Μαρόκο Πρόγραμμα για Μαρόκο

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Βλεπω πως απο 28-2 ως τελος του Μαρτη ειναι το ραμαζανι τους..εχει παει κανεις αλλος σε περιοδο ραμαζανιου να μας πει τι να περιμενουμε??διαβαζω για κλειστα μαγαζια,αλλαγες σε ωραρια αξιοθεατων κ αλλαγες σε δρομολογια τρενων κ εχω αρχισει κ αγχωνομαι....
Τα έχω γράψει και στην ιστορία μου. Οι ώρες για τα αξιοθέατα αλλάζουν ναι. Κλείνουν πολύ νωρίτερα. Με το φαγητό δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα αρκεί να μην τρέχεις να φας την ώρα του ιφταρ...Γενικά όλα ξεκινούν πιο αργά την εποχή του ραμαζανιού, είναι λίγο σαν κοιμισμένοι από την πείνα. Αλκοόλ δεν υπάρχει πουθενά.

maria91

Member
Τα έχω γράψει και στην ιστορία μου. Οι ώρες για τα αξιοθέατα αλλάζουν ναι. Κλείνουν πολύ νωρίτερα. Με το φαγητό δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα αρκεί να μην τρέχεις να φας την ώρα του ιφταρ...Γενικά όλα ξεκινούν πιο αργά την εποχή του ραμαζανιού, είναι λίγο σαν κοιμισμένοι από την πείνα. Αλκοόλ δεν υπάρχει πουθενά.
Α αρα υπαρχουν μαγαζια που δινουν κανονικα φαι ολη την ημερα?και οσα δινουν,δινουν μονο ιφταρ?θα την μελετησω την ιστορια σου,αρκει να την βρω καπως :haha:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Α αρα υπαρχουν μαγαζια που δινουν κανονικα φαι ολη την ημερα?και οσα δινουν,δινουν μονο ιφταρ?θα την μελετησω την ιστορια σου,αρκει να την βρω καπως :haha:
κανονικότατα!

εδώ το στόρι

Vasilis_Pat

Member
Βλεπω πως απο 28-2 ως τελος του Μαρτη ειναι το ραμαζανι τους..εχει παει κανεις αλλος σε περιοδο ραμαζανιου να μας πει τι να περιμενουμε??διαβαζω για κλειστα μαγαζια,αλλαγες σε ωραρια αξιοθεατων κ αλλαγες σε δρομολογια τρενων κ εχω αρχισει κ αγχωνομαι....
Παντως εγω που προσπαθησα να βρω Ξεναγο + να οργανωσω μονοημερη στη Ερημο για 31 Μαρτιου / 1η Απριλιου ,μου ειπαν απο το Riad που εχω κλεισει, οτι δεν θα δουλευουν εκεινες τις μερες λογω Ραμαζανιου!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
καλημερα, θα ηθελα τη γνωμη σας για το παρακατω προγραμμα.
θα εχουμε μια εβδομαδα τελικά στη διαθεση μας (σαββατο-σαββατο) (και όχι 4 νυχτες οπως ειχα ρωτησει παλαιότερα)
Το ταξίδι θα γίνει τον Μάρτιο.

σαββατο-άφιξη στο μαρακές από Αθήνα.
κυριακη-μαρακές
δευτερα-μονοημερη εσαουιρα και επιστροφη Μαρακές
τριτη - ιδιωτική εκδρομη σε ait ben haddou, atlas mountain, ourzazate, dades valley - διανυκτερευση εκει
τεταρτη - merzouga με διανυκτερευση εκει σε camp.
πεμπτη - αναχωρηση απο merzouga και αφιξη στη Φεζ
παρασκευη - ολη μερα φεζ / βραδινή πτήση απο φεζ για Μαρακες
Σαββατο - αναχωρηση απο μαρακες για αθηνα.

πώς σας φαίνεται? Αξίζει η Φεζ έστω και για αυτές τις (σχεδόν όλοκληρες) 24 ώρες?
[/QTE]
Πολύ καλό. έχει και τρένα για επιστροφή Μαρακές. σύγχρονα και χωρίς καθυστερήσεις.

maria91

Member
Παντως εγω που προσπαθησα να βρω Ξεναγο + να οργανωσω μονοημερη στη Ερημο για 31 Μαρτιου / 1η Απριλιου ,μου ειπαν απο το Riad που εχω κλεισει, οτι δεν θα δουλευουν εκεινες τις μερες λογω Ραμαζανιου!
Αν δεν δουλευουν τις ημερες που θα χει τελειωσει το ραμαζανι(29/3 διαβασα πως τελειωνει),φανταζομαι τις προηγουμενες μερες...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.907
Μέλη
39.608
Νεότερο μέλος
gfb3

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom