fotast
Member
Δεν το έχω με τους πόντους....Τα ίδια ισχύουν για μεταφορά πόντων;
Δεν το έχω με τους πόντους....Τα ίδια ισχύουν για μεταφορά πόντων;
Ναι πληρώνεις.Δεν συμφέρει.
Υπο προυποθεσεις μια χαρα συμφερει. Αν μεταφερεις λιγα που λειπουν για να μαζεψεις 10.000 για μια περιοδο Πασχα πχ που το ευρωπαικο κοστιζει 200, το 15ευρο ειναι αστειο ποσο.και άλλη μια ερώτηση. Πληρωνεις 15 ευρώ για να μεταφέρεις μιλια από λογαριασμό μέλους? αν είναι έτσι δεν συμφέρει αν έχει λίγα μιλια
Ευχαριστώ! Αλλά αν είναι συνταξιδιωτης, ο σύζυγος και ο γιος εν προκειμένω, την ώρα που κάνω εγώ την κράτηση βλέπει το σύστημα ότι έχουν κι αυτοί μίλια στο λογαριασμό τους και τα αφαιρει ή πρέπει να κάνω 3 διαφορετικές κρατήσεις?Ναι πληρώνεις.Δεν συμφέρει.
Δεν αφαιρεις μιλια ποτε ποτε ποτε. Κλεινεις 3 δωρεαν εισιτηρια και πληρωνεις φορους. Μην τα χαριζετε ετσι στην Aegean.Ευχαριστώ! Αλλά αν είναι συνταξιδιωτης, ο σύζυγος και ο γιος εν προκειμένω, την ώρα που κάνω εγώ την κράτηση βλέπει το σύστημα ότι έχουν κι αυτοί μίλια στο λογαριασμό τους και τα αφαιρει ή πρέπει να κάνω 3 διαφορετικές κρατήσεις?
Αν κάνω διαφορετικές κρατησεις δεν καθόμαστε μαζί ή ούτως ή άλλως δεν ισχύει αυτό πια? σε υποχρεώνει να πληρώσεις θέσεις δηλαδή
Πιστευω δεν εχεις δει Ισπανο σε μπουφεΈτσι κι αλλιώς στα lounge της Aegean οι Έλληνες τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτή η σχέση του Έλληνα με τον μπουφέ είναι πραγματικά αξία ερευνών.
Οκ! Από ένα λογαριασμό, τον δικό μου γίνεται να κάνω κράτηση και για την οικογένεια για 3 δωρεάν εισιτήρια?Δεν αφαιρεις μιλια ποτε ποτε ποτε. Κλεινεις 3 δωρεαν εισιτηρια και πληρωνεις φορους. Μην τα χαριζετε ετσι στην Aegean.
Αν δεν θέλεις να κάνεις τις κρατήσεις ξεχωριστά,αναγκαστικά θα πρέπει να μεταφέρεις μίλια στον δικό σου λογαριασμό.Οκ! Από ένα λογαριασμό, τον δικό μου γίνεται να κάνω κράτηση και για την οικογένεια για 3 δωρεάν εισιτήρια?
Δεν φτάνουν τα δικά μου μιλια για όλους, πρέπει να ξοδευτουν και τα δικά τους μιλια άρα τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ και πάλι!Αν δεν θέλεις να κάνεις τις κρατήσεις ξεχωριστά,αναγκαστικά θα πρέπει να μεταφέρεις μίλια στον δικό σου λογαριασμό.
Εξαρτάται από την κατηγορία ναύλου.Για τι ναύλο μιλάμε;Ευχαριστώ και πάλι!
Με τις θέσεις τι ισχύει τώρα?
Αν δεν τις πληρώσεις σου δίνουν μεσαίες και ξεχωριστά από την παρέα σου?
το award νομίζω flex είναι. δεν έχω κλείσει ποτέΕξαρτάται από την κατηγορία ναύλου.Για τι ναύλο μιλάμε;
Στα flex η standard είναι χωρίς χρέωση.Μπορείς να την διαλέξεις στην κράτηση.Στα light είναι με χρέωση.το award νομίζω flex είναι. δεν έχω κλείσει ποτέ
Να είσαι καλά!!! Οπότε θα κάνω 3 διαφορετικές κρατήσεις με award εισιτήρια και μπορεί να βρω διπλανες θέσεις.Στα flex η standard είναι χωρίς χρέωση.Μπορείς να την διαλέξεις στην κράτηση.Στα light είναι με χρέωση.