giota235
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puglia, Dubrovnik
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Κρίμα!
Κρίμα!
Ας τα διναν μονο στους συμμετεχοντες παρα το φετινο χαλι!κριμα!
Τα καταφερες ετρεξες?Εγω ειμαι στην ουρα !Ώρα 11:45
100/180 "δρομείς"
23,500/42,195 χλμ
Οχι, ειναι ασχημο. Ειχαμε ενα κουπονι -50% και λογω της πιεσης "να μη χαθει" πηραμε ευτυχως ενα one way με 90 ευρω αντι να το κλεισουμε με μιλια με φορους 30 ευρω , δηλαδη αγορασαμε 90-30= 60 ευρω τα 1000 μιλια της πτησης.Καλά, και -50% δεν είναι άσχημο, λογικά θα δίνει μίλια ο ναύλος
απο τους πρωτους σχεδόν, απλα καθισα γτ περιμενα εναν αλλον να ερθειΤα καταφερες ετρεξες?Εγω ειμαι στην ουρα !
Εμεις καθισαμε μεχρι το τελος μιας και η συντροφος μου ετρεξε ως το νουμερο 175 παρακαλω!Για τους 180 μας το ειπαν κι εμας αλλα επισης μας ειπαν οτι στο 180 σταματανε!Δε νομιζω οτι οσοι εμειναν περαν των 180 πηραν κατι!Τίποτα ακομα, θεωρω σε λίγες μέρες θα μας ειδοποιήσουν, αφου γινει και η κλήρωση για τα 10 δωρεαν εισιτηρια.
Έμεινε κανεις μέχρι το τέλος; Μέχρι να συμπληρωθουν οι 180 ή/και τα 42,195μ ; Μια κοπέλα της aegean, έλεγε ότι οι πρώτοι 180 θα εχουν -50% και συμμετοχή στην κλήρωση για 10 δωρεαν εισιτήρια αλλά και όλοι όσοι τρέξουν μέχρι να συμπληρωθουν τα απαιτούμενα χιλιόμετρα, θα λάβουν κ αυτοι -50% έκπτωση.
έχε γουστο να μην συμπληρωθηκαν τα 180 άτομα ή τα 42,195μ και να πούνε ακυρος ο διαγωνισμός
Ισχύουν αυτά που ανέφερες,ο αριθμός συμπληρώθηκε,αρκετοί αποχώρησαν κατόπιν ενημέρωσης των κυριών της διοργάνωσης σχετικά με την πρόοδο των συμμετεχόντων εως το 180.Τίποτα ακομα, θεωρω σε λίγες μέρες θα μας ειδοποιήσουν, αφου γινει και η κλήρωση για τα 10 δωρεαν εισιτηρια.
Έμεινε κανεις μέχρι το τέλος; Μέχρι να συμπληρωθουν οι 180 ή/και τα 42,195μ ; Μια κοπέλα της aegean, έλεγε ότι οι πρώτοι 180 θα εχουν -50% και συμμετοχή στην κλήρωση για 10 δωρεαν εισιτήρια αλλά και όλοι όσοι τρέξουν μέχρι να συμπληρωθουν τα απαιτούμενα χιλιόμετρα, θα λάβουν κ αυτοι -50% έκπτωση.
έχε γουστο να μην συμπληρωθηκαν τα 180 άτομα ή τα 42,195μ και να πούνε ακυρος ο διαγωνισμός