taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Βασικά το μπέρδεμα προκαλείται από το ότι μιλάνε για πτήσεις ενώ ξεκάθαρα εννούν εισιτήρια. Ενας ακόμα δημοσιοσχεσίτης που πρέπει να αλλάξει δουλειά.
Περισσότερα - Miles+Bonus - O Miles+Bonus λογαριασμός μου - Ο λογαριασμός μου. Εκεί θα βρεις την επιλογή "Τα κουπόνια μου"Που βρίσκω τον κωδικό μου για 15% έκπτωση? Έφαγα την εφαρμογή, δεν το βρίσκω.. επίσης σε ποιο στάδιο εφαρμόζεται?
Ενώ δεν έχει ημερομηνία λήξης, το βάζω σε πτήση του Ιουνίου και μου λέει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.Περισσότερα - Miles+Bonus - O Miles+Bonus λογαριασμός μου - Ο λογαριασμός μου. Εκεί θα βρεις την επιλογή "Τα κουπόνια μου"
Στα ψιλά γράμματα λέειΕνώ δεν έχει ημερομηνία λήξης, το βάζω σε πτήση του Ιουνίου και μου λέει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Yπάρχει κάποιος με κανονικό εισιτήριο να μας ενημερώσει αν παίζει η online αλλαγή; Γιατί στα μίλια ακόμα κολλάει εκεί εδώ και 3 βδομάδες και επειδή θα χρειαστώ αλλαγή μέσα στο μήνα να ξέρω πότε και πως θα τσακωθώ μαζί τους. Απλά μου φαίνεται απίθανο να μην αλλάζουν ούτε τα κανονικά τόσο καιρό.Τα νεύρα μου. Βρήκα μέρες, τις επιλέγω και εκεί που πάει στην επόμενη σελίδα κολλάει και μένει εκεί.
View attachment 409295
Καλό αυτό οπότε δε θα χρειάζεται να τσακωθώ... Απλά επειδή είναι τέλη του μήνα θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως επιλυθεί.Εγώ τ άλλαξα εχθές μέσο τηλεφωνικού κέντρου χωρίς καμία έξτρα χρέωση φυσικά και με ενημέρωσαν πως είναι ενήμεροι για το πρόβλημα.
Πως την κοβεις τοσο καιρο την εταιρεια? Να προσλαμβανει η να πληρωνει εξειδικευμενο προσωπικο?Καλό αυτό οπότε δε θα χρειάζεται να τσακωθώ... Απλά επειδή είναι τέλη του μήνα θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως επιλυθεί.
Αλλά απορώ τρεις βδομάδες τώρα δε μπορούν να λύσουν ένα τεχνικό πρόβλημα και επιβαρύνονται από τόσες κλήσεις για αλλαγές. Τι να πω πια...
είναι ανά 3 πτήσεις τελικά.Εγώ από αυτό το κέιμενο καταλαβαίνω άλλο πράγμα. (Ότι π.χ. το Ηρακλειο-Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα-Ηράκλειο μετράει σα μια πτήση). Θα μάθουμε, έχω ήδη κλεισμενες 4 πτήσεις με επιστροφη και 5 one-way στο επίμαχο διάστημα...