Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Έκλεισα 4 ξεχωριστά εισιτήρια με την Aegean για την οικογένεια (όχι ενιαία κράτηση, κάθε ένα ξεχωριστά) μέσω του app της εταιρείας και βάζοντας στην κάθε κράτηση τον δικό μου λογαριασμό Miles+bonus.
Στο app φαίνονται μόνο τα 3 εισιτήρια, αλλά στο mail ήρθαν και τα 4. Πήρα τηλέφωνο στην Aegean για να δω τι παίζει και μου είπαν ότι πρέπει να κάνει ο κάθε ένας ξεχωριστά λογαριασμό και να περάσει στον λογαριασμό το εισιτήριο του. Επίσης ότι τα μίλια από την πτήση των άλλων μελών δεν θα περαστούν σε εμένα αλλά πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι ξεχωριστά λογαριασμό Miles+ bonus για να μην χαθούν τα μίλια.

Πρώτη φορά με Aegean και μου φάνηκαν λίγο "κουφά " όλα αυτά.
Τι λέτε εσείς που έχετε μεγαλύτερη πείρα;;

paefstra

Member
Έκλεισα 4 ξεχωριστά εισιτήρια με την Aegean για την οικογένεια (όχι ενιαία κράτηση, κάθε ένα ξεχωριστά) μέσω του app της εταιρείας και βάζοντας στην κάθε κράτηση τον δικό μου λογαριασμό Miles+bonus.
Στο app φαίνονται μόνο τα 3 εισιτήρια, αλλά στο mail ήρθαν και τα 4. Πήρα τηλέφωνο στην Aegean για να δω τι παίζει και μου είπαν ότι πρέπει να κάνει ο κάθε ένας ξεχωριστά λογαριασμό και να περάσει στον λογαριασμό το εισιτήριο του. Επίσης ότι τα μίλια από την πτήση των άλλων μελών δεν θα περαστούν σε εμένα αλλά πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι ξεχωριστά λογαριασμό Miles+ bonus για να μην χαθούν τα μίλια.

Πρώτη φορά με Aegean και μου φάνηκαν λίγο "κουφά " όλα αυτά.
Τι λέτε εσείς που έχετε μεγαλύτερη πείρα;;
1. Θα ανοιξεις λογαριασμο miles and bonus για τα παιδια, αλλα να βαλεις το μειλ σου για να διαχειριζεσαι εσυ λογαριασμους ανηλικων.
Θα παρουν 1000 μιλια δωρο συν τις πτησεις.
2. Θα ανοιξεις λογαριααμο Together και θα μπεις αρχηγος. Θα τους βαλεις μελη και θα παρεις ολα τα μιλια της οικογενειας.

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Οκ ευχαριστώ. Άρα σωστά μου τα είπε η υπάλληλος;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα