escursione
Member
Στο τουρισμος για ολους δεν υπάρχει περίοδος ενστάσεων?
Φέτος ειναι διαφορετικά τα πράγματα.Όσα τηλέφωνα έχω κάνει στην Πάρο για Αύγουστο έχω βρει διαθέσιμα.
Ειχα παει τελος Ιουλιου Ζακυνθο,σε αξιολογο ξενοδοχειο...κάποτε ομως!Κ να μη τον κράτησες μη σκας έτσι κ αλλιώς αυτοί όλοι δε κέρδισαν θα ακολουθήσει κλήρωση. Κ θα λάβεις voucher αν κληρωθείς
Έχω πολύ περιέργεια όμως βρε παιδιά εσείς που κερδίσατε σ αυτά τα προγράμματα κ μπράβο σας, αν θα βρείτε δωμάτιο για τότε που θέλετε ... πάντα ήμουν σκεπτική με αυτά
Ανοιγεις την "ευρεση" και βαζεις τα 4 τελευταια του αφμ σου,τα οποια θα ειναι στη μεσαια στηλη...αν συμπιτει με τη διπλανη (στη δεξια ),να ειναι ιδια με τα 4 τελευταια του αμκα σου, τοτε λογικα στην 1η στηλη θα ειναι ο αριθμος πρωτ. της αιτησης σου...αν δε συμπιπτουν συνεχιζεις στο επομενο εως ωτου θα βρεθει αντιστοιχια...επισης αν εχεις ωφελουμενα μελη,αμεσως κατω απο τη δικη σου με ιδιο αριθ. πρωτ. θα ειναι και τα ωφελουμενα μελη με τα αφμ και τα αμκα τους,αντιστοιχως...δε βλεπω κατι διαφορετικοΓια τον Τουρισμό για όλους θέλω να μάθω!
το αμκα του μικρου δεν το βλεπω ρε παιδια ομως....ενω το δικο μου ειναι οκ μεσα,λες να το εχουν καπου πιο πανω,πιο κατω;ενα ενα τα ειδα και στραβωθηκα γμτ....Ανοιγεις την "ευρεση" και βαζεις τα 4 τελευταια του αφμ σου,τα οποια θα ειναι στη μεσαια στηλη...αν συμπιτει με τη διπλανη (στη δεξια ),να ειναι ιδια με τα 4 τελευταια του αμκα σου, τοτε λογικα στην 1η στηλη θα ειναι ο αριθμος πρωτ. της αιτησης σου...αν δε συμπιπτουν συνεχιζεις στο επομενο εως ωτου θα βρεθει αντιστοιχια...επισης αν εχεις ωφελουμενα μελη,αμεσως κατω απο τη δικη σου με ιδιο αριθ. πρωτ. θα ειναι και τα ωφελουμενα μελη με τα αφμ και τα αμκα τους,αντιστοιχως...δε βλεπω κατι διαφορετικο
Ιδιο αριθ. πρωτ. πρεπει να εχετε και οι δυο σαςτο αμκα του μικρου δεν το βλεπω ρε παιδια ομως....ενω το δικο μου ειναι οκ μεσα,λες να το εχουν καπου πιο πανω,πιο κατω;ενα ενα τα ειδα και στραβωθηκα γμτ....
ακυρο το βρηκα ευχαριστω πολυ,δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,ηταν σε εντελως αλλο σημειο...λες να παμε καπου τελικα;;;;μακαρι! και παλι ευχαριστω.
ναι ετσι το βρηκα,απλα το κολπο με την ευρεση δεν το ηξερα και εψαχνα ωρες...ιδιο ειναι.Ιδιο αριθ. πρωτ. πρεπει να εχετε και οι δυο σας
Το γνωρίζω πως λειτουργεί η αναζήτηση αλλά για να αποφύγω την ταύτιση του ΑΜΚΑ με ΑΦΜ μέσα σε τόσες δεκάδες αποτελέσματα, ήθελα να έχω διαθέσιμο τον αριθμό πρωτ ώστε να το βγάλει κατευθείαν, αν είμαι μέσα. Ευχαριστώ πάντως.Ανοιγεις την "ευρεση" και βαζεις τα 4 τελευταια του αφμ σου,τα οποια θα ειναι στη μεσαια στηλη...αν συμπιτει με τη διπλανη (στη δεξια ),να ειναι ιδια με τα 4 τελευταια του αμκα σου, τοτε λογικα στην 1η στηλη θα ειναι ο αριθμος πρωτ. της αιτησης σου...αν δε συμπιπτουν συνεχιζεις στο επομενο εως ωτου θα βρεθει αντιστοιχια...επισης αν εχεις ωφελουμενα μελη,αμεσως κατω απο τη δικη σου με ιδιο αριθ. πρωτ. θα ειναι και τα ωφελουμενα μελη με τα αφμ και τα αμκα τους,αντιστοιχως...δε βλεπω κατι διαφορετικο
Κι εγω την ιδια απορια ειχα...Γιατι σε καποιους γραφει ωφελουμενος και σε καποιους οχι?Ανοιγοντας τον πινακα δικαιουχων/οφελουμενων, βρισκω τους αριθμους των αιτησεων που με ενδιαφερουν. Διπλα ομως δεν γραφουν κατι, ενω σε αλλους αριθμους γραφει οφελουμενος. Αυτο σημαινει οτι εχω αποκλειστει; Εγινε δηλαδη και η κληρωση;