Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Μπήκα το πρωί μια χαρά μετά τις 10 στο λογαριασμό μου και τώρα εδώ και ένα δίωρο δεν μπαίνει. Εντωμεταξύ τους ρώτησα αν έχει πέσει το site τους , όχι μου είπαν μια χαρά δουλεύει.... Μήπως είμαι η εκλεκτή και όλοι οι άλλοι μπαίνετε κανονικά;

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Μπήκα το πρωί μια χαρά μετά τις 10 στο λογαριασμό μου και τώρα εδώ και ένα δίωρο δεν μπαίνει. Εντωμεταξύ τους ρώτησα αν έχει πέσει το site τους , όχι μου είπαν μια χαρά δουλεύει.... Μήπως είμαι η εκλεκτή και όλοι οι άλλοι μπαίνετε κανονικά;
Πριν λίγο έκανα check-in στο site και μου έλεγε ότι δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη η επιλογή θέσης. Μόνο η ημί-αυτόματη επιλογή θέσης με βάση 3 επιλογές, παράθυρο, μεσαία, διάδρομος. Άρα μάλλον είναι ακόμη σε φάση αλλαγών.

tatooine

Member
Στον λογαριασμό μπαίνεις, εισιτήρια δεν μπορείς να αγοράσεις, ούτε να δεις πτήσεις ακόμα.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Είχε έρθει προ ημερών μήνυμα ότι για κάποιες ώρες θα υπάρξει προσωρινή διακοπή σύνδεσης έως σήμερα.

KostasX

Member
Το Αθήνα Κοπεγχάγη το χει βρει ποτέ κανείς με μίλια με την Aegean;
Το κοιτούσα σήμερα το πρωί..
1η εβδομάδα Ιουλίου με πολύ καλή διαθεσιμότητα 3-4 θέσεων ανά πτήση. (και με την Sas)
Μετά βρίσκεις τέλος Αυγούστου με μικρή διαθεσιμότητα...

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Το κοιτούσα σήμερα το πρωί..
1η εβδομάδα Ιουλίου με πολύ καλή διαθεσιμότητα 3-4 θέσεων ανά πτήση. (και με την Sas)
Μετά βρίσκεις τέλος Αυγούστου με μικρή διαθεσιμότητα...
χαχαχ ευχαριστώ Γενάρη Φλεβάρη κοίταγα. Μόνο με άλλες εταιρίες έχει με την Aegean δεν βρήκα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η SAS δεν θα αποχωρήσει απο τη Star Alliance και θα πάει στη Sky Team; Αλλά δεν θυμάμαι πότε θα γίνει αυτό...

KostasX

Member
Η SAS δεν θα αποχωρήσει απο τη Star Alliance και θα πάει στη Sky Team; Αλλά δεν θυμάμαι πότε θα γίνει αυτό...
Ιούλιο και Αύγουστο έχει ακόμα διαθεσιμότητες η Sas για Κοπεγχάγη αλλά και Όσλο που κοίταξα..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.477
Νεότερο μέλος
Ann-Mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom