Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Μάρκος

New Member
Αυτο που εχω κλεισει ειναι ιδιο.
View attachment 486683
Καλημέρα, είμαι καινούργιος εδώ. Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται αυτό που αντί για τιμή (π.χ. σε ευρώ), σου εμφανίζει μίλια για πληρωμή στην ιστοσελίδα της Aegean όταν πρόκειται να κλείσεις εισητήριο.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Καλημέρα, είμαι καινούργιος εδώ. Ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται αυτό που αντί για τιμή (π.χ. σε ευρώ), σου εμφανίζει μίλια για πληρωμή στην ιστοσελίδα της Aegean όταν πρόκειται να κλείσεις εισητήριο.
Καλημέρα και καλώς όρισες. Μιας κι είσαι καινούριος θα ξεκινήσω από τα βασικά, σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις ήδη. Το Miles + Bonus είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης της Aegean και της Olympic Air. Κάθε φορά που ταξιδεύεις με αυτές ή με τις άλλες εταιρίες μέλη της Star Alliance κερδίζεις μίλια. Όπως πχ στο σούπερ μάρκετ με τις αγορές σου κερδίζεις πόντους στην κάρτα του εκάστοτε σούπερ μάρκετ. Κάνεις εγγραφή λοιπόν στο πρόγραμμα. Μαζεύεις, μαζεύεις μετά μίλια (όχι μόνο όταν πετάς αλλά και με άλλους τρόπους) κι όταν φτάσεις λοιπόν σε κάποιον αριθμό μιλίων, αυτά τα μίλια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ώστε να αγοράσεις ένα εισιτήριο ανταμοιβής. Πας λοιπόν στο λογαριασμό σου του Miles+Bonus κι επιλέξεις award ticket. Εκεί, αναλόγως με τον προορισμό και τη διαθεσιμότητα, σε ενημερώνει ότι χρειάζεται συγκεκριμένος αριθμός μιλίων για να βγει το εισιτήριο, τα αφαιρούνται μετά από τον λογαριασμού σου.
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα...

Яна

Member
Καλημέρα και καλώς όρισες. Μιας κι είσαι καινούριος θα ξεκινήσω από τα βασικά, σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις ήδη. Το Miles + Bonus είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης της Aegean και της Olympic Air. Κάθε φορά που ταξιδεύεις με αυτές ή με τις άλλες εταιρίες μέλη της Star Alliance κερδίζεις μίλια. Όπως πχ στο σούπερ μάρκετ με τις αγορές σου κερδίζεις πόντους στην κάρτα του εκάστοτε σούπερ μάρκετ. Κάνεις εγγραφή λοιπόν στο πρόγραμμα. Μαζεύεις, μαζεύεις μετά μίλια (όχι μόνο όταν πετάς αλλά και με άλλους τρόπους) κι όταν φτάσεις λοιπόν σε κάποιον αριθμό μιλίων, αυτά τα μίλια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ώστε να αγοράσεις ένα εισιτήριο ανταμοιβής. Πας λοιπόν στο λογαριασμό σου του Miles+Bonus κι επιλέξεις award ticket. Εκεί, αναλόγως με τον προορισμό και τη διαθεσιμότητα, σε ενημερώνει ότι χρειάζεται συγκεκριμένος αριθμός μιλίων για να βγει το εισιτήριο, τα αφαιρούνται μετά από τον λογαριασμού σου.
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα...
Ίσως εννοεί το miles and cash, το οποίο φυσικά δεν συμφέρει καθόλου να το χρησιμοποιούμε αλλά θα το αναφέρω. Αν έχεις στον λογαριασμό σου κάποιο συγκεκριμένο αριθμό μιλίων και πάνω, την ώρα που έχεις προχωρήσει την κράτηση σου και έχεις φτάσει στο σημείο της πληρωμης, σου εμφανίζει την δυνατότητα να δώσεις κάποια μίλια για να μειώσεις το κόστος σε ευρώ.

Μάρκος

New Member
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα...
Ευχαριστώ για την εκτενή απάντησή σου! Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω όλα αυτά σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών Miles+Bonus της Aegean. Έχω συγκεντρώσει έναν ικανοποιητικό αριθμό μιλίων (εξαργύρωσης) που ψάχνω να τα εξαργυρώσω σε πτήση ίσως. Μια κοπέλα πριν λίγες ημέρες ανάρτησε σε αυτήν εδώ τη συζήτηση ένα screenshot από το site της Aegean που αντί για τις τιμές, της εμφάνιζει μίλια. Οπότε θέλω να κάνω κι εγώ το ίδιο ώστε να περιηγηθώ να βρω ίσως κάποιο εισητήριο/προορισμό που να αξίζει το ποσό των μιλίων που απαιτούνται για εξαργύρωση, αλλίως θα πληρώσω κανονικά. Επίσης, γνωρίζω την υπηρεσία Miles+Cash που εμφανίζεται στο τελευταίο στάδιο πληρωμής ενός εισητηρίου, η οποία όπως είπε και ένας φίλος εδώ, δεν αξίζει καθόλου!

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Ίσως εννοεί το miles and cash, το οποίο φυσικά δεν συμφέρει καθόλου να το χρησιμοποιούμε αλλά θα το αναφέρω. Αν έχεις στον λογαριασμό σου κάποιο συγκεκριμένο αριθμό μιλίων και πάνω, την ώρα που έχεις προχωρήσει την κράτηση σου και έχεις φτάσει στο σημείο της πληρωμης, σου εμφανίζει την δυνατότητα να δώσεις κάποια μίλια για να μειώσεις το κόστος σε ευρώ.
Ναι, πιθανότατα αυτό θα εννοεί, τώρα που διάβασα το μήνυμά σου πήγε το μυαλό μου εκεί...

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Οπότε θέλω να κάνω κι εγώ το ίδιο ώστε να περιηγηθώ να βρω ίσως κάποιο εισητήριο/προορισμό που να αξίζει το ποσό των μιλίων που απαιτούνται για εξαργύρωση, αλλίως θα πληρώσω κανονικά.
Ωραία, τότε πηγαίνεις στην ιστοσελίδα της Aegean, στο Miles + Bonus συνδέεσαι και πας στο ο Miles+Bonus λογαριασμός μου και μετά πας εκεί που γράφει εξαργύρωση μιλίων και πατάς αεροπορικό εισιτήριο.

Μάρκος

New Member
Πας λοιπόν στο λογαριασμό σου του Miles+Bonus κι επιλέξεις award ticket. Εκεί, αναλόγως με τον προορισμό και τη διαθεσιμότητα, σε ενημερώνει ότι χρειάζεται συγκεκριμένος αριθμός μιλίων για να βγει το εισιτήριο, τα αφαιρούνται μετά από τον λογαριασμού σου.
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα...
Τελικά, βρήκα πως να το κάνω και σε ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση. Όπως ήταν αναμενόμενο οι φόροι δεν περιλαμβάνονται στην εξαργύρωση μιλίων, αλλά αυτός ο τρόπος αξίζει πολύ περισσότερο από το Miles+Cash.

Ωραία, τότε πηγαίνεις στην ιστοσελίδα της Aegean, στο Miles + Bonus συνδέεσαι και πας στο ο Miles+Bonus λογαριασμός μου και μετά πας εκεί που γράφει εξαργύρωση μιλίων και πατάς αεροπορικό εισιτήριο.
Σε ευχαριστώ! Ευτυχώς που είδα ότι μπορείς και από εκεί να κάνεις εξαργύρωση, αλλιώς θα πετούσα τα μίλια στο Miles+Cash.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
αλλά αυτός ο τρόπος αξίζει πολύ περισσότερο από το Miles+Cash
Εννοείται. Κι αξίζει ακόμα περισσότερο κάποιες φορές που βγάζει προσφορά με λιγότερα μίλια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.823
Μέλη
39.564
Νεότερο μέλος
n1kos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom