Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Samion

Member
Μηνύματα
10.478
Likes
9.450
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πολύ χρήσιμο σε ακριβούς προορισμούς.
Τι αλλαζει σε φθηνους προορισμους; Τιποτε. Ενα απλο voucher οικονομικης αξιας που χρησιμοποιειται μαλιστα μονο σε καταλυματα που συμμετεχουν στο προγραμμα επιβραβευσης.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.734
Likes
44.200
Δίνει μια δωρεάν διαμονή ανά δέκα,
Πολύ χρήσιμο σε ακριβούς προορισμούς.
Αν το voucher ειναι των 50 ευρω και το βαλεις σε διαμονη των 100 ευρω, δεν παιρνεις τιποτε για τα υπολοιπομενα 50 ευρω γιατι η δωρεαν νυχτα δεν μπαινει στην ανταμοιβη.
Αν βαλεις το voucher των 50 ευρω σε διαμονη 50 ευρω αλλα πληρωσεις το 100ρικο κανονικα, παιρνεις 10 ευρω σε κρεντιτ.
Παθουσα και μαθουσα. Απο τοτε διαλεγω να πληρωνω την ακριβοτερη διαμονη, ειδικα αν εχει και πρωινο που ανεβαινει κι αλλο η τιμη.
 

Zinoviap

Member
Μηνύματα
58
Likes
64
Αναζήτηση μέχρι και ένα χρόνο οικονομική και μπίζνες. Αγνοήστε όσες πτήσεις είναι με γιουναιτεντ.
Βλέπετε πάνω κάτω τι υπάρχει. Έχει αρκετές κοινές πτήσεις με αιγαίου Μ&Β. Explore Copa ConnectMiles
Γιατι να αγνοηθουν οι πτήσεις με united?
 

Яна

Member
Μηνύματα
292
Likes
323
ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ/ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ AEGEAN

Πριν 2 εβδομάδες είπα και εγώ να δοκιμάσω για πρώτη φορά να κάνω κράτηση μέσω της σελίδας της Aegean για το ίδιο διαμέρισμα που είχα ήδη επιλέξει να κάνω κράτηση μέσω booking. Τι διαπίστωσα:
Καταρχήν μου έβγαζε περισσότερες επιλογές από την booking για τις ίδιες ημερομηνίες που έψαχνα για διαμονή στο Λουξεμβούργο.
Το διαμέρισμα στην booking κόστιζε 290€ και στην πλατφόρμα της aegean μου το έδινε 297 € και 500 μίλια δώρο. Σκέφτηκα ότι με 7 € επιπλέον θα πάρω και 500 μίλια δώρο και προχώρησα στην αγορά.
Τελικά πήρα 297x4= 1.188 μίλια x2 φορές= 2.376 μίλια εξαργύρωσης! Μου πέρασαν δηλαδή 2 φορές τα μίλια. Εάν έγινε λάθος δεν ξέρω, αλλά και επί 4 να ήταν πάλι είναι πολλά μίλια! Επίσης, επειδή πλήρωσα με την aegean visa πήρα και τους 297 bonus πόντους από τη χρέωση στην booking τους οποίους τους μετέτρεψα σε μίλια με το +20% που τρέχει τώρα.
Μια εβδομάδα πριν είχα νοικιάσει διαμέρισμα στην booking διπλάσιας αξίας αλλά δεν είχα κάνει την κράτηση μέσω της σελίδας της aegean και φυσικά τώρα χτυπάω το κεφάλι μου... :bash:

Το ερωτήματα μου είναι:
1. Δίνονται πάντα τόσα πολλά μίλια χ4 ή χ8 στις κρατήσεις διαμονής μέσω της σελίδας της Aegean ή έτρεχε κάποια προσφορά που δεν κατάλαβα;
2. Γενικά οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη σελίδα της booking (για επίπεδο genius 3);
3. Είχατε ποτέ θέμα με τις κρατήσεις μέσω της σελίδας της Aegean;

*Να επισημάνω ότι είχα και πτήσεις με την Aegean στο χρονικό διάστημα που έγινε η διαμονή και συνδέθηκα μέσω της κράτησης μου για να προσθέσω διαμονή πολύ αργότερα από την κράτηση της πτήσης μου.
Όταν κλείνεις με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσθέσεις αυτόν τον κωδικό με το 10% άραγε? Ξεκίνησα να κάνω μια δοκιμή, αλλά μέχρι το σημείο που το έφτασα δεν βρήκα το αντίστοιχο πεδίο.
 

tatooine

Member
Μηνύματα
1.896
Likes
7.521
Όταν κλείνεις με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσθέσεις αυτόν τον κωδικό με το 10% άραγε? Ξεκίνησα να κάνω μια δοκιμή, αλλά μέχρι το σημείο που το έφτασα δεν βρήκα το αντίστοιχο πεδίο.
Όχι δεν μπορεί να καταχωρηθεί εκπτωτικος κωδικός.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.566
Μηνύματα
901.477
Μέλη
39.305
Νεότερο μέλος
anspanou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom