fotast
Member
Λές να πηγαίνουν ανάποδα για τα καθυστερημένα;Εμένα του Οκτωβρίου ακόμη να μου πιστωθούν.
Λές να πηγαίνουν ανάποδα για τα καθυστερημένα;Εμένα του Οκτωβρίου ακόμη να μου πιστωθούν.
Λες; Χμμμ παίζει.Λές να πηγαίνουν ανάποδα για τα καθυστερημένα;
Πολλά ζητάς εσύ. Εδώ εγώ περιμένω από τον Οκτώβρη λέμεΒρε παιδιά διαβάζω εδώ που λέτε πόσο άργησαν να σας περάσουν τα μίλια από τα ξενοδοχεία κι αγριεύομαι.. Εγώ γύρισα τη Κυριακή από Μαδρίτη κι ακόμα τίποτα.. Είχα καλομάθει που με το προηγούμενο σύστημα τουλάχιστον μου περνούσαν αμέσως τα μίλια και τώρα μου κακοφαίνεται.. Πήρα τηλέφωνο και μου λένε τη πρώτη φορά να περιμένω μέχρι 5 εβδομάδες για να μπουν και τη δεύτερη φορά αν δε μπουν ως την άλλη βδομάδα να τους στείλω μέιλ με την απόδειξη του ξενοδοχείου και βλακείες.. Τι να πω..
Άντε να δούμε..
Εμ το θέμα είναι ότι εμένα μου τα περνούσαν σε λίγες μέρες γι΄αυτό μου φαίνεται περίεργο τώρα.. Τέλος πάντων θα περιμένω αφού δε μπορώ να κάνω αλλιώςΠοτέ δεν περνούσαν σε μερικές μέρες.Μιλάμε πάντα για τα μίλια από ξενοδοχεία(booking).
Είναι λογικό να υπάρχει ένα χρονικό διάστημα μερικών εβδομάδων.Αν που και που γίνεται νωρίτερα έχει καλά.Νομίζω ότι όλο το πρόβλημα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο/Νοέμβριο με την αλλαγή στο καθεστώς για τα μίλια/κάρτες κτλ.Εμ το θέμα είναι ότι εμένα μου τα περνούσαν σε λίγες μέρες γι΄αυτό μου φαίνεται περίεργο τώρα.. Τέλος πάντων θα περιμένω αφού δε μπορώ να κάνω αλλιώς