για πτησεις aegean μιλάμε? η aegean δεν ακολουθει αυτο που λεμε ενα χρονο πριν, όταν αποφασισει να βγαλει προγραμμα για μετα την 25/3 (περιπου) τότε θα βγαλει και τα εισητηρια , προς το παρων δεν υπάρχουν στους περισσότερους προορισμουςγια Λονδίνο που κοίταξα έχει διαθεσιμότητα μέχρι και 4 Ιουνίου και μάλιστα για 6 άτομα σε μπίζνες.
πρέπει να δεις τι διαθεσιμότητα υπάρχει στους προορισμούς που θες να πας.
οι πτήσεις υπάρχουν.
Ακριβώς! Η ερώτησή μου είναι πότε, από την εμπειρία σας, θα τα βγάλει. Η @paeftra μου απάντησε Σεπτέμβριο και με κάλυψε.
η προηγούμενη εμπειρία δεν πολυμετράει πλέον, με covid όλα αυτά μπερδεύτηκαν, καλά είναι να τσεκάρεις συχνα πυκνα ειδικά αν θέλεις κάποιες πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες...Ακριβώς! Η ερώτησή μου είναι πότε, από την εμπειρία σας, θα τα βγάλει. Η @paeftra μου απάντησε Σεπτέμβριο και με κάλυψε.
Με τον κοβιντ αυτο που αλλαξε μονο ειναι οτι κλεινεις νωρις και ριχνουν ακυρωση μετα. Γι αυτο και πλεον κλεινω και plan b. Δεν αλλαξαν οι ημερομηνιες που τα δινουν.η προηγούμενη εμπειρία δεν πολυμετράει πλέον, με covid όλα αυτά μπερδεύτηκαν, καλά είναι να τσεκάρεις συχνα πυκνα ειδικά αν θέλεις κάποιες πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες...
το παλιό πτητικό πρόγραμμα στην Αιγαίου τέλη Οκτώβρη με τέλη Μάρτη δεν υπάρχει πια. Μπορείς να βγάλεις εισητηρια μέχρι και ένα χρόνο Απο σήμερα.Συνηθως ανεβαζει το προγραμμα σταδιακα τελος Αυγουστου. Τα award αργουν λιγο ακομη. Εγω παντως Σεπτεμβρη κλεινω τα πρωτα.
Ατο που σου είπε η paeftra δεν ισχύει πια. Τα εισητηρια υπάρχουν. Βγάλτα απο τώρα. Το αν γίνουν ακυρώσεις η αλλαγές το βλέπεις στο μέλλον. Αλλα αν υπάρχει Διαθεσιμότητα αγόρασε τα. Στο έγραψα και πιο πάνω .Ακριβώς! Η ερώτησή μου είναι πότε, από την εμπειρία σας, θα τα βγάλει. Η @paeftra μου απάντησε Σεπτέμβριο και με κάλυψε.
Απο ποτε εχεισ να τα κοιτάξεις. Ακολουθεί τον ετήσιο κύκλο όπως οι άλλες της συμμαχίας.
Δεν είναι όλοι οι προοριαμοί στην ίδια μοίρα...Ατο που σου είπε η paeftra δεν ισχύει πια. Τα εισητηρια υπάρχουν. Βγάλτα απο τώρα. Το αν γίνουν ακυρώσεις η αλλαγές το βλέπεις στο μέλλον. Αλλα αν υπάρχει Διαθεσιμότητα αγόρασε τα. Στο έγραψα και πιο πάνω .