@paefstra καλημέρα. Με μπερδεύεις. Έχω διαβάσει τόσα ωραία πράγματα για Μπέργκαμο. Θα κοιτάξω αν υπάρχει κάποια ιστορία για Βερόνα. Μια ημέρα δεν φτάνει στη Βερόνα;Γ. Διαμονη στη Βερονα.
@paefstra καλημέρα. Με μπερδεύεις. Έχω διαβάσει τόσα ωραία πράγματα για Μπέργκαμο. Θα κοιτάξω αν υπάρχει κάποια ιστορία για Βερόνα. Μια ημέρα δεν φτάνει στη Βερόνα;Γ. Διαμονη στη Βερονα.
Μα εσυ ζητησες εναλλακτικη προταση και τωρα λες οτι σε μπερδευει η αλλαγη πλανου?@paefstra καλημέρα. Με μπερδεύεις. Έχω διαβάσει τόσα ωραία πράγματα για Μπέργκαμο. Θα κοιτάξω αν υπάρχει κάποια ιστορία για Βερόνα. Μια ημέρα δεν φτάνει στη Βερόνα;
@paefstra είναι γλυκό μπέρδεμα. Θα το ψάξωΜα εσυ ζητησες εναλλακτικη προταση και τωρα λες οτι σε μπερδευει η αλλαγη πλανου?
Οχι δεν φτανει, θελει και βραδυ, απο το να περασεις ολα τα βραδια στο Μπεργκαμο.
Συμφωνώ κι εγώ με @paefstra ,έχεις μέρες για να προλάβεις να δεις και τις δύο πόλεις (Bergamo-Verona) είναι το πλέον εύκολο.Καλησπέρα σε όλους.
Άφιξη στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο Τετάρτη μεσημέρι κ αναχώρηση Σάββατο μεσημέρι. Τέλος Ιανουαρίου.
Θα ήθελα τη γνώμη σας κ τις συμβουλές σας.
Λοιπόν σκέφτομαι Τετάρτη 26 να πάω Βερόνα με διανυκτέρευση. Πέμπτη Βερόνα κ κατά τις 17:00 αναχώρηση για Μπέργκαμο μέχρι Σάββατο μεσημέρι που είναι η αναχώρηση.Συμφωνώ κι εγώ με @paefstra ,έχεις μέρες για να προλάβεις να δεις και τις δύο πόλεις (Bergamo-Verona) είναι το πλέον εύκολο.
Flixbus απο αεροδρομιο. Το εχω κανει με τρενο και βαρεθηκα τις αλλαγες μεσων.Λοιπόν σκέφτομαι Τετάρτη 26 να πάω Βερόνα με διανυκτέρευση. Πέμπτη Βερόνα κ κατά τις 17:00 αναχώρηση για Μπέργκαμο μέχρι Σάββατο μεσημέρι που είναι η αναχώρηση.
Για να πάω Βερόνα από το αεροδρόμιο βλέπω ότι πρέπει να πάω Μπέργκαμο που είναι ο σιδηροδρομικος σταθμός. Γνωρίζετε άλλο τρόπο;
Νομίζετε ότι πρέπει να κλείσω τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από πιο πριν;
Τσέκαρε τα δρομολόγια της flixbus, μήπως και έχει κάποιο που βολευει και φύγετε κατευθείαν απο αεροδρόμιο.Για να πάω Βερόνα από το αεροδρόμιο βλέπω ότι πρέπει να πάω Μπέργκαμο που είναι ο σιδηροδρομικος σταθμός. Γνωρίζετε άλλο τρόπο;
Στη δική μου λογική ναι, δε μου αρέσει να ψάχνομαι τελευταία στιγμή. Φρόντισε μόνο να είσαι εντάξει με τις ώρες.Νομίζετε ότι πρέπει να κλείσω τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από πιο πριν;
@psilos3 καλημέρα.Τσέκαρε τα δρομολόγια της flixbus, μήπως και έχει κάποιο που βολευει και φύγετε κατευθείαν απο αεροδρόμιο.
Αλλιώς δεν ειναι τίποτα ο σιδηροδρομικός σταθμός, 10 λεπτά και η στάση ακριβώς έξω από την πορτα των αφίξεων.
Στη δική μου λογική ναι, δε μου αρέσει να ψάχνομαι τελευταία στιγμή. Φρόντισε μόνο να είσαι εντάξει με τις ώρες.
Ωραίο πρόγραμμα!
H διαδικασία αγοράς εισιτηρίων είναι πολύ απλή και γρήγορη είτε από trenitalia είτε από οmio. Μπορείτε να τα βγάλετε όταν προσγειωθείτε. Κάντε απλά μια προπόνηση πιο πριν.@psilos3 καλημέρα.
Τα δρομολόγια της flixbus δεν βολεύουν. Γνωρίζεις τι γίνεται αν βγάλω εισιτήριο αλλά χάσω το τρένο; Πάω με το επόμενο ή πληρώνω πάλι εισιτήρια;
ο πιο γρήγορος τρόπος να πας Βερόνα αν δεν βολεύει το λεωφορείο fixbus είναι να πας ανάποδα..Λοιπόν σκέφτομαι Τετάρτη 26 να πάω Βερόνα με διανυκτέρευση. Πέμπτη Βερόνα κ κατά τις 17:00 αναχώρηση για Μπέργκαμο μέχρι Σάββατο μεσημέρι που είναι η αναχώρηση.
Για να πάω Βερόνα από το αεροδρόμιο βλέπω ότι πρέπει να πάω Μπέργκαμο που είναι ο σιδηροδρομικος σταθμός. Γνωρίζετε άλλο τρόπο;
Νομίζετε ότι πρέπει να κλείσω τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από πιο πριν;
Το ίδιο θα του βγει χρονικά. Μπορεί να είναι και πιο γρήγορος ο δεύτερος τρόπος. Έχει να κάνει με τα δρομολόγια που θα επιλέξει τις ωρες που θέλει.ο πιο γρήγορος τρόπος να πας Βερόνα αν δεν βολεύει το λεωφορείο fixbus είναι να πας ανάποδα..
παίρνεις το λεωφορείο για κεντρικό σταθμό του Μιλάνου ακριβώς έξω από τος αεροσταθμό στο μπεργκαμο (παίρνει περίπου μια ώρα) και από Μιλάνο τρένο για Βερόνα.
όταν θα είσαστε στο λεωφορείο βγάζετε και το εισιτήριο με το τρένο.
τα τρένα από μπεργκαμο έχουν ανταπόκριση μπρεσια και είναι χρονοβόρα. υπήρχαν κάνα δυο απευθείας τοπικά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σε κίνηση τώρα. και αυτά ήταν χρονοβόρα.
δυο ώρες και 11 λεπτά μαξ το δίνει τώρα με πολλές επιλογές και δυο τρένα ανά ώρα. έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα άρα τρένο από τις 08:00 μέχρι τις 22:06, παλιότερα ήταν γολγοθάς. μια αλλαγή στο ροβατο και ελάχιστα στη μπρεσια.Το ίδιο θα του βγει χρονικά. Μπορεί να είναι και πιο γρήγορος ο δεύτερος τρόπος. Έχει να κάνει με τα δρομολόγια που θα επιλέξει τις ωρες που θέλει.