Καθημερινα εχει και στη 1.55 και στις 3.20. Μαλλον δεν εμειναν αρκετα εισιτηρια.Στα γρήγορα να πω. Υπάρχουν λεωφορεία μετά τις 13:00 από το αεροδρόμιο για Βερόνα αλλά έχει 66€ το άτομο κ γι'αυτό κοιτάω τα τρένα. Της flixbus είναι 17:40 με 16€ αλλά είναι πολλές ώρες αναμονής. Εγώ προσγειώνομαι 12:15
Όχι αλλα αν έχεις αμφιβολίες νομίζω το καλύτερο είναι αυτο που είπε η @katkats ,να δεις τι ωρα θα προσγειωθείς και να κλείσεις από την εφαρμογή.Γνωρίζεις τι γίνεται αν βγάλω εισιτήριο αλλά χάσω το τρένο; Πάω με το επόμενο ή πληρώνω πάλι εισιτήρια;
Το καλοκαιρι φετος χασαμε ανταποκριση Πηγαμε στο γραφειο εισιτηριων στον σταθμο και βγαλαμε δωρεαν νεο για το επομενο τρενο ιδιας κατηγοριας με μη αριθμημενες θεσεις με Trainitalia.@psilos3 καλημέρα.
Τα δρομολόγια της flixbus δεν βολεύουν. Γνωρίζεις τι γίνεται αν βγάλω εισιτήριο αλλά χάσω το τρένο; Πάω με το επόμενο ή πληρώνω πάλι εισιτήρια;
@paefstra κοιτώντας την εφαρμογή έχει τα δρομολόγια που λες την Πέμπτη αλλά όχι την Τετάρτη. Ποιός ξέρει...Καθημερινα εχει και στη 1.55 και στις 3.20. Μαλλον δεν εμειναν αρκετα εισιτηρια.
Δε θα άλλαζα ούτε κόμμα, εκτός του ότι κατ'εμέ και με μια διανυκτέρευση η Βερόνα βγαίνει αρκετά άνετα, εκτός κι αν θέλει κανείς να δει όλες τις εκκλησίες από μέσα και όλα τα μουσεία.Kαλησπερα stavdi,
2 βραδια ειναι ιδανικα για Βερονα ειναι μικρη πολη σε μια ολοκληρη μερα τα εχεις δει ολα.Αν κατσεις μια μερα παραπανω κοιτα μονοημερη Παντοβα ή λιμνη Γκαρντα που αποτελουν ιδανικες εκδρομες απο Βερονα.
Βενετια οποσδηποτε με διαμονη τουλαχιστον 2 νυχτες αν οχι 3 που θα λεγα ιδανικο.Μην την κανεις μονοημερη σκοτωνεις την πολη και η πραγματικη μαγεια ειναι το βραδυ με τα σοκακια .
Οποτε πας Βερονα,πηγαινεις Βενετια και απο εκει τρενο για Μιλανο 3 ωρες ειναι.
Μιλανο θες τουλαχιστον 2 ολοκληρες μερες για τα βασικα duomo,brera,σκαλα Μιλανο ,kastro sforza και ψωνια.Και μια μερα αφιερωσετε την στο Κομο Βαρενα,Μπελατζιο μην μεινεις στην πολη του Κομο μονο .
Το ταξιδι σου θα ειναι βορεια Ιταλια.
Ασε την Πιζα ειναι μακρυα αστο για την επομενη φορα σε αλλο ταξιδι σου συνδυαζεται με Τοσκανη,Φλωρεντια
Να ρωτήσω κι εγώ μια και άνοιξε σχετικό θέμα, από Μπολόνια πού πάει κανείς με 2-3 μέρες στη διάθεσή του, έχοντας αυτοκίνητο; Πλην Φλωρεντίας, αυτή είναι μόνη της άλλο ταξίδι.
Άρα, για να παραφράσω τον τίτλο, πού πάει κανείς μετά τη Μπολόνια;
Ποτε θα πάτε και αν Σκοπεύετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο;Καλησπέρα στην ομάδα,
Είμαι σίγουρη πως κάπου έχει ξανασυζητηθεί αλλά θα ήθελα να με συμβουλεύατε σε ταξίδι που σκοπεύω να κάνω με την οικογένειά μου (2 ενηλικες και 2 παιδιά).
Θα είμαστε ένα 3ήμερο στη Βερόνα και μετά λέμε να μείνουμε 5-6 μέρες ακόμη Ιταλία.
Σκεφτόμαστε να πάμε Βενετία, Μιλάνο, Gardaland, Πίζα, Κόμο.
Σα πρώτες σκέψεις αυτά...
Πώς μπορώ να τα βάλω σε μια σειρά???