mysteredgar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αργεντινή
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κιλιμάντζαρο
Δικαιούσαι κανονικά. Κάνε μία αίτηση για προσθήκη των μιλίων μέσω του σαιτ τους.
Δικαιούσαι κανονικά. Κάνε μία αίτηση για προσθήκη των μιλίων μέσω του σαιτ τους.
Μόνο αν ήταν πτήση charter δεν δικαιούσαι
ΟΚ, το εψαξα λιγο παραπάνω στο google και (μαλλον) κατάλαβα πως λειτουργεί! Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!Γράφει ακριβώς στην φωτογραφία που έχεις στείλει!!!!!!
Της προηγουμενης αν εχει περασει καιρος δε μπορεις να τα παρεις..οσο για της επικειμενης μου φαινετε μπορεις με τον αριθμο κρατησης να την προσθεσεις στην επιλογη "οι κρατησεις μου" και τα μιλια θα περαστουν αφου γινει η πτηση..ή εστω αν δε το προσθεσεις τωρα,το προσθετεις αφου γυρισετε το ιδιο ειναι τα μιλια θα πιστωθουνΚαλησπέρα σας φίλοι μου. Θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας εαν γνωρίζετε...Έκανα ένα λογαριασμό στην σύζηγο για να της περάσω κάποια μίλια από προηγούμενη πτήση που κάναμε και μιας επικείμενης... Δεν μπορώ να βρω πως το κάνω σε καμία από τα 2... Ειδικά με ενδιαφέρει την επικείμενη... Τα εισητήρια έχουν κλειστεί από τον δικό μου λογαριασμό... Από που πρέπει να πάω να προσθέσω τα στοιχεία της ; Πρέπει να μπω στον δικό της και να κάνω αναζήτηση πτήσης ;
Στο site της Aegean λέει ότι για τα νέα μέλη είναι έως 12 μήνες πίσω η αναδρομική δυνατότητα πρόσθεσης των μιλίων για αυτό και το αναζητώ. Στο δικό μου μόνο προφιλ που φαίνεται η επικείμενη κράτηση ακόμα και όταν πάω μέσα στην διαχείριση δεν υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσω τα μίλια... Ή τουλάχιστον δεν μπορώ να το εντοπίσω εγώ.Της προηγουμενης αν εχει περασει καιρος δε μπορεις να τα παρεις..οσο για της επικειμενης μου φαινετε μπορεις με τον αριθμο κρατησης να την προσθεσεις στην επιλογη "οι κρατησεις μου" και τα μιλια θα περαστουν αφου γινει η πτηση..ή εστω αν δε το προσθεσεις τωρα,το προσθετεις αφου γυρισετε το ιδιο ειναι τα μιλια θα πιστωθουν
Συνδεθείτε στον Miles+Bonus λογαριασμό σας και επιλέξτε απο το μενού στο κάτω μέρος της σελίδας: "Θέλω να κάνω" - "Αίτηση Καταχώρησης Μιλίων".Στο site της Aegean λέει ότι για τα νέα μέλη είναι έως 12 μήνες πίσω η αναδρομική δυνατότητα πρόσθεσης των μιλίων για αυτό και το αναζητώ.
Θα μπορέσει να ενημερώσει τα στοιχεία της όταν κάνει check in. Εναλλακτικά, στο counter της Aegean στο αεροδρόμιο, πριν την πτήση.Ειδικά με ενδιαφέρει την επικείμενη...