paefstra
Member
Σιγα μη χρυσοπληρωσω χριστουγεννιατικα. Εχει τις ωραιοτερες ινδικες σαλτσες, αγγλικα σιροπια και μπισκοτα.Μολις εβγαλε κ τις χριστουγεννιατικες λιχουδιεες!
Σιγα μη χρυσοπληρωσω χριστουγεννιατικα. Εχει τις ωραιοτερες ινδικες σαλτσες, αγγλικα σιροπια και μπισκοτα.Μολις εβγαλε κ τις χριστουγεννιατικες λιχουδιεες!
Οι τιμες τους στο διαστημα. Ολα τα αλλα τροφιμα στις γνωστες τιμες.Μολις εβγαλε κ τις χριστουγεννιατικες λιχουδιεες!
Δεν υπάρχει χρήμα για ξόδεμα προς το παρόν. Περιμένουμε υπομονετικά την μαύρη παρασκευή.Οι τιμες τους στο διαστημα. Ολα τα αλλα τροφιμα στις γνωστες τιμες.
Ομως πινουμε καφε του 2ευρου με δωρο 12 μιλια, οταν το Coffee Island δινει 4 μιλια και ειναι κι ακριβοτερος.
Εμεις της στωικης σχολης περναμε καθε μηνα απο το Marks and Spencer για λιγα η περισσοτερα μιλια και δεν επενδυουμε τις προσδοκιες μας μονο στη black friday. Κραταμε τη ρουτινα μας ησυχως. Μαρκος Αυρηλιος.Δεν υπάρχει χρήμα για ξόδεμα προς το παρόν. Περιμένουμε υπομονετικά την μαύρη παρασκευή.
Φυσικο ωστε οταν ο μπροστινος στο ταμειο απαντησει "οχι" στο ερωτημα αν εχει μαζι τη Miles and Bonus, εσυ θα πεις "αχ τι κριμα που δεν την εχετε οπως εγω, να τη εδω στο κινητο μου" και αν ειναι γενναιοδωρος, τα υπολοιπα εννοουνται.Ισχύει και για το online κατάστημα ή μόνο σε φυσικό; Το λέω γιατί ενημέρωσα το έτερον ήμισυ και μισή ώρα τώρα σκρολάρει στο κινητό, μην γίνει καμία βλακεία και παραγγείλει χωρίς να ισχύουν τα μίλια. Στο μέιλ απ' ό,τι καταλαβαίνω εννοεί μόνο φυσικό κατάστημα.
Το γνωριζω πλεον μονο οταν τα βαζει 30 ή 50% συμφερει...καφεδακι ομως και μπισκοτολιχουδιες τιμωνται σχεδον εβδομαδιαια οποτε χαλαλι...πλεον οι υπαλληλοι εχουν μαθει σχεδον απ εξω την miles & bonus μου,θα ζητησω να μπει καδρο μου για τη προσφορα μου στο καταστημα της Ερμου στο τελοςΟι τιμες τους στο διαστημα. Ολα τα αλλα τροφιμα στις γνωστες τιμες.
Ομως πινουμε καφε του 2ευρου με δωρο 12 μιλια, οταν το Coffee Island δινει 4 μιλια και ειναι κι ακριβοτερος.
Σήμερα μπήκαν. Και από τους καφέδες (+ 5 πόντοι/καφέ).Έχουν πιστωθεί σε κανέναν τα 500 μίλια από το coffee island?
Πολύ ωραία!Σήμερα μπήκαν. Και από τους καφέδες (+ 5 πόντοι/καφέ).