Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Pilcher

Member
Καλημέρα,
ενώ το έχω ξανακάνει δεν μπορώ να θυμηθώ
Αίτηση αναβάθμισης σε business με κουπόνι αναβάθμισης γίνεται μόνο από το τηλέφωνο ή μπορεί να γίνει και από την διαχείριση κράτησης;
Καλημέρα! Μόνο τηλεφωνικά με κουπόνι.

Zinoviap

Member
Nαι μόνο τηλεφωνικά. Επίσης μου είπαν ότι ακόμα και αν μπω σε λίστα αναμονής, αν χρειαστεί να αλλάξω κάτι στην πτήση θα μπορώ πλέον να το κάνω μόνο από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση με τη γνωστή χρέωση 23€

paefstra

Member
Τώρα που άλλαξε και η εφαρμογή, μήπως είναι ώρα και για το +20% ?? Σα να άργησε φέτος...
Πολλα αργησαν φετος. Και το -30% μιλια που περιμενα να παιξω λιγο μπρος πισω 2 εισιτηρια και , αλιμονο, εχουν μεινει μονο κατι business στις κοντινες ημερομηνιες. Δεν θα μπορεσω μαλλον.

adiaforos

Member
Τώρα που άλλαξε και η εφαρμογή, μήπως είναι ώρα και για το +20% ?? Σα να άργησε φέτος...
Το αν άργησε είναι σχετικό, πριν 5 μήνες είχε δοθεί το +20% τελευταία φορά.
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2024/abv_conversion_oct24/
Πολλα αργησαν φετος. Και το -30% μιλια που περιμενα να παιξω λιγο μπρος πισω 2 εισιτηρια και , αλιμονο, εχουν μεινει μονο κατι business στις κοντινες ημερομηνιες. Δεν θα μπορεσω μαλλον.
Ομοίως, 5 μήνες πριν:
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2024/redemption_promo_oct24/

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Καλησπέρα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν δίνουν μίλια πτήσεις charter της Αegean κλεισμένες από ταξιδιωτικό γραφείο? Γιατί μου απαντάει αρνητικά και το ταξιδιωτικό και η Aegean.

fotast

Member
Καλησπέρα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν δίνουν μίλια πτήσεις charter της Αegean κλεισμένες από ταξιδιωτικό γραφείο? Γιατί μου απαντάει αρνητικά και το ταξιδιωτικό και η Aegean.
Δεν παίρνεις γιατί δεν θεωρείσαι πελάτης της αεροπορικής αλλά του ταξ.γραφείου.Και το γραφείο δεν δίνει μίλια.

Δυστυχώς το σύστημα μιλίων της Aegean πλέον δεν λειτουργεί υπέρ των επιβατών αλλά όλα έχουν αναχθεί στο πως θα βγάλουν περισσότερα Με μίλια πλέον δεν βρίσκεις σχεδόν πουθενά σε έστω μέτριας ζήτησης ημέρες Εγώ ψάχνω σχεδόν 2 χρόνια για ημερομηνίες και δεν βρίσκω κάτι Παράδειγμα θέλω να πάω Χριστούγεννα στο Ντουμπαι ή κάποιες άλλες ημέρες αργίας Έχω χιλιαδεσ Μίλια από την ίδια την εταιρεία γιατί πεταω μόνο με αυτήν. Μπήκα στο σύστημα μερικες ημέρες αφού ανακοίνωσε πτήσεις για Ντουμπαι και περίμενα να βγάλει τα δρομολόγια για τα επόμενα Χριστούγεννα δλδ σχεδόν μετά από ένα χρόνο Την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκαν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από 16/12 έως 10/1 Το ίδιο και για έλκους προορισμούς στην Ευρώπη (δημοφιλείς) ενώ για αγορά κανονικά ήταν άδειο σχεδόν όλο το αεροπλάνο και μιλάμε για όλους τους ναύλους Τα μίλια πλέον είναι για άκαιρες ημερομηνίες ή για συνταξιούχους που η ημερομηνία δεν είναι κρίσιμη γιατί και το καλοκαίρι δύσκολα βρίσκεις Κρίμα

paefstra

Member
Τα μίλια πλέον είναι για άκαιρες ημερομηνίες ή για συνταξιούχους που η ημερομηνία δεν είναι κρίσιμη γιατί και το καλοκαίρι δύσκολα βρίσκεις Κρίμα
Πλακα κανεις. Εχει 15Αυγουστο που παιρνουν ολοι αδειες.
Screenshot_20250330_103745_Aegean Airlines.jpg

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Δυστυχώς το σύστημα μιλίων της Aegean πλέον δεν λειτουργεί υπέρ των επιβατών αλλά όλα έχουν αναχθεί στο πως θα βγάλουν περισσότερα Με μίλια πλέον δεν βρίσκεις σχεδόν πουθενά σε έστω μέτριας ζήτησης ημέρες Εγώ ψάχνω σχεδόν 2 χρόνια για ημερομηνίες και δεν βρίσκω κάτι Παράδειγμα θέλω να πάω Χριστούγεννα στο Ντουμπαι ή κάποιες άλλες ημέρες αργίας Έχω χιλιαδεσ Μίλια από την ίδια την εταιρεία γιατί πεταω μόνο με αυτήν. Μπήκα στο σύστημα μερικες ημέρες αφού ανακοίνωσε πτήσεις για Ντουμπαι και περίμενα να βγάλει τα δρομολόγια για τα επόμενα Χριστούγεννα δλδ σχεδόν μετά από ένα χρόνο Την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκαν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από 16/12 έως 10/1 Το ίδιο και για έλκους προορισμούς στην Ευρώπη (δημοφιλείς) ενώ για αγορά κανονικά ήταν άδειο σχεδόν όλο το αεροπλάνο και μιλάμε για όλους τους ναύλους Τα μίλια πλέον είναι για άκαιρες ημερομηνίες ή για συνταξιούχους που η ημερομηνία δεν είναι κρίσιμη γιατί και το καλοκαίρι δύσκολα βρίσκεις Κρίμα
Για τα μακρινά θέλει ψάξιμο και προπορεια ισχύει...Καμία φορα,τις περισσότερες δλδ,έχει μεγάλα layovers σε αεροδρόμια ,πολλές φορές 10 ωρών και πάνω...Για Ευρώπη πιο ευκολα βρίσκεις...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
levilogan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom