23€ πλέον αλλα η καλύτερη λύση προφανώς και όταν αποφασισεις ότι θέλεις να ταξιδέψεις ξανακλείνειςΑκύρωση με επιστροφή μιλίων και φόρων και κόστος 20 ευρώ
23€ πλέον αλλα η καλύτερη λύση προφανώς και όταν αποφασισεις ότι θέλεις να ταξιδέψεις ξανακλείνειςΑκύρωση με επιστροφή μιλίων και φόρων και κόστος 20 ευρώ
Ανακαλυψες κι εσυ με επωδυνο τροπο οτι οι εποχικες πτησεις εκτος εποχης δεν ειναι καθολου καλη επιλογη. Στην περιπτωση μου φαγαμε ακυρωση και πηραμε τα λεφτα και τα μιλια, αλλα ψαχναμε ξαφνικα ταξιδι να παμε ενω το ειχαμε σιγουρο.
Ακύρωση με επιστροφή μιλίων και φόρων και κόστος 20 ευρώ
Προς το παρόν τα μεταφέραμε για τέλη Μαρτίου και βλέπουμε.23€ πλέον αλλα η καλύτερη λύση προφανώς και όταν αποφασισεις ότι θέλεις να ταξιδέψεις ξανακλείνεις
Χαχαχα όχι ακριβώς. Προέκυψε νέα εργασία οπότε καταλαβαίνεις...Ανακαλυψες κι εσυ με επωδυνο τροπο οτι οι εποχικες πτησεις εκτος εποχης δεν ειναι καθολου καλη επιλογη. Στην περιπτωση μου φαγαμε ακυρωση και πηραμε τα λεφτα και τα μιλια, αλλα ψαχναμε ξαφνικα ταξιδι να παμε ενω το ειχαμε σιγουρο.
Μπορεις να την αλλαξεις απο τωρα, πριν την πρωτη πτηση, απο το manage my booking.Αν έχει κλειστεί εισιτήριο μετ' επιστροφής με μίλια και γίνει το πρώτο σκέλος, η επιστροφή μπορεί ακόμα να αλλάξει ελεύθερα, έτσι; Δεν εμποδίζεται δηλαδή η αλλαγή του δεύτερου σκέλους επειδή έχει ήδη γίνει το πρώτο, σωστά;
Αν βρεις νομιζω ναι.Το πρόβλημα είναι δεν ξέρω από τώρα πότε θα γυρίσω. Αν έχω πάει, μπορώ εκεί που είμαι τότε να αλλάξω την επιστροφή;
αυτά αλλά δε γίνεται τελικά για μένα γιατί έχω εισιτήριο light. Μόνο στα flex. Κρίμα και μόλις μου τα είχε προσφέρει κάποιος φίλος από δω.Είναι αυτά που λέει στον λογαριασμό μας ( Δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας θέσης)??
Ίσως η μνήμη μου με απατάει αλλά έχω κάνει αναβάθμιση με light εισιτήριο άσχετα αν το λέει πως δεν μπορείς στο κουπόνι.αυτά αλλά δε γίνεται τελικά για μένα γιατί έχω εισιτήριο light. Μόνο στα flex. Κρίμα και μόλις μου τα είχε προσφέρει κάποιος φίλος από δω.