Ο κωδικός δεν φαίνεται, κάποιο λάθος έχεις κάνει στην επισυναψη
Μπράβο κοριτσάραΜόλις ήρθε και σε εμένα!ανέλπιστο.. View attachment 480853
Μπράβο κοριτσάρα
Έχει μπαγκ υπάρχουν αεροδρόμια που δεν τα δέχεται ούτε στα λατινικά ούτε με τα αναγνωριστικά τους. Δοκίμασε και με ελληνικούς χαρακτήρες να γράψεις τη λέξη της πόλης.Ρε παιδιά, πάω να κάνω εξαργύρωση με μίλια για Πόρτο καλοκαίρι και δεν μου βγάζει καν το αεροδρόμιο στην αναζήτηση. Οι πτήσεις υπάρχουν κανονικά στο ημερολόγιο.
Η αναζήτηση εισιτηρίων με μίλια έχει γίνει πλέον Γολγοθάς, ήταν ήδη κουραστικό αλλά η aegean ήρθε και το αποτελείωσε. Ειδικά από κινητο η αναζήτηση είναι σχεδόν αδύνατη πλέον, δε βρίσκεις αεροδρόμια, αλλά τα βρίσκεις και όταν πατάς αναζήτηση χάνονται ξαφνικά αλλά δε τα βρίσκεις με τίποτα. Η αλλαγή στο interface γιατί έγινε έχω ακόμα την απορία...Έχει μπαγκ υπάρχουν αεροδρόμια που δεν τα δέχεται ούτε στα λατινικά ούτε με τα αναγνωριστικά τους. Δοκίμασε και με ελληνικούς χαρακτήρες να γράψεις τη λέξη της πόλης.
Πόρτο η porto η OPO (στα λατινικά) και όποιο πιάσει.
Τώρα είδα ότι βγάζει την πόλη εκεί που που λέει περισσότερες επιλογές.
Έχει τρις επιλογές στην αναζήτηση. Με επιστροφή, απλή μετάβαση, περισσότερες επιλογές.
Βάζεις ξεχωριστά αναχώρηση και επιστροφή άλλα μπορείς να βάλεις την πόλη. Θα το βρεις είναι εύκολο.
Γράψε Πόρτο στα ελληνικά η λατινικά και θα βγει.
Σε υπολογιστή.