Έκανα μια νέα επιλογή πακέτου στην ΔΕΗ και έγραφε ότι δίνει μέχρι 5.000 μίλια. Μήπως γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό καταχωρούνται;
ΆμεσαΈκανα μια νέα επιλογή πακέτου στην ΔΕΗ και έγραφε ότι δίνει μέχρι 5.000 μίλια. Μήπως γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό καταχωρούνται;
Άμεσα μου τα έχει δώσει όλες τις φορές. Αν περάσει η αλλαγή σε 3-5 λεπτά μέσα μπαίνουν τα μίλια.Έκανα μια νέα επιλογή πακέτου στην ΔΕΗ και έγραφε ότι δίνει μέχρι 5.000 μίλια. Μήπως γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό καταχωρούνται;
Βέβαια λέει ξεκάθαρα οτι με ενεργοποίηση νέου for all παίρνεις 5000 και με ανανέωση του 2500. Ενώ εγώ είχα myhome enter (που ειχε γινει open) και στα δύο. Τώρα μου έδωσε τις 5000 ενώ το Μάιο μου είχε δώσει 2500 και όταν τους έστειλα mail τότε μου απάντησαν ξερά ότι 2500 δίνει. Φταίω να τους στείλω τώρα ότι τώρα μου έδωσε 5000; απλά έχει περάσει πολύ καιρός και δε θέλω να ασχοληθώΠαίρνεις 2500 μίλια οταν κάνεις ανανέωση (παρόμοιου) προγράμματος και 5000 όταν κάνεις νέο συμβόλαιο. Γι αυτό στους όρους αναφέρει "μέχρι και 5000 μίλια".
Φταίει η "υπέροχη" εφαρμογή της Aegean. Θα φανούν στο σύνολο, μη σκας.Σας ευχαριστώ όλους, μπήκαν όντως άμεσα αλλά...
Mου τα δείχνει στις κινήσεις together αλλά δεν αυξήθηκαν στο σύνολο! Το μέλος έχει κάνει πτήση, ίσως έχει καθυστερήσει;