Πόσο κάνει το εισιτήριο?Καλησπέρα. Αξίζει να δώσω 5.000 μίλια για μία μόνο πτήση εσωτερικού Καβάλα-Αθήνα (μόνο να πας) + 23 ευρώ φόροι?
Πόσο κάνει το εισιτήριο?Καλησπέρα. Αξίζει να δώσω 5.000 μίλια για μία μόνο πτήση εσωτερικού Καβάλα-Αθήνα (μόνο να πας) + 23 ευρώ φόροι?
102 σύνολο.Πόσο κάνει το εισιτήριο?
5000 μιλια για 80 ευρω ειναι καλη αναλογια για εσωτερικο.102 σύνολο.
Και για το εξωτερικό περίπου για να ξέρω?5000 μιλια για 80 ευρω ειναι καλη αναλογια για εσωτερικο.
Προσφατα με 8.000 μιλια εξοικονομησα 180 ευρω.Και για το εξωτερικό περίπου για να ξέρω?
Αν κερδιζεις 10+ ευρω ανα 1000 μιλια μια χαρα ειναι η αναλογια εξαργυρωσης. Βεβαια τη συγκριση καλο ειναι να την κανεις με ολες τις διαθεσιμες εναλλακτικες επιλογες σου και οχι μονο με την αξια του εισιτηριου της Aegean. Εκτος αν για καποιο λογο ταξιδευεις μονο με Aegean.Και για το εξωτερικό περίπου για να ξέρω?
Επίσης κάθε πότε βγαίνει ο διπλασιασμός των μιλίων σε αγορά εισητηρίων?
Επίσης δεν μου έδωσαν μίλια για μία πτήση που έκανα. Το σύστημα μου βγάζει λάθος. Τι μπορώ να κάνω? Τηλέφωνο/mail/chat????
Όχι δεν δίνειΠτήση στης Juneyao airlines θα δώσει μίλια στον miles and bonus? Ξέρει κάποιος?
Δηλ. τι πρέπει να κάνω/βλέπω?
Συγκρινετε τα μιλια που θα εξαργυρωσετε σε μια πτηση με την οικονομικοτερη επιλογη (με παρομοια προνομια) για την ιδια ημερομηνια ή κοντινοτερη ημερομηνια (αν ειστε flexible με τα dates). Για παραδειγμα αν βρισκετε 8000 μιλια εξαργυρωση μια πτηση με Aegean που ο ναυλος κοστιζει 100 ευρω και την ιδια ημερομηνια σε παρομοια ωρα βρισκετε ναυλο 70 ευρω σε πτηση με Sky express, προφανως με εξαργυρωση 8000 μιλιων δεν κερδιζετε 100 ευρω αλλα 70 ευρω. Με λιγα λογια το συγκρινετε με το κοστος αυτου του εισιτηριου που θα κλεινατε αν δεν ησασταν μελος του miles and bonus.Δηλ. τι πρέπει να κάνω/βλέπω?
Θα αναβαθμιστείς. Παίρνει λίγο χρόνο. Με τα τελευταία μίλια αναβάθμισης που πήρες (αν προσέξεις) συμπλήρωσες τα μίλια που χρειαζόσουν μέσω της Aegean και σε πήγε στην επόμενη επιλογή αναβάθμισης με μίλια μέσω οποιουδήποτε συνεργάτη της. Υπομονή, θα αλλάξει η βαθμίδα.Καλησπέρα , έχω μια ερώτηση σχετικά με την αναβάθμιση σε silver. Μέχρι προχθές μου έλεγε στην εφαρμογή ότι θέλω 517 μίλια για να αναβαθμιστώ μέχρι 15/04 και σήμερα που μπήκα μου λέει ότι θέλω 22.517 μίλια για να αναβαθμιστώ μέχρι 15/4. Γνωρίζεις κανείς τι γίνεται με την αναβάθμιση ; Και πήρα 1000 μίλια στις 13/4 από ταξιδι που έκανα ,δεν θα έπρεπε να αναβαθμιστώ ;