μάλλον άλλαξε κάτι. αυτό είναι καλό.Και όμως τα εμφανίζει, απλώς λέει: "Δεν έχετε αρκετά μίλια εξαργύρωσης για να προχωρήσετε. Αγοράστε μίλια εξαργύρωσης τώρα για να πραγματοποιήσετε την εξαργύρωσή σας".
Χαίρετε! Θέλουμε να ταξιδέψουμε στο San Francisco με ιδανική εκκίνηση από Θεσσαλονίκη, είτε το ερχόμενο Πάσχα είτε το καλοκαίρι. Μπορεί κάποιος με δύο λόγια να με κατευθύνει πώς θα ξεκινήσω την έρευνα για εισιτήρια με μίλια; Σημειωτέον ότι αυτήν την περίοδο έχω γύρω στα 30.000 μίλια.
Δείχνει εδώ και καιρό τις επιλογές ταξιδιών ανεξάρτητα εάν έχεις τα προαπαιτούμενα μίλια ή όχι.Εμφανίζει τις επιλογές, αλλά λέει ότι πρέπει να πληρώσω επιπλέον π.χ. 225 ευρώ.
Είναι περίεργο που εξαιρούν τα one-way αλλά δεν εξαιρούν τα award tickets...τι να τα κάνουμε τόσα μίλια πχια
Tώρα κερδίζετε 1.000 επιπλέον μίλια εξαργύρωσης για κάθε 3 πτήσεις όλο τον χειμώνα! | Miles+Bonus
Είναι περίεργο που εξαιρούν τα one-way αλλά δεν εξαιρούν τα award tickets...
όταν λες one-way;Είναι περίεργο που εξαιρούν τα one-way αλλά δεν εξαιρούν τα award tickets...
Η προσφορά αφορά μόνο πτήσεις με επιστροφή...όταν λες one-way;
είναι για όλες τις πτήσεις.Η προσφορά αφορά μόνο πτήσεις με επιστροφή...
Εγώ από αυτό το κέιμενο καταλαβαίνω άλλο πράγμα. (Ότι π.χ. το Ηρακλειο-Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα-Ηράκλειο μετράει σα μια πτήση). Θα μάθουμε, έχω ήδη κλεισμενες 4 πτήσεις με επιστροφη και 5 one-way στο επίμαχο διάστημα...είναι για όλες τις πτήσεις.
- Η προσφορά αφορά σε πτήσεις με επιστροφή, απευθείας ή με ενδιάμεση στάση, που εκτελούνται με την AEGEAN ή την Olympic Air σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού.