Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις.Χαιρετώ την παρέα. Χρειάζομαι 3.500 μίλια περίπου μέχρι τις 26/05 για να γίνω silver.
Δεν ήταν μέχρι τώρα στις προτεραιότητές μου κι επίσης τα περισσότερα ταξίδια με την aegean τα κάνω με εξαργύρωση.
Σκέφτομαι όμως να το προσπαθήσω.
Αναρωτιέμαι, αν βγάλω άμεσα τη χρεωστική κάρτα θα πάρω άμεσα και τους 3.000 πόντους αναβάθμισης (έχω ήδη την premium visa); Μετά το μικρό υπόλοιπο θα το αγοράσω.
Γενικα το silver αξιζει μονο για μεταβαση στη gold. Το μονο προνομιο που αξιζει ειναι τα 2 κουπονια αναβαθμισης σε business.Χαιρετώ την παρέα. Χρειάζομαι 3.500 μίλια περίπου μέχρι τις 26/05 για να γίνω silver.
Δεν ήταν μέχρι τώρα στις προτεραιότητές μου κι επίσης τα περισσότερα ταξίδια με την aegean τα κάνω με εξαργύρωση.
Σκέφτομαι όμως να το προσπαθήσω.
Αναρωτιέμαι, αν βγάλω άμεσα τη χρεωστική κάρτα θα πάρω άμεσα και τους 3.000 πόντους αναβάθμισης (έχω ήδη την premium visa); Μετά το μικρό υπόλοιπο θα το αγοράσω.
Αφου οι ανθρωποι δεν μπορουν να φτιαξουν μια εφαρμογη της προκοπης. Εχουν φορτωσει ολο το web στο app και ειναι παρα πολυ βαρυ.Σε android έχει πρόβλημα εδώ και καιρό.Ενδιάμεσα είχε στρώσει κάπως αλλά τώρα πάλι τα ίδια.
Ναι με κοστος 20-22 ευρω ακυρωνεις, επιστρεφονται τα μιλια και εκδιδεις νεο για αλλο προορισμο.Καλησπέρα..κλείσει ένα εισιτήριο με μίλια για Κύπρο..Μπορώ να αλλάξω τα Εισητηρια με άλλον προορισμό κ ημερομηνία πληρώνοντας την διαφορά;;
Αν σκοπευεις να χτυπησεις τη gold βαθμιδα, αξιζει. Αν οχι, μαλλον δεν πολυαξιζει αλλα εξαρταται και απο το πως αξιολογει ο καθενας τα προνομια. Τα βασικα προνομια της βαθμιδας ειναι τα 2 κουπονια αναβαθμισης σε business, τα 4 κουπονια εισοδου στο lounge Λαρνακας, Θεσσαλονικης και (- για την ωρα - μονο) στο εκτος-σενγκεν της αθηνας, 2 κουπονια fast track και 10% επιπλεον award μιλια ανα πτηση που θα κανεις οσο εισαι silver. Αν αυτα αξιζουν το επιπλεον κοστος του να γινεις silver προχωρας.Ερωτηση, θέλω μια πτήση για silver, μέχρι τέλος Μαίου, να κλείσω κάποια φθηνή εντός Ελλάδας, αξίζει ή να το αφήσω;
Εγώ θα έκλεινα, αν έβρισκα φθηνά και τα δυο σκέλη, ή καλυπτόταν από μίλια το ένα... Δες ΣκύροΕρωτηση, θέλω μια πτήση για silver, μέχρι τέλος Μαίου, να κλείσω κάποια φθηνή εντός Ελλάδας, αξίζει ή να το αφήσω;
Εάν πιστεύεις ότι μπορείς να την διατηρήσεις του χρόνου, αξίζει. Καλύτερα να κυνηγάς 8000 μίλια για του χρόνου παρά 12. Και όταν υπάρχει η προοπτική για κάποιο 12μηνο να πιάσεις την gold θα είσαι ήδη silver οπότε θα μπορείς.Ερωτηση, θέλω μια πτήση για silver, μέχρι τέλος Μαίου, να κλείσω κάποια φθηνή εντός Ελλάδας, αξίζει ή να το αφήσω;