• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τοτε ηταν ερωτηση κακομαθημενης...
Γιατι, ειχες μαθει ποτε να παιρνεις μιλια απο την Aegean τσαμπα?...μονο της πιστωτικης εδινε η τραπεζα...απο δω κ περα οτι πληρωνεις παιρνεις..

paefstra

Member
Όντως μετά την αναβάθμιση με κουπόνι πήρα τα μίλια της αρχικής πτήσης και τελικά οι αεροσυνοδοί επέτρεψαν στον μικρό να ταξιδέψει στη business μαζί μου, εφόσον είχε θέση δίπλα μου.
Δεν έλειψε ο εκνευρισμός από τη γραφειοκρατία που συνάντησα κατά την αναχώρηση από τις υπαλλήλους στο αεροδρομίου: ο μικρός θεωρήθηκε "ασυνόδευτος" από το σύστημα, εμειδή δεν είχαμε την ίδια θέση. Δεν μπορούσαν να κάνουν downgrade πάλι το εισιτήριό μου - πράγμα που δεν ήθελα για να πάρω δωρεάν βαλίτσες- και μου πρότειναν να κάνω upgrade του μικρού. Χρειάστηκε τελικά να συμπληρώσω ένα τραγελαφικό έγγραφο συνοδείας, το οποίο αναφέρει ότι παρέδωσα το παιδί σε συνοδό και το παρέλαβα η ίδια στον προορισμό....οι δε συνοδοί απλά μας ακολουθούσαν, αφού τελικά εγώ συνόδευα το παιδί!

fotast

Member
Όχι.Κανονικά θα έπρεπε να μπούν και του Νοεμβρίου.Νομίζω στο παλιό site(πρίν την αναβάθμιση) έλεγαν ότι πιστώνονται σε 60 ημέρες από την διαμονή.Τώρα δεν το βρίσκω γραμμένο πουθενά.

HummingBird

Member
Όχι.Κανονικά θα έπρεπε να μπούν και του Νοεμβρίου.Νομίζω στο παλιό site(πρίν την αναβάθμιση) έλεγαν ότι πιστώνονται σε 60 ημέρες από την διαμονή.Τώρα δεν το βρίσκω γραμμένο πουθενά.
Εντάξει. Θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο μάλλον. Από τέλη του μήνα λέω να τους πάρω τηλέφωνο.

HummingBird

Member
Τζίφος. Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή για το miles and bonus. Ένα κάρο χριστουγεννιάτικα άκουσα, νιώθω σαν το Νίκο Κάλαντα του Καβουρδίρη του Κώστα τώρα.

fotast

Member
' Εχει πετάξει κανείς από την αρχή του 2015;

Σε δύο πτήσεις μου τα μίλια πιστώθηκαν με σωστή την ημέρα αλλά λάθος το έτος.

π.χ 3/1/2014.Και φυσικά είναι λάθος και τα μίλια γιατί το σύστημα τα πίστωσε με το "παλιό πρόγραμμα".' Εγινε και σε άλλους;

echo2011

Member
Οι πτήσεις που έχουν κλειστεί με εξαργύρωση μιλίων δίνουν μίλια όταν πραγματοποιηθούν;

GTS

Member
' Εχει πετάξει κανείς από την αρχή του 2015;

Σε δύο πτήσεις μου τα μίλια πιστώθηκαν με σωστή την ημέρα αλλά λάθος το έτος.

π.χ 3/1/2014.Και φυσικά είναι λάθος και τα μίλια γιατί το σύστημα τα πίστωσε με το "παλιό πρόγραμμα".' Εγινε και σε άλλους;
Εμένα δε μου έχουν πιστώσει πτήση από 4/1 πάντως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom