• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Τουρισμός για Όλους

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Τζίφος και για μένα.. Περιμενω το "για ολους" τώρα.. Άμα και κει τζίφος τότε δεν ανήκω στους "όλους" αλλά στους λίγους με τα πολλά.. Απλά πρέπει να ψάξω να τα βρω και να κλείσω Μύκονο (έχω τα μέσα εκεί) με 6 ή 7 εκατοσταρικα τη βραδιά..
μια απ τα ιδια φιλε...κι εγω το ιδιο σκεφτηκα και βλεπω κι αυτο και γελαω...φαγανε φαγανε φαγανε....

αν έχω καταλάβει καλά, μακροχρόνια ανέργους εννοούν όσους είναι ΕΩΣ 12 μήνες άνεργοι, όχι όλους!!!Εγώ περιμένω το τουρισμός για όλους για να δούμε....

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Από τον ΟΑΕΔ εγκρίθηκε η συμμετοχή της συζύγου μου. Για την διαμονή εγώ τι συμμετοχή θα έχω; Το δωμάτιο καλύπτεται από την επιταγή της συζύγου; Γνωρίζει κάποιος;

Από τον ΟΑΕΔ εγκρίθηκε η συμμετοχή της συζύγου μου. Για την διαμονή εγώ τι συμμετοχή θα έχω; Το δωμάτιο καλύπτεται από την επιταγή της συζύγου; Γνωρίζει κάποιος;
Δεν σε εβαλε στην αιτηση;Κανονικα βαζεις συζυγο και παιδια,και βγαινει ξεχωριστη επιταγη για τον καθενα...

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Δημοσιεύτηκαν οι δικαιούχοι του Τουρισμός για όλους (προσωρινό μητρώο)

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό

Billouk

Member
Καλησπέρα, αν είσαι δικαιούχος και στους πίνακες του ΟΑΕΔ και στο Τουρισμός για όλους, διαλέγεις;; Ή σε αποκλείουν από το ένα πρόγραμμα στους οριστικούς την άλλη εβδομάδα;

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Για τον Τουρισμό για όλους θέλω να μάθω!
ωχ sorry... οντως δεν εχεις προσβαση να μπεις στην αίτηση σου να δεις... μήπως επειδή ειναι προσωρινά; δεν την εκτύπωσες/αποθήκευσες; Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω.. αν μάθω κατι θα μπω να ενημερώσω

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Για τον Τουρισμό για όλους θέλω να μάθω!
Κ να μη τον κράτησες μη σκας έτσι κ αλλιώς αυτοί όλοι δε κέρδισαν θα ακολουθήσει κλήρωση. Κ θα λάβεις voucher αν κληρωθείς

Έχω πολύ περιέργεια όμως βρε παιδιά εσείς που κερδίσατε σ αυτά τα προγράμματα κ μπράβο σας, αν θα βρείτε δωμάτιο για τότε που θέλετε ... πάντα ήμουν σκεπτική με αυτά

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Κ να μη τον κράτησες μη σκας έτσι κ αλλιώς αυτοί όλοι δε κέρδισαν θα ακολουθήσει κλήρωση. Κ θα λάβεις voucher αν κληρωθείς

Έχω πολύ περιέργεια όμως βρε παιδιά εσείς που κερδίσατε σ αυτά τα προγράμματα κ μπράβο σας, αν θα βρείτε δωμάτιο... πάντα ήμουν σκεπτική με αυτά
Όσα τηλέφωνα έχω κάνει στην Πάρο για Αύγουστο έχω βρει διαθέσιμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom