• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Яна

Member
Ρεαλιστικα μιλωντας, αντι να χαρισεις 23×4= 92 ευρω στην Aegean, μπορεις σε εναν μηνα να αγορασεις κατι απο τον Κωτσοβολο που θα κανει καλυτερη τη ζωη σου και να παρεις 9.200 μιλια.
Μα το είπα! Μόνο αν είναι 23 ευρώ για όλους. Αλλιώς δεν χαρίζω τίποτα.

jimp

Member
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά μου έχει εξαφανιστεί μια κράτηση που έχω με μίλια.

Τους παίρνω και την βλέπουν κανονικά, αλλά σε app και site, είτε από τηλέφωνο είτε από υπολογιστή και με άλλους browser δεν φαίνεται πουθενά.

Μου λένε ίσως έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, να περιμένω αργότερα ή αύριο, από το μεσημέρι τίποτα.

Απλώς τον πόνο μου λέω μπας και είχε κανένας το ίδιο θέμα.

paefstra

Member
Τα καταφερα!!! Μολις κερδισα 9.500 μιλια απ' το πουθενα! Την πρωτη αλλαγη δεν μπορεσα να την κανω μονος μου, λογω προσφορας οπως μου ειπαν. Η πρωτη εγινε τηλεφωνικα κ η δευτερη κανονικα απο το app. Οι θεσεις ευτυχως ανοιξαν αμεσως! Ειχε πλακα κ η αγωνια αυτη...😆 Σ' ευχαριστω για το boost!
Τεεερας, με εβαλες κι εμενα στη διαδικασια :D. Πηγα μπροστα τα εισιτηρια και τα ξαναλλαξα στην αρχικη ημερομηνια. 4.800 μιλια κερδος, επιστροφη 6 ευρω στην καρτα γιατι μειωθηκαν οι φοροι αναχωρησης. Ειχα ορκιστει οτι δεν θα ξανακανω τον Ταρζαν αλλα ειχε καλες διαθεσιμοτητες, ειχε ηδη ελευθερα εισιτηρια.

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Τεεερας, με εβαλες κι εμενα στη διαδικασια :D. Πηγα μπροστα τα εισιτηρια και τα ξαναλλαξα στην αρχικη ημερομηνια. 4.800 μιλια κερδος, επιστροφη 6 ευρω στην καρτα γιατι μειωθηκαν οι φοροι αναχωρησης. Ειχα ορκιστει οτι δεν θα ξανακανω τον Ταρζαν αλλα ειχε καλες διαθεσιμοτητες, ειχε ηδη ελευθερα εισιτηρια.
Χαχαχα! Ναι εγω φταιω. Αφου σε αυτα εισαι μανουλα! Και εγω ειχα 18€ επιστροφη στα 2 εισιτηρια. Ηταν καλη ευκαιρια! Καλοφαγωτα...

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Άλλαξα κι εγώ ημερομηνία σε κάτι εισητήρια που είχα, τηλεφωνικά όμως, δε με άφηνε να κάνω αλλαγή μόνη μου. Και το κουφό είναι ότι μου είπε η κοπέλα πως δεν με αφήνει γιατί υπάρχει διαφορά τιμής. Πρέπει, λέει, να πληρώσετε 8 ευρώ, αλλά θα σας επιστραφούν 9!!!!!

Ppetran

Member
Η χρέωση είναι 23 εύρω ανά αριθμό εισιτήριου που μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερα σκέλη η και επιστροφή.
Κάθε άτομο σε έναν κωδικό κράτησης έχει τον δικό του αριθμό εισιτηρίου.
Άρα θα χρεωθείτε για ακύρωση 23Χ4.
Μα το είπα! Μόνο αν είναι 23 ευρώ για όλους. Αλλιώς δεν χαρίζω τίποτα.
Τελικά παιδιά είναι ανά εισητήριο, ανά άτομο πτήση (πήγαινε+έλα) ή ανα κωδικό η χρέωση 23 ευρώ της ακύρωσης? Κάποιος που να το έκανε....

Τα καταφερα!!! Μολις κερδισα 9.500 μιλια απ' το πουθενα! Την πρωτη αλλαγη δεν μπορεσα να την κανω μονος μου, λογω προσφορας οπως μου ειπαν. Η πρωτη εγινε τηλεφωνικα κ η δευτερη κανονικα απο το app. Οι θεσεις ευτυχως ανοιξαν αμεσως! Ειχε πλακα κ η αγωνια αυτη...😆 Σ' ευχαριστω για το boost!
Θα μας πεις σε παρακαλώ αναλυτικά.
Αλλαξες τηλεφωνικά σε άλλη ημερομηνία (τι σου είπε η υπάλληλος?) . Ιδια τιμή ήταν ή είχε διαφορές?
Μετά τα ξαναπήγες πίσω. Ιδια τιμή ήταν ή είχε διαφορές?

adiaforos

Member
Τελικά παιδιά είναι ανά εισητήριο, ανά άτομο πτήση (πήγαινε+έλα) ή ανα κωδικό η χρέωση 23 ευρώ της ακύρωσης? Κάποιος που να το έκανε....
Έχει απαντηθεί δυο φορές τις τελευταίες ημέρες, διάβαζε πιο προσεκτικά, δες εδώ.
Θα μας πεις σε παρακαλώ αναλυτικά.
Αλλαξες τηλεφωνικά σε άλλη ημερομηνία (τι σου είπε η υπάλληλος?) . Ιδια τιμή ήταν ή είχε διαφορές?
Μετά τα ξαναπήγες πίσω. Ιδια τιμή ήταν ή είχε διαφορές?
Καταρχάς, για ευνόητους λόγους δεν χρειάζεται υπερανάλυση κάποιων θεμάτων. Αλλαγή ημερομηνιών του ταξιδιού ζήτησε (διευκρινίζοντας ότι λόγω της προσφοράς που τρέχει, το σύστημα δεν του επιτρέπει να την κάνει μόνος του), επιστράφηκαν κάποια μίλια (ίσως και ένα ποσό από τους φόρους, ανάλογα το αεροδρόμιο) και μετά μπορούσε να κάνει όποια αλλαγή ήθελε ατελώς από τη διαχείριση της κράτησης. Απλά.

Καλησπέρα,

Καινούριος και εγώ! Θα παραλάβω σε λίγες μέρες την Aegean Bonus Visa Premium και ημερομηνία αίτησης της πιστωτικής που ήταν 9 Οκτωβρίου.
Είμαι στην βαθμίδα Βlue της Aegean και χρειάζομαι ως της 28.11.24 11700 πόντους αναβάθμισης για να πάω στην βαθμίδα Silver. Δεν κάναμε με την Aegean πέρυσι ταξίδια. Να αγοράσω και 1000 πόντους αναβάθμισης (8000+1000=9000).
Στο πρόγραμμα μας τώρα με 2 παιδιά στο δημοτικό, δεν έχουμε ταξίδι μέχρι 28 Νοέμβρη και επειδή διάβασα εδώ πως οι πόντοι αναβάθμισης πιστώνονται από την ημερομηνία της αίτησης.
Πιστεύετε ότι αν ενεργοποιήσω την κάρτα μετά της 28.11 (που η αλήθεια είναι δεν την έχω ακόμη στα χέρια μου) θα πιστωθούν οι 8000? ή συστημικά θα πιστωθούν και μετά θα μηδενίσουν;
Προτείνεται να κάνω ενεργοποίηση μετά της 28.11 ώστε να επωφεληθώ τους πόντους και να μην χαθούν ή δεν ισχύει αυτό?

Last edited by a moderator:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Καλησπέρα,

Καινούριος και εγώ! Θα παραλάβω σε λίγες μέρες την Aegean Bonus Visa Premium και ημερομηνία αίτησης της πιστωτικής που ήταν 9 Οκτωβρίου.
Είμαι στην βαθμίδα Βlue της Aegean και χρειάζομαι ως της 28.11.24 11700 πόντους αναβάθμισης για να πάω στην βαθμίδα Silver. Δεν κάναμε με την Aegean πέρυσι ταξίδια. Να αγοράσω και 1000 πόντους αναβάθμισης (8000+1000=9000).
Στο πρόγραμμα μας τώρα με 2 παιδιά στο δημοτικό, δεν έχουμε ταξίδι μέχρι 28 Νοέμβρη και επειδή διάβασα εδώ πως οι πόντοι αναβάθμισης πιστώνονται από την ημερομηνία της αίτησης.
Πιστεύετε ότι αν ενεργοποιήσω την κάρτα μετά της 28.11 (που η αλήθεια είναι δεν την έχω ακόμη στα χέρια μου) θα πιστωθούν οι 8000? ή συστημικά θα πιστωθούν και μετά θα μηδενίσουν;
Προτείνεται να κάνω ενεργοποίηση μετά της 28.11 ώστε να επωφεληθώ τους πόντους και να μην χαθούν ή δεν ισχύει αυτό?
Καλησπέρα. Όπου γράφεις "πόντους" στο μήνυμά σου πρέπει να βάλεις "μίλια". Για την ερώτηση θα σου απαντήσουν άλλοι πιο σχετικοί.

adiaforos

Member
Καλώς ήρθες! Όταν γίνει η ενεργοποίηση της κάρτας, τα μίλια θα πιστωθούν αναδρομικά με την ημερομηνία που έγινε η αίτηση. Τα μίλια για την αλλαγή της βαθμίδας δεν χάνονται για 12 μήνες από την απόκτησή τους, δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι λήξουν όλα τα υπόλοιπα, τα 8.000 θα διαρκέσουν (ως προς την αλλαγή της βαθμίδας) μέχρι 8 Οκτωβρίου 2025 και σε αυτά θα προστίθενται ότι μίλια κερδίζεις μέχρι τότε.

Last edited:
Καλώς ήρθες! Όταν γίνει η ενεργοποίηση της κάρτας, τα μίλια θα πιστωθούν αναδρομικά με την ημερομηνία που έγινε η αίτηση. Τα μίλια για την αλλαγή της βαθμίδας δεν χάνονται για 12 μήνες από την απόκτησή τους, δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι λήξουν όλα τα υπόλοιπα, τα 8.000 θα διαρκέσουν (ως προς την αλλαγή της βαθμίδας) μέχρι 8 Οκτωβρίου 2025 και σε αυτά θα προστίθενται ότι μίλια κερδίζεις μέχρι τότε.
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση. Οπότε όταν την παραλάβω κάνω ενεργοποίηση κανονικά!

GALERA

Member
Καλησπέρα.
Γιατί όταν πάω να επιλέξω εισιτήριο με εξαργύρωση πόντων, μου βγάζει για την ίδια πτήση δύο business με διπλάσια χρέωση πόντων η μία απο την άλλη? Σε τί διαφέρει? Βλέπω οτι στην πιο ακριβή έχει το σήμα της star alliance.

Εντάξει είναι για εξαργύρωση πόντων άλλων εταιρειών

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος