Δες λιγο αν περαστηκαν στον Ιανουαριο του 2014, γιατι αυτο βλεπω στον δικο μου λογαριασμο!Εμένα δε μου έχουν πιστώσει πτήση από 4/1 πάντως.
Δηλαδή το ίδιο που είπα παραπάνω ότι έγινε και σε εμένα.Περάσθηκαν σαν 1/2014 και στην αρχή της κίνησης του λογαριασμού.Και φυσικά με υπολογισμό(λιγότερα μίλια) που ίσχυε τότε και όχι με το καινούριο σύστημα.Τα έχουν θαλασσώσει αρκετά...Δες λιγο αν περαστηκαν στον Ιανουαριο του 2014, γιατι αυτο βλεπω στον δικο μου λογαριασμο!
Το αίτημα αναζήτησης πως το στέλνεις;Από την τυποποιημένη φόρμα ή με e-mail;Παλιά δεν υπήρχε ειδική φόρμα αναζήτησης τόσο από την Α3 όσο και από τους συνεργάτες(booking κτλ);Τώρα δεν την βλέπω αλλά μόνον την γενική φόρμα επικοινωνίας.@fotast , ακόμη περιμένω πίστωση μιλίων από πτήση μετά την Πρωτοχρονιά και έστειλα αίτημα αναζήτησης. Αργησαν αδικαιολόγητα.
και? αλλαξε ο μανωλιός? ή απλά γλύτωσες ενα τηλεφωνημα? προτιμουσα το τηλεφβνημα σαφως. οπου διορθωνες το οποιοδηποτε λαθος αμεσα. στο γραπτο αιτημα αν κανεις κατι λαθος θα περιμενεις κατι ωρες, μερες κλπ..Αχά, πλέον εμφανίζεται και η φόρμα όπου δηλώνεις ότι θες να χρησιμοποιήσεις μίλια που έχεις κερδίσει με άλλη αεροπορική εταιρεία.