D
Delmem38110
Guest
μπορεί κάποιος να δει, αν έχει λογαριασμό και σε άλλη εταιρεία αν βλέπει την air india.
από τον ιστότοπο της αιγαίου καπούτ.
Aπό το site της ΑΝΑ που έψαξα δεν εμφανίζει air india μονο Lufthansa, LOT, κτλ . Ακομα και πτησεις εσωτερικού στην ινδια δεν εμφανίζει με air india. πιθανος το προβλημα δεν ειναι της Αιγαίουμπορεί κάποιος να δει, αν έχει λογαριασμό και σε άλλη εταιρεία αν βλέπει την air india.
Ναι. Μετράει ο operating carrier (και όχι ο marketing carrier δηλαδή η LH) όποτε θα πάρεις μίλια με βάση την Α3. Δεν είμαι σίγουρος πως θα γίνει η αντιστοίχιση του ναύλου (αν δηλαδή το light της LH αντιστοιχεί σε golight της Α3 κτλ)
αυτό το στείλαν μάλλον μόνο σε σένα για να τους κάνεις τζίρο! σε στοχοποίησαν.....έχει πάρει κάποιος στο μειλ του αυτό;
Κερδίστε 10.000 επιπλέον μίλια στην επόμενη πτήση σας & απολαύστε το πρώτο σας ταξίδι με την AEGEAN! | Miles+Bonus
Όχι, αλλά έχουμε λάβει αυτό:έχει πάρει κάποιος στο μειλ του αυτό;
Κερδίστε 10.000 επιπλέον μίλια στην επόμενη πτήση σας & απολαύστε το πρώτο σας ταξίδι με την AEGEAN! | Miles+Bonus
εσυ πήρες τα μισά μίλια μάλλον γιατι είσαι adiaforosΌχι, αλλά έχουμε λάβει αυτό:
Κερδίστε 5.000 επιπλέον μίλια στην επόμενη πτήση σας & απολαύστε το πρώτο σας ταξίδι! | Miles+Bonus
Πάλι μας τρως στα μίλια...
Εγώ που δε πήρα τίποτα (ακόμα) τι είμαι ;;εσυ πήρες τα μισά μίλια μάλλον γιατι είσαι adiaforos