Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Τουρισμός για Όλους

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
να ρωτησω κι εγω κατι;αυτη τη φορα μεσα ειμαι,αλλα ο γιος μου που ειναι ωφελουμενο μελος,δεν ειναι...μηπως μονο τους ΑΜΕΑ ωφελουμενους εχουν;παντως ειναι ανηλικος και τον ειχα βαλει στην αιτηση μου κανονικα...επισης κατι ακομα οσοι ειμαστε ωφελουμενοι,πως θα ξερουμε αν τελικα πηραμε καποιο ταξιδι;

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Όσα τηλέφωνα έχω κάνει στην Πάρο για Αύγουστο έχω βρει διαθέσιμα.
Φέτος ειναι διαφορετικά τα πράγματα.

Για να απαντήσω και στη @taxidiara (χρόνο παρά χρόνο δικαιούμαι κοινωνικό τουρισμό) φροντίζω να κλείνω από νωρίς. Παλαιότερα οι αιτήσεις γινόντουσαν μέσα στον Φεβρουάριο οπότε Μάρτη/Απρίλη είχα κλείσει. Το 2018 που βγήκαν τον Ιούλιο δεν τον πάλεψα καν και έκλεισα τον Μάρτη του 19 για τον Ιούλιο. Βέβαια σε νησιά όπως Πάρο πχ. δεν βρήκα ποτέ, έχω πάει Γύθειο, Κεφαλλονιά και Εύβοια με τον κοινωνικό τουρισμό.

paefstra

Member
Δυο φορες εχω παρει Τουρισμος για Ολους, και τις δυο βρηκα τελος Αυγουστου, οχι στην α αλλα στη β η γ επιλογη μου.
Συγκρινοντας το φετινο προγραμμα με το παλιο, το παλιο μου φαινεται πιο γενναιοδωρο. Εκλεινα ξενοδοχειο με ημιδιατροφη γιατι βολευει για family καταστασεις και κοστιζε αστειο ποσο. Δεν ξερω αν εχει τετοια πακετα το τωρινο.

Mikes

Member
Κ να μη τον κράτησες μη σκας έτσι κ αλλιώς αυτοί όλοι δε κέρδισαν θα ακολουθήσει κλήρωση. Κ θα λάβεις voucher αν κληρωθείς

Έχω πολύ περιέργεια όμως βρε παιδιά εσείς που κερδίσατε σ αυτά τα προγράμματα κ μπράβο σας, αν θα βρείτε δωμάτιο για τότε που θέλετε ... πάντα ήμουν σκεπτική με αυτά
Ειχα παει τελος Ιουλιου Ζακυνθο,σε αξιολογο ξενοδοχειο...κάποτε ομως!

Mikes

Member
Για τον Τουρισμό για όλους θέλω να μάθω!
Ανοιγεις την "ευρεση" και βαζεις τα 4 τελευταια του αφμ σου,τα οποια θα ειναι στη μεσαια στηλη...αν συμπιτει με τη διπλανη (στη δεξια ),να ειναι ιδια με τα 4 τελευταια του αμκα σου, τοτε λογικα στην 1η στηλη θα ειναι ο αριθμος πρωτ. της αιτησης σου...αν δε συμπιπτουν συνεχιζεις στο επομενο εως ωτου θα βρεθει αντιστοιχια...επισης αν εχεις ωφελουμενα μελη,αμεσως κατω απο τη δικη σου με ιδιο αριθ. πρωτ. θα ειναι και τα ωφελουμενα μελη με τα αφμ και τα αμκα τους,αντιστοιχως...δε βλεπω κατι διαφορετικο

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Ανοιγεις την "ευρεση" και βαζεις τα 4 τελευταια του αφμ σου,τα οποια θα ειναι στη μεσαια στηλη...αν συμπιτει με τη διπλανη (στη δεξια ),να ειναι ιδια με τα 4 τελευταια του αμκα σου, τοτε λογικα στην 1η στηλη θα ειναι ο αριθμος πρωτ. της αιτησης σου...αν δε συμπιπτουν συνεχιζεις στο επομενο εως ωτου θα βρεθει αντιστοιχια...επισης αν εχεις ωφελουμενα μελη,αμεσως κατω απο τη δικη σου με ιδιο αριθ. πρωτ. θα ειναι και τα ωφελουμενα μελη με τα αφμ και τα αμκα τους,αντιστοιχως...δε βλεπω κατι διαφορετικο
το αμκα του μικρου δεν το βλεπω ρε παιδια ομως....ενω το δικο μου ειναι οκ μεσα,λες να το εχουν καπου πιο πανω,πιο κατω;ενα ενα τα ειδα και στραβωθηκα γμτ....
ακυρο το βρηκα ευχαριστω πολυ,δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,ηταν σε εντελως αλλο σημειο...λες να παμε καπου τελικα;;;;μακαρι! και παλι ευχαριστω.

Last edited:

Mikes

Member
το αμκα του μικρου δεν το βλεπω ρε παιδια ομως....ενω το δικο μου ειναι οκ μεσα,λες να το εχουν καπου πιο πανω,πιο κατω;ενα ενα τα ειδα και στραβωθηκα γμτ....
ακυρο το βρηκα ευχαριστω πολυ,δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,ηταν σε εντελως αλλο σημειο...λες να παμε καπου τελικα;;;;μακαρι! και παλι ευχαριστω.
Ιδιο αριθ. πρωτ. πρεπει να εχετε και οι δυο σας

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Ιδιο αριθ. πρωτ. πρεπει να εχετε και οι δυο σας
ναι ετσι το βρηκα,απλα το κολπο με την ευρεση δεν το ηξερα και εψαχνα ωρες...ιδιο ειναι.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Το γνωρίζω πως λειτουργεί η αναζήτηση αλλά για να αποφύγω την ταύτιση του ΑΜΚΑ με ΑΦΜ μέσα σε τόσες δεκάδες αποτελέσματα, ήθελα να έχω διαθέσιμο τον αριθμό πρωτ ώστε να το βγάλει κατευθείαν, αν είμαι μέσα. Ευχαριστώ πάντως.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ανοιγοντας τον πινακα δικαιουχων/οφελουμενων, βρισκω τους αριθμους των αιτησεων που με ενδιαφερουν. Διπλα ομως δεν γραφουν κατι, ενω σε αλλους αριθμους γραφει οφελουμενος. Αυτο σημαινει οτι εχω αποκλειστει; Εγινε δηλαδη και η κληρωση;

despina.mina

Member
Ανοιγοντας τον πινακα δικαιουχων/οφελουμενων, βρισκω τους αριθμους των αιτησεων που με ενδιαφερουν. Διπλα ομως δεν γραφουν κατι, ενω σε αλλους αριθμους γραφει οφελουμενος. Αυτο σημαινει οτι εχω αποκλειστει; Εγινε δηλαδη και η κληρωση;
Κι εγω την ιδια απορια ειχα...Γιατι σε καποιους γραφει ωφελουμενος και σε καποιους οχι?
Οχι,η κληρωση δεν εχει γινει ακομα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα