Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Οχι
ΌΧι δεν μπορείς.Μπορω να χρησιμοποιησω τον κωδικο πελατη μου στην aegean και να συλλεξω μιλια αν κλεισω πτηση για τριτο προσωπο? Για την ακριβεια θελω να κλεισω εισιτηρια για τους γονεις μου, μπορω να βαλω τον αριθμο Miles & Bonus μου και να συλλεξω τα μιλια κανονικα?
Μόνο αν αγοράζεις με το σύστημα Miles & Cash (που ΔΕ συμφέρει). Με τον κανονικό τρόπο, δεν παίρνεις μίλια.Στις πτησεις που κλείνουμε με award miles παίρνουμε τα μίλια αναβαθμισης όπως αν πληρωναμε με χρήματα;
Αν είσαι Silver ή Gold μπορείς να κάνεις έναν Together λογαριασμό και να συγκεντρώνεις απο κοινού μίλια με άλλα 5 άτομα.Μπορω να χρησιμοποιησω τον κωδικο πελατη μου στην aegean και να συλλεξω μιλια αν κλεισω πτηση για τριτο προσωπο? Για την ακριβεια θελω να κλεισω εισιτηρια για τους γονεις μου, μπορω να βαλω τον αριθμο Miles & Bonus μου και να συλλεξω τα μιλια κανονικα?
Και το κοστος ακυρωσης award εισιτηριου.Και η αλλαγή πήγε στα 23€ μέσω τηλεφωνικού κέντρου;
Αυτό κυρίως είναι που με πείραξε . Διπλάσια αύξηση από το πληθωρισμό οι αυξήσεις της aegean. Φαρμακείο σε όλα της πιαΚαι το κοστος ακυρωσης award εισιτηριου.