... γενικώς!
Γεια σου Αβρααμ. Ευχομαι πολλα και συναρπαστικα ταξιδια. :welcome2:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
καλως ηλθες..

Kyriakos.Papa

New Member
Αβραάμ και εγώ καινούργιος είμαι στο site και μπορώ να σου πω ότι έχω τρελαθεί με τις εμπειρίες όλων.
Εύχομαι να κάνουμε όσα περισσότερα ταξίδια μπορούμε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom