orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Εαν εισαι στη Λαρισα στην προηγουμενη τοτε θα ειναι ταλαιπωρια να ανεβεις Θεσσαλονικη για να πας αεροδρομιο. Οπότε, πρωτα ξεκαθαρισε αυτο.Ερώτηση για τους ειδικούς
Έχω να προλάβω πτήση στις 13:40 από Αθήνα για Γενεύη στις 21 Ιουλίου. Θα βρίσκομαι μάλλον στη Λάρισα τη προηγούμενη και με μια γρήγορη ματιά στα τρένα/λεωφορεία πρέπει να ξεκινήσω μεσάνυχτα για να είμαι σίγουρος ότι θα προλάβω να φτάσω στην ώρα μου(δεν εμπιστεύομαι τον ΟΣΕ για την πρωινή σύνδεση,έστω και με το καινούργιο )
Σκέφτηκα την εναλλακτική της πτήσης από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Βλέπω τη πτήση της Ολυμπιακής που φτάνει στην Αθήνα στις 12:15 στα 54,59 ευρώ.
Έχω μαζεμένα μίλια τα οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Την ίδια πτήση μπορώ να τη κλείσω με 5.000 μίλια και 14,59 ευρώ.
Λόγω του ότι δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκομαι στη Λάρισα τη προηγούμενη μέρα, αξίζει να τα κλείσω από τώρα με τα 45 ευρώ ή να χρησιμοποιήσω την επιλογή με τα μίλια?
Τα 5000 μιλια και 15 ευρω, δηλαδη να γλιτωσεις 40 ευρω νομιζω οτι δεν αξιζει. Καλυτερα 54 ευρω και 500 μιλια αναβαθμισης. Πχ εγω για πτησεις εσωτερικου εαν κανω εξαργυρωση τοτε το κανω για πτησεις που εχουν 50 ευρω διαφορα και πανω.