• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
Καλησπέρα. Ψάχνω εισιτήριο με μίλια μια συγκεκριμένη ημερομηνία για απευθείας ταξιδι. Την συγκεκριμένη ημερομηνία λοιπόν δεν δίνει διαθέσιμα με την απευθείας πτήση, δίνει για δύο μέρες μετά. Αν κλείσω αυτό και μετά πάω να το αλλάξω, θα υπάρχει διαθέσιμο εκείνο το απευθείας των δύο ημερών πριν ή θα φάω άκυρο?
Ο,τι βλεπεις υπαρχει διαθεσιμο. Μαντης δεν ειναι κανεις να ξερει αν θα δωσει διαθεσιμοτητα μετα.

Яна

Member
Ο,τι βλεπεις υπαρχει διαθεσιμο. Μαντης δεν ειναι κανεις να ξερει αν θα δωσει διαθεσιμοτητα μετα.
Προφανώς. Ουσιαστικά ρωτάω όμως αν αλλάζει το "καθεστώς" διαθεσιμότητας, αν μπαίνει σε κάποιον άλλο κανόνα, ρε παιδί μου, και εισαι ελεύθερος να κάνεις αλλαγή για όποια μέρα θέλεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προφανώς. Ουσιαστικά ρωτάω όμως αν αλλάζει το "καθεστώς" διαθεσιμότητας, αν μπαίνει σε κάποιον άλλο κανόνα, ρε παιδί μου, και εισαι ελεύθερος να κάνεις αλλαγή για όποια μέρα θέλεις.
Με κίνδυνο να απαντήσω κάτι άσχετο αφού δεν είμαι σίγουρος πως έχω καταλάβει την ερώτηση σου: Αν από το τηλέφωνο σου πουν πως υπάρχει award ticket διαθέσιμο τότε μπορείς να το αλλάξεις (ή να το κλείσεις εξ αρχής). Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν αλλάζει κάτι στη διαθεσιμότητα απ' όσο γνωρίζω.

tatooine

Member
Μιας και το νήμα ήρθε στην επιφάνεια.
Εχει διαθεσιμότητες για παντού σχεδόν οποιαδήποτε στιγμή,

paefstra

Member
Οχι. Ο κανονας ειναι πως αλλαζεις αν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Πιθανον στο τηλ να βρεις εξτρα διαθεσιμοτητα αλλα πληρωνεις 23 ευρω τηλ εξυπηρετηση για να στο δωσουν με αλλαγη.
Αν δεν σε πειραζουν τα 23 ευρω καπελο , τσεκαρεις τι σου δινει δωρεαν η τηλ εξυπηρετηση.
Παντως η ενδιαμεση σταση αν το ποσο που εξοικονομεις ειναι πανω απο 150 ευρω ανα ατομο one way δεν ειναι και τοσο απορριπτεα παντα.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οχι. Ο κανονας ειναι πως αλλαζεις αν υπαρχει διαθεσιμοτητα. Πιθανον στο τηλ να βρεις εξτρα διαθεσιμοτητα αλλα πληρωνεις 23 ευρω τηλ εξυπηρετηση για να στο δωσουν με αλλαγη.
Αν δεν σε πειραζουν τα 23 ευρω καπελο , τσεκαρεις τι σου δινει δωρεαν η τηλ εξυπηρετηση.
Παντως η ενδιαμεση σταση αν το ποσο που εξοικονομεις ειναι πανω απο 150 ευρω ανα ατομο one way δεν ειναι και τοσο απορριπτεα παντα.
Αν υπάρχει τηλεφωνικά αλλά όχι διαδικτυακά δεν πληρώνεις τα 23€.

GTS

Member
Δε νομίζω ότι θα βρεις τηλεφωνικά διαθεσιμότητα εάν δε βλέπεις διαδικτυακά. Προφανώς μιλάω για εταιρείες που εμφανίζονται στο σάιτ.

paefstra

Member
Η αληθεια ειναι οτι τηλεφωνικα μου εχουν βρει μονο για αλλαγη απο ακυρωση και χωρις το 23ευρο.
Για Ευρωπη προτιμω να βρω διαθεσιμοτητα για πτηση για κοντινο αεροδρομιο ως 2 ωρες και να πειραξω λιγο το προγραμμα του ταξιδιου.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δε νομίζω ότι θα βρεις τηλεφωνικά διαθεσιμότητα εάν δε βλέπεις διαδικτυακά. Προφανώς μιλάω για εταιρείες που εμφανίζονται στο σάιτ.
Βρισκεις. Και μαλιστα σε συνδυασμους που δεν εμφανιζονται στο σαιτ. Μου εδωσε BEY-ATH με τουρκους κ προσφατα JNB-ATH μεσω ΑΜΜ, ADD. Δε χανεις τπτ να κανεις ενα τηλ.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπέρα. Ψάχνω εισιτήριο με μίλια μια συγκεκριμένη ημερομηνία για απευθείας ταξιδι. Την συγκεκριμένη ημερομηνία λοιπόν δεν δίνει διαθέσιμα με την απευθείας πτήση, δίνει για δύο μέρες μετά. Αν κλείσω αυτό και μετά πάω να το αλλάξω, θα υπάρχει διαθέσιμο εκείνο το απευθείας των δύο ημερών πριν ή θα φάω άκυρο?
Καλησπέρα. Σε πρόσφατη κράτηση που έκανα με μίλια μου έδινε διαθεσιμότητα στη πρώτη πτήση πχ στις 12:00 και όχι στις 09:00 που θα ήταν πιο βολικό (τυχαίες ώρες). Έκλεισα on line αυτό που έβλεπα διαθέσιμο και σε αλλαγή ώρας, που έκανε πιο δύσκολη τη μετεπιβίβαση, πήρα τηλέφωνο στην Aegean και ρώτησα αν υπάρχει διαθεσιμότητα στη πτήση των 09:00, που δεν υπήρχε αρχικά διαθεσιμότητα με μίλια για κράτηση on line και ήταν η αρχική επιθυμία. Απο το τηλέφωνο μου είπαν οτι υπάρχει διαθεσιμότητα, αλλά έπρεπε να πληρώσω 23€/εισιτήριο.

Δεν ξέρω αν το παραπάνω είναι κανόνας, που δεν νομίζω, αλλά απαντάει πιστεύω στο ερώτημα που έθεσες, μόνο που εσύ θέλεις να κάνεις αλλαγή σε μέρα και όχι ώρα. Υπ' οψιν οτι εγώ δεν έκανα την αρχική κράτηση με σκοπό να την αλλάξω, αλλά λόγω αλλαγής ώρας πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για διαθεσιμότητα.

GTS

Member
Βρισκεις. Και μαλιστα σε συνδυασμους που δεν εμφανιζονται στο σαιτ. Μου εδωσε BEY-ATH με τουρκους κ προσφατα JNB-ATH μεσω ΑΜΜ, ADD. Δε χανεις τπτ να κανεις ενα τηλ.
Ναι, εννοούσα για το ίδιο δρομολόγιο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ναι, εννοούσα για το ίδιο δρομολόγιο.
Για το ιδιο δρομολογιο απαντησα, ασχετα απο στασεις. Ηθελα JNB-ATH δεν ειχε διαθεσιμοτητα στο σαιτ προφανως το ADD-ATH και μου βρηκαν τηλ μεσω αλλης στασης που ποσως με ενδιεφερε ποια ηταν και δεν φαινοταν στο σαιτ.

• Like
Reactions: GTS

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος