paefstra
Member
Αν κλεινεις νωριτερα βρισκεις πιο ελκυστικους συνδυασμους ωρων και διαθεσιμοτητα σε εταιρειες με χαμηλους φορους εφοσον ψαχνεις συνδυασμο πτησεων. Δεν ειναι προφανες οτι θα εξαφανιστουν πιο συντομα οι καλες ευκαιριες?Αν κλείνεις νωρίτερα υπάρχει περίπτωση να βρεις πιο φτηνές διαθέσιμες πτήσεις με μίλια? Για προορισμούς που κοιτάω, οι τιμές είναι ίδιες, 1 χρόνο και 1 μήνα πριν.
Το οτι με ενα 20ρικο ακυρωνεις και την τελευταια μερα πριν το ταξιδι κανει πολυ ευκολο το κλεισιμο ακομη κι απο καποιον που κλεινει και "το βλεπουμε" (το εχω κανει κι εγω). Αν ομως εγω κραταω την ευκαιρια δεσμευμενη, εσυ θα βρεις πιο ακριβες επιλογες τους επομενους μηνες. Και εννοω και σε μιλια. Αν εγω βρισκω την ευκαιρια με 15.000 μιλια, αφηνω ανοιχτα τα εισιτηρια με 3 πτησεις-30.000 μιλια η και τα business που απαιτουν πολλα μιλια.
Ενδεικτικα, περσι εκλεισα Ισλανδια με 30.000 μιλια πηγαινε ελα κατακαλοκαιρο. Λιγο μετα εβρισκες με 60.000 μιλια καλοκαιρι.
Τωρα αν ψαχνεις για Φλεβαρη που δεν πεταει πολυς κοσμος, δεν αξιζει να αγχωθεις πολυ.
Last edited: