Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Ελπίζω να βάζεις το σωστό Αεροδρόμιο του Βερολίνου (κωδικός BER).
Βλέπω πχ 6-11/3
Αυτό μου έκανε εντύπωση να σου πω την αλήθεια. Ως επιλογή έχει Βερολίνο (TXL). Αυτό λογικά είναι όμως το σωστό.
Πήρα τηλέφωνο και εκείνη μου βρήκαν διαθέσιμες θέσεις για 7/4. Κάποιο θέμα θα έχει το σάιτ

Κλεινουμε νωριτερα απο 2 μηνες πριν για 2 ατομα. Πιθανον να εχει μονο 1 γι αυτο δεν σου δινει αποτελεσματα.
Πρέπει πιο νωρίς έτσι? Πρώτη φορά το προσπαθώ...

mourohavlos

Member
Αν πας πιο κάτω βγάζει και το BER, το οποίο είναι το κύριο Αεροδρόμιο και αυτό στο οποίο πετάει η Aegean - εντάξει το site είναι λίγο δύσχρηστο.
Οι ημερομηνίες που έψαχνες ήταν λίγο offseason, για πιο δημοφιλείς ημερομηνίες θέλει σαφώς να κλείσεις νωρίτερα

gt13

Member
Έχει κάποιος λογαριασμό together? Γιατί έχω μια ερώτηση. Έχω ένα φίλο που έχει αρκετά μίλια αλλά δεν τά έχει χρησιμοποιήσει εδώ κ χρονια κ θα πάνε χαμένα. Αν τόν προσθέσω στο together που έχω ήδη (με σύζυγο κ παιδιά) μπορούμε οι υπόλοιποι να χρησιμοποιήσουμε τά μίλια τού;;; Κ ας μην είναι το όνομα τού στην πτήση που θα κάνουμε;;; Η πρέπει να είναι κ αυτός στην πτήση υποχρεωτικά;

Υγ. Ρωτάω γιατί είδα ότι δεν μπορεί να μας χαρίσει απλώς τά μίλια. Πληρώνεις 15€ για καθε 1000 μίλια που χαρίζεις (πολλά λεφτά) κ αναρωτιομουν μήπως βρήκαμε με το together δωρεάν τρόπο να μας τά δώσει

tatooine

Member
Έχει κάποιος λογαριασμό together? Γιατί έχω μια ερώτηση. Έχω ένα φίλο που έχει αρκετά μίλια αλλά δεν τά έχει χρησιμοποιήσει εδώ κ χρονια κ θα πάνε χαμένα. Αν τόν προσθέσω στο together που έχω ήδη (με σύζυγο κ παιδιά) μπορούμε οι υπόλοιποι να χρησιμοποιήσουμε τά μίλια τού;;; Κ ας μην είναι το όνομα τού στην πτήση που θα κάνουμε;;; Η πρέπει να είναι κ αυτός στην πτήση υποχρεωτικά;

Υγ. Ρωτάω γιατί είδα ότι δεν μπορεί να μας χαρίσει απλώς τά μίλια. Πληρώνεις 15€ για καθε 1000 μίλια που χαρίζεις (πολλά λεφτά) κ αναρωτιομουν μήπως βρήκαμε με το together δωρεάν τρόπο να μας τά δώσει
Πληρώνεις 15 ευρώ ανά συναλλαγή με μέγιστη μεταφορά τα 50Κ μίλια ανά έτος όταν είναι για δωρεά προς τρίτο.
Ναι μπορείτε να τον προσθέσετε στον λογαριασμό σας και να Καταναλώσετε τα μίλια του. Δεν έχει σημασία αν είναι ο ίδιος στο εισιτήριο ή όχι.
Αν θέλει τον βάζω και στον δικό μου λογαριασμό. Δεν έχω πρόβλημα. Έχω καρδιά καφενείο. Επίσης αν θέλει μπορεί να μου δωρίσει κάνα μίλι με έξοδα δικά μου.
Να του το μεταφέρετε ότι τα μιλιά του δεν θα πάνε χαμένα μαζί μου. Ίσα ίσα.

Τα μίλια δεν πάνε χαμένα, δεν λήγουν ποτέ.

Last edited:

gt13

Member
Πληρώνεις 15 ευρώ ανά συναλλαγή με μέγιστη μεταφορά τα 50Κ μίλια ανά έτος όταν είναι για δωρεά προς τρίτο.
Ναι μπορείτε να τον προσθέσετε στον λογαριασμό σας και να Καταναλώσετε τα μίλια του. Δεν έχει σημασία αν είναι ο ίδιος στο εισιτήριο ή όχι.
Αν θέλει τον βάζω και στον δικό μου λογαριασμό. Δεν έχω πρόβλημα. Έχω καρδιά καφενείο. Επίσης αν θέλει μπορεί να μου δωρίσει κάνα μίλι με έξοδα δικά μου.
Να του το μεταφέρετε ότι τα μιλιά του δεν θα πάνε χαμένα μαζί μου. Ίσα ίσα.

Τα μίλια δεν πάνε χαμένα, δεν λήγουν ποτέ.
Αχαχααααα

Κοιτα, θα βρούμε κάτι να τά κάνουμε κι εμείς!

Να διορθώσω μόνο ότι δεν είναι 15€ ανά μεταφορά σκέτο. Είναι 15€ ανα μεταφορά με μέγιστο ανά μεταφορά 1000 μίλια αποτι διάβασα. Δηλαδή για να δώσει τά 50.000 μίλια ανα έτος θα πρέπει να κάνει 50 συναλλαγές των 15€. Ήτοι 750 ευρώ αν τα έχω δεί όλα αυτά σωστά...

Γι'αυτό κ θεωρώ ότι δεν αξίζει κ πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος όπως πχ το together

fotast

Member
Αχαχααααα

Κοιτα, θα βρούμε κάτι να τά κάνουμε κι εμείς!

Να διορθώσω μόνο ότι δεν είναι 15€ ανά μεταφορά σκέτο. Είναι 15€ ανα μεταφορά με μέγιστο ανά μεταφορά 1000 μίλια αποτι διάβασα. Δηλαδή για να δώσει τά 50.000 μίλια ανα έτος θα πρέπει να κάνει 50 συναλλαγές των 15€. Ήτοι 750 ευρώ αν τα έχω δεί όλα αυτά σωστά...

Γι'αυτό κ θεωρώ ότι δεν αξίζει κ πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος όπως πχ το together
Λάθος...είναι 15 Ευρώ/μεταφορά και με ανώτατο όριο τις 50.000/έτος...επομένως μπορείς να μεταφέρεις 50.000 με 15 Ευρώ κόστος...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σωσταααα. Κατάλαβα λάθος αυτό το "ανα 1000" που γράφει! Ευχαριστώ πολύ!
Πιο ασφαλής τρόπος για να μεταφέρεις 50.000 μίλια σε λογαριασμό τρϊτου από το να προσθέσεις κάποιον φίλο σε λογαριασμό together.
Γιατί μπορεί ομοίως και ο φίλος να χρησιμοποιήσει όλα τα μίλια του together που θα συμμετάσχει για την αγορά ενός εισιτήριου...🤔

Яна

Member
Πιο ασφαλής τρόπος για να μεταφέρεις 50.000 μίλια σε λογαριασμό τρϊτου από το να προσθέσεις κάποιον φίλο σε λογαριασμό together.
Γιατί μπορεί ομοίως και ο φίλος να χρησιμοποιήσει όλα τα μίλια του together που θα συμμετάσχει για την αγορά ενός εισιτήριου...🤔
Όχι. Ο επικεφαλής του together αποφασίζει ποια δικαιώματα έχουν τα μέλη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.902
Μέλη
39.600
Νεότερο μέλος
chrisdi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom