https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/airlines/sas/Πώς μπορώ να το μάθω αυτό?
και αντίστοιχα στους άλλους συνεργάτες.
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/partners/airlines/sas/Πώς μπορώ να το μάθω αυτό?
Πας στην ιστοσελίδα της Aegean, επιλέγεις Miles and Bonus, συνεργάτες και βάζεις την αεροπορική εταιρεία με την οποία ενδιαφέρεσαι να πετάξεις. Εκεί θα δεις ποιοι ναύλοι σου δίνουν μίλια.Πώς μπορώ να το μάθω αυτό?
owenrudge.net - Utility Base - Star Alliance Mileage Earnings CalculatorΠώς μπορώ να το μάθω αυτό?
Πρέπει να πάρεις τον κωδικό κράτησης της τουρκις από την Αιγαίου, που είναι διαφορετικός από αυτόν που σου έδωσαν αρχικά. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών επιλογή 2.Έχει πετάξει κάποιος με award ticket (από Miles&Bonus) με την Turkish? Επειδή προσπαθώ να μπω στην κράτηση μου και παίρνω αυτό το error. Πως κάνουμε check in?
View attachment 450553
Περίεργο και μένα ακριβώς τα ίδια (ενεργοποίηση Ιούνιο) αλλά δε μου ξανα έδωσε πόντους χθες που το ενεργοποίησα ξανά. Και το θεώρησα λογικό γιατί μπορεί κάποιος να παίζει μεταξύ πράσινου και κίτρινου κάθε μήνα οπότε θα έπαιρνε κάθε μήνα 5000 μίλια οπότε σκέφτηκα ότι έχουν βάλει κάποια δικλείδα, με προβληματίζεις να στείλω μείλ τώρα.Ενημερωτικά, ήμουν στο Myhome4all της ΔΕΗ, είχα πάρει τα μίλια το καλοκαίρι, τον Δεκέμβριο δεν διάλεξα κάποιο πρόγραμμα, 01/01 με έριξαν στο πράσινο τιμολόγιο, χθες ξαναέκανα online το myhome4all και πήρα 5000 μίλια στην Aegean.
Θέλω να δω τους όρους στα λοιπά προγράμματα (σταθερά και κυμαινόμενα) να δω τι ρήτρες έχουν, μήπως κάνω ένα πέρασμα από όλα και πάρω ξανά 5000 μίλια από το καθένα (σαν νέο πρόγραμμα - ανανέωση δίνει 2500 μίλια νομίζω)
Περίμενε 1 μέρα, δεν μου τα έδωσαν αμέσωςΠερίεργο και μένα ακριβώς τα ίδια (ενεργοποίηση Ιούνιο) αλλά δε μου ξανα έδωσε πόντους χθες που το ενεργοποίησα ξανά. Και το θεώρησα λογικό γιατί μπορεί κάποιος να παίζει μεταξύ πράσινου και κίτρινου κάθε μήνα οπότε θα έπαιρνε κάθε μήνα 5000 μίλια οπότε σκέφτηκα ότι έχουν βάλει κάποια δικλείδα, με προβληματίζεις να στείλω μείλ τώρα.
Περίεργο γιατί όλες τις φορές μου τα είχε δώσει μέσα σε μιση ώρα και στην άλλη γραμμή που ενεργοποιήσα πριν λίγες μέρες επίσης ακαριαία σχεδόν.Περίμενε 1 μέρα, δεν μου τα έδωσαν αμέσως
Το έπαθα και εγώ πολύ πρόσφατα με πτήσεις της Lufthansa! Πίστευα ότι έδινε μίλια ως μέλος της Star Alliance στο miles & bonus λογαριασμό μου. Τελικά έκανα online αίτημα καταχώρησης μιλίων στο γνωστό πεδίο του site της Aegean και μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο ότι δεν δικαιούμαι μίλια λόγω booking class. Μίλησα και τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης και μου το επιβεβαίωσαν ότι στις περισσότερες κατηγορίες light ναύλων (όπως ήταν οι δικοί μου στη Lufthansa) δεν πιστώνονται πλέον μίλια Νέα δεδομένα....Καλησπέρα! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όλες οι πτήσεις που έκανα με star alliance το Δεκέμβρη (3 πτήσεις με sas, 2 με swiss, 1 με Austrian) μου απορρίπτουν την καταχώρηση μιλίων? Λέει για την booking class. Πραγματικά τόσα χρόνια περνάω μίλια και στις 6 συνεχόμενες τελευταίες πτήσεις τώρα μου λέει για booking class? Δεν έκανα κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως
Αυτό ακριβώς συνέβη! (εκτός για light ναύλους με πτήσεις Aegean σε Ελλάδα κ εξωτερικό. Αυτά περάστηκαν κανονικά)Το έπαθα και εγώ πολύ πρόσφατα με πτήσεις της Lufthansa! Πίστευα ότι έδινε μίλια ως μέλος της Star Alliance στο miles & bonus λογαριασμό μου. Τελικά έκανα online αίτημα καταχώρησης μιλίων στο γνωστό πεδίο του site της Aegean και μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο ότι δεν δικαιούμαι μίλια λόγω booking class. Μίλησα και τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης και μου το επιβεβαίωσαν ότι στις περισσότερες κατηγορίες light ναύλων (όπως ήταν οι δικοί μου στη Lufthansa) δεν πιστώνονται πλέον μίλια Νέα δεδομένα....