galoz
Member
Μια χαρά το επιτρέπει.Κανονικά.Η κρατηση παιδιου πως γινεται στο σαιτ που δεν το επιτρεπει?
Μια χαρά το επιτρέπει.Κανονικά.Η κρατηση παιδιου πως γινεται στο σαιτ που δεν το επιτρεπει?
Παιδικο εισιτηριο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ χωρις συνοδεια ενηλικα δεν επιτρεπει. Το πεδιο του ενηλικα ειναι υποχρεωτικο. Αν χρειαζεται μεταγενεστερη χωριστη κρατηση για παιδι, υπαρχει προβλημα. Εγω μια φορα που χρειαστηκε, εκανα παρατυπια.Μια χαρά το επιτρέπει.Κανονικά.
Ε, ναι βρε παιδιά...εγώ νόμιζα λέτε καθόλου...Παιδικο εισιτηριο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ χωρις συνοδεια ενηλικα δεν επιτρεπει
Καπου εχασες το νημα...αναφερομουν σε συγκεκριμενο σχολιο.Μια χαρά το επιτρέπει.Κανονικά.
Καλα "προβλημα" δεν θα το ελεγα...ληστεια καλυτερα που θες 20Ε επιπλεον.Παιδικο εισιτηριο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ χωρις συνοδεια ενηλικα δεν επιτρεπει. Το πεδιο του ενηλικα ειναι υποχρεωτικο. Αν χρειαζεται μεταγενεστερη χωριστη κρατηση για παιδι, υπαρχει προβλημα. Εγω μια φορα που χρειαστηκε, εκανα παρατυπια.
Τι ατυχία. Δεν το γνώριζα αυτό αν και πάλι στο booking σε πετάει. Ότι να ναιΔεν μπορείς . Έπρεπε να το εκανες απο το σαιτ της aegean που σε πετάει στο booking.
Ναι ο "μηχανισμός" είναι ό ίδιος.Απλά δεν πρέπει να ξεχνιέται κανείς και να το κάνει μέσω του site της αεροπορικής.Τι ατυχία. Δεν το γνώριζα αυτό αν και πάλι στο booking σε πετάει. Ότι να ναι
μπορεις να κλεισεις ολες τις κατηγοριες ναυλων. αναλογα με το ναυλο που κλεινεις παιρνεις ή όχι βαλιτσα, αλλαζεις ημερομηνια κλπ. διαβασε τους ορους των ναυλων οταν κλεινεις κ κλεισε αυτον που σε ενδιαφερει.Αν κλείσω με μιλια..
1. Όχικαλησπερα.
εχω δυο ερωτησεις
1) μπορω με μιλια αναβαθμισης να κανω upgrade σε αλλο ατομο σε αλλη εταιρια ? (σαφως μελος της star alliance)
2)θελω 10,000 μιλια για να γινω silver. γνωριζω οτι απο την στιγμη που γινεσαι silver εχεις εναν χρονο ωστε να γινεις gold. εστω λοιπον οτι κανω ενα ταξιδι που δινει 12.000. σε αυτην την περιπτωση τα 10.000 "μπαινουν" στην κατηγορια του silver και εν τελει γινομαι silver ? και τα υπολοιπα 2.000 αφαιρουνται απο τα 24.000 που χρειαζεσαι για gold ?
ευχαριστω
Και στα δυο εισαι λαθος. Εκτος αν στο 1ο δεν εννοει upgrade θεσης αλλα καρτας. Διαβαζετε καλα τους ορους του προγραμματος.1. Όχι
2. Οχι, δεν παιρνεις τα υπολοιπα για διατήρηση gold, εκτός αν τα υπολοιπόμενα μίλια είναι από άλλο sector μεσα στο ιδιο εισητήριο.