• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στρασβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Πώς μπορώ να το μάθω αυτό?
Πας στην ιστοσελίδα της Aegean, επιλέγεις Miles and Bonus, συνεργάτες και βάζεις την αεροπορική εταιρεία με την οποία ενδιαφέρεσαι να πετάξεις. Εκεί θα δεις ποιοι ναύλοι σου δίνουν μίλια.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Ενημερωτικά, ήμουν στο Myhome4all της ΔΕΗ, είχα πάρει τα μίλια το καλοκαίρι, τον Δεκέμβριο δεν διάλεξα κάποιο πρόγραμμα, 01/01 με έριξαν στο πράσινο τιμολόγιο, χθες ξαναέκανα online το myhome4all και πήρα 5000 μίλια στην Aegean.

Θέλω να δω τους όρους στα λοιπά προγράμματα (σταθερά και κυμαινόμενα) να δω τι ρήτρες έχουν, μήπως κάνω ένα πέρασμα από όλα και πάρω ξανά 5000 μίλια από το καθένα (σαν νέο πρόγραμμα - ανανέωση δίνει 2500 μίλια νομίζω)

Last edited:

JensFellas

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
?!
Έχει πετάξει κάποιος με award ticket (από Miles&Bonus) με την Turkish? Επειδή προσπαθώ να μπω στην κράτηση μου και παίρνω αυτό το error. Πως κάνουμε check in?

1704438288277.png

tatooine

Member
Έχει πετάξει κάποιος με award ticket (από Miles&Bonus) με την Turkish? Επειδή προσπαθώ να μπω στην κράτηση μου και παίρνω αυτό το error. Πως κάνουμε check in?

View attachment 450553
Πρέπει να πάρεις τον κωδικό κράτησης της τουρκις από την Αιγαίου, που είναι διαφορετικός από αυτόν που σου έδωσαν αρχικά. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών επιλογή 2.
Αν τον έχεις και δεν μπορείς να μπεις δοκίμασε από την εφαρμογή του κινητού, αν είστε πάνω από ένα άτομο ζητάει επιπλέον για κάθε επιβάτη αριθμό εισιτηρίου (που είναι αυτός που έχεις από την αιγαίου αρχίζει από 390-XXXXXXXXX). Τον καταχωρείς χωρίς την παύλα συνεχόμενα όλα τα νούμερα.
Αν δεν τα καταφέρεις πάρε τηλ. την τούρκις θα βρεις το νούμερο τους στο ίντερνετ η κάπου εδώ στο φόρουμ στη σελίδα της Τούρκις.
Τσεκ ιν από την εφαρμογή. Δίνει κάρτες επιβίβασης για Κωνσταντινούπολη άλλα όχι από Κωνσταντινούπολη για τον άλλο προορισμό. Θα τις πάρεις κανονικά στο αεροδρόμιο πρώτης αναχώρησης Αθηνά η Θεσσαλονίκη.
Κόκκινες για οικονομική, μαύρες για μπίζνες από το κινητό.
Αυτά.

pan82

Member
Ενημερωτικά, ήμουν στο Myhome4all της ΔΕΗ, είχα πάρει τα μίλια το καλοκαίρι, τον Δεκέμβριο δεν διάλεξα κάποιο πρόγραμμα, 01/01 με έριξαν στο πράσινο τιμολόγιο, χθες ξαναέκανα online το myhome4all και πήρα 5000 μίλια στην Aegean.

Θέλω να δω τους όρους στα λοιπά προγράμματα (σταθερά και κυμαινόμενα) να δω τι ρήτρες έχουν, μήπως κάνω ένα πέρασμα από όλα και πάρω ξανά 5000 μίλια από το καθένα (σαν νέο πρόγραμμα - ανανέωση δίνει 2500 μίλια νομίζω)
Περίεργο και μένα ακριβώς τα ίδια (ενεργοποίηση Ιούνιο) αλλά δε μου ξανα έδωσε πόντους χθες που το ενεργοποίησα ξανά. Και το θεώρησα λογικό γιατί μπορεί κάποιος να παίζει μεταξύ πράσινου και κίτρινου κάθε μήνα οπότε θα έπαιρνε κάθε μήνα 5000 μίλια οπότε σκέφτηκα ότι έχουν βάλει κάποια δικλείδα, με προβληματίζεις να στείλω μείλ τώρα.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Περίεργο και μένα ακριβώς τα ίδια (ενεργοποίηση Ιούνιο) αλλά δε μου ξανα έδωσε πόντους χθες που το ενεργοποίησα ξανά. Και το θεώρησα λογικό γιατί μπορεί κάποιος να παίζει μεταξύ πράσινου και κίτρινου κάθε μήνα οπότε θα έπαιρνε κάθε μήνα 5000 μίλια οπότε σκέφτηκα ότι έχουν βάλει κάποια δικλείδα, με προβληματίζεις να στείλω μείλ τώρα.
Περίμενε 1 μέρα, δεν μου τα έδωσαν αμέσως

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Εγώ όταν είχα βγάλει award με turkish πηρα τηλ. την turkish στην Τουρκία και έβγαλα άκρη με ένα πρόβλημα που ειχα.

Με είχαν εξυπηρετησει εξαιρετικα τότε.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Καλησπέρα! Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όλες οι πτήσεις που έκανα με star alliance το Δεκέμβρη (3 πτήσεις με sas, 2 με swiss, 1 με Austrian) μου απορρίπτουν την καταχώρηση μιλίων? Λέει για την booking class. Πραγματικά τόσα χρόνια περνάω μίλια και στις 6 συνεχόμενες τελευταίες πτήσεις τώρα μου λέει για booking class? Δεν έκανα κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως
Το έπαθα και εγώ πολύ πρόσφατα με πτήσεις της Lufthansa! Πίστευα ότι έδινε μίλια ως μέλος της Star Alliance στο miles & bonus λογαριασμό μου. Τελικά έκανα online αίτημα καταχώρησης μιλίων στο γνωστό πεδίο του site της Aegean και μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο ότι δεν δικαιούμαι μίλια λόγω booking class. Μίλησα και τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης και μου το επιβεβαίωσαν ότι στις περισσότερες κατηγορίες light ναύλων (όπως ήταν οι δικοί μου στη Lufthansa) δεν πιστώνονται πλέον μίλια:( Νέα δεδομένα....:(

JoanneKapa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβία - Χιλή
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Το έπαθα και εγώ πολύ πρόσφατα με πτήσεις της Lufthansa! Πίστευα ότι έδινε μίλια ως μέλος της Star Alliance στο miles & bonus λογαριασμό μου. Τελικά έκανα online αίτημα καταχώρησης μιλίων στο γνωστό πεδίο του site της Aegean και μου έβγαλε ακριβώς το ίδιο ότι δεν δικαιούμαι μίλια λόγω booking class. Μίλησα και τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης και μου το επιβεβαίωσαν ότι στις περισσότερες κατηγορίες light ναύλων (όπως ήταν οι δικοί μου στη Lufthansa) δεν πιστώνονται πλέον μίλια:( Νέα δεδομένα....:(
Αυτό ακριβώς συνέβη! (εκτός για light ναύλους με πτήσεις Aegean σε Ελλάδα κ εξωτερικό. Αυτά περάστηκαν κανονικά)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom