Συγνώμη, μπερδεύτηκα με τα προηγούμενα, έχεις δίκιο,!!!
Συγνώμη, μπερδεύτηκα με τα προηγούμενα, έχεις δίκιο,!!!
ναι αν αφορά ίδια εταιρεία μπορείς να κανεις αλλαγή κανονικάΚαλησπέρα. Ψάχνω εισιτήριο με μίλια μια συγκεκριμένη ημερομηνία για απευθείας ταξιδι. Την συγκεκριμένη ημερομηνία λοιπόν δεν δίνει διαθέσιμα με την απευθείας πτήση, δίνει για δύο μέρες μετά. Αν κλείσω αυτό και μετά πάω να το αλλάξω, θα υπάρχει διαθέσιμο εκείνο το απευθείας των δύο ημερών πριν ή θα φάω άκυρο?
Οχι.Καλησπέρα. Ψάχνω εισιτήριο με μίλια μια συγκεκριμένη ημερομηνία για απευθείας ταξιδι. Την συγκεκριμένη ημερομηνία λοιπόν δεν δίνει διαθέσιμα με την απευθείας πτήση, δίνει για δύο μέρες μετά. Αν κλείσω αυτό και μετά πάω να το αλλάξω, θα υπάρχει διαθέσιμο εκείνο το απευθείας των δύο ημερών πριν ή θα φάω άκυρο?
Ο,τι βλεπεις υπαρχει διαθεσιμο. Μαντης δεν ειναι κανεις να ξερει αν θα δωσει διαθεσιμοτητα μετα.Καλησπέρα. Ψάχνω εισιτήριο με μίλια μια συγκεκριμένη ημερομηνία για απευθείας ταξιδι. Την συγκεκριμένη ημερομηνία λοιπόν δεν δίνει διαθέσιμα με την απευθείας πτήση, δίνει για δύο μέρες μετά. Αν κλείσω αυτό και μετά πάω να το αλλάξω, θα υπάρχει διαθέσιμο εκείνο το απευθείας των δύο ημερών πριν ή θα φάω άκυρο?
Προφανώς. Ουσιαστικά ρωτάω όμως αν αλλάζει το "καθεστώς" διαθεσιμότητας, αν μπαίνει σε κάποιον άλλο κανόνα, ρε παιδί μου, και εισαι ελεύθερος να κάνεις αλλαγή για όποια μέρα θέλεις.Ο,τι βλεπεις υπαρχει διαθεσιμο. Μαντης δεν ειναι κανεις να ξερει αν θα δωσει διαθεσιμοτητα μετα.
Με κίνδυνο να απαντήσω κάτι άσχετο αφού δεν είμαι σίγουρος πως έχω καταλάβει την ερώτηση σου: Αν από το τηλέφωνο σου πουν πως υπάρχει award ticket διαθέσιμο τότε μπορείς να το αλλάξεις (ή να το κλείσεις εξ αρχής). Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν αλλάζει κάτι στη διαθεσιμότητα απ' όσο γνωρίζω.Προφανώς. Ουσιαστικά ρωτάω όμως αν αλλάζει το "καθεστώς" διαθεσιμότητας, αν μπαίνει σε κάποιον άλλο κανόνα, ρε παιδί μου, και εισαι ελεύθερος να κάνεις αλλαγή για όποια μέρα θέλεις.
Οχι. Ο κανονας ειναι πως αλλαζεις αν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Πιθανον στο τηλ να βρεις εξτρα διαθεσιμοτητα αλλα πληρωνεις 23 ευρω τηλ εξυπηρετηση για να στο δωσουν με αλλαγη.Προφανώς. Ουσιαστικά ρωτάω όμως αν αλλάζει το "καθεστώς" διαθεσιμότητας, αν μπαίνει σε κάποιον άλλο κανόνα, ρε παιδί μου, και εισαι ελεύθερος να κάνεις αλλαγή για όποια μέρα θέλεις.
Αν υπάρχει τηλεφωνικά αλλά όχι διαδικτυακά δεν πληρώνεις τα 23€.Οχι. Ο κανονας ειναι πως αλλαζεις αν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Πιθανον στο τηλ να βρεις εξτρα διαθεσιμοτητα αλλα πληρωνεις 23 ευρω τηλ εξυπηρετηση για να στο δωσουν με αλλαγη.
Αν δεν σε πειραζουν τα 23 ευρω καπελο , τσεκαρεις τι σου δινει δωρεαν η τηλ εξυπηρετηση.
Παντως η ενδιαμεση σταση αν το ποσο που εξοικονομεις ειναι πανω απο 150 ευρω ανα ατομο one way δεν ειναι και τοσο απορριπτεα παντα.