Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Το έκανα απο το κινητό. Απο τον υπολογιστή κολλάει ακόμαΧαχα αμάν βρε ταξιδιάρηδες με το μαλακό!!
Το έκανα απο το κινητό. Απο τον υπολογιστή κολλάει ακόμαΧαχα αμάν βρε ταξιδιάρηδες με το μαλακό!!
Λογικα θα χεις επιλεξει περιοδο χριστουγεννων-πασχα-αργιων ή καλοκαιριου και δε θα το δεχετε το κουπονι τοτεΜπήκα νωρίς, πήρα το κουπόνι, αλλά όποτε και να το βάλω, παίρνω το εξής σφάλμα:
"1025 - PURCHASE DATE IS NOT APPLICABLE FOR PROMOTIONAL CODE USED. CLICK CONTINUE TO PROCEED WITHOUT PROMOTIONAL CODE."
Απο τη εφαρμογή μπες στο κινητο!Η γυναικα μου μπηκε με την πρωτη, εγω ακομα μπαινω. Ελεος....
Όλοι αυτό παίρνουμε...3 ατομα πηραμε 15%.
Προτιμουσα μιλια.
Valid μεχρι τον Οκτωβρη του 22.
Έβαλα τα πάντα από τώρα μέχρι 30/10 και δε το δέχεται για κανένα λόγο.Λογικα θα χεις επιλεξει περιοδο χριστουγεννων-πασχα-αργιων ή καλοκαιριου και δε θα το δεχετε το κουπονι τοτε
΄Ισως χρειάζεται λίγο υπομονή...Τώρα μόλις δόθηκαν τα κουπόνια...Έβαλα τα πάντα από τώρα μέχρι 30/10 και δε το δέχεται για κανένα λόγο.
Μίλησα με Aegean το μεσημέρι και μου είπαν πως έχει θέμα και το επιδιορθώνουν! Μου είπε ότι θα λειτουργεί μάλλον από Πέμπτη 14/04Έβαλα τα πάντα από τώρα μέχρι 30/10 και δε το δέχεται για κανένα λόγο.