katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Οξυμωρο τα μέλη του φόρουμ, που ξέρουν πως λειτουργεί, να προτείνουν δημόσια το adblocker.
Κατερίνα, εντελώς αυθόρμητα το είπα, από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Αλήθεια, το adblocker το έχω χρόνια, γιατί από ένα σημείο και μετά οι διαφημίσεις παντού είναι ατελείωτες. Εδώ πλέον στο facebook έχω βαρεθεί να πατάω "αποκλεισμός" της τάδε διαφήμισης ή πληροφορίας γιατί είναι ανεξάντλητες. Έτσι δουλεύει η αγορά, το δέχομαι, απλά για μένα είναι πολύ κουραστικό να πετάγονται παντού διάφορα, χάνομαι, πώς να το πω. Τώρα θα μου πει κάποιος "απενεργοποίησέ το για το συγκεκριμένο site", σωστά..Οξυμωρο τα μέλη του φόρουμ, που ξέρουν πως λειτουργεί, να προτείνουν δημόσια το adblocker.
Η ανάλυση είναι 1366χ768Σαφώς και είναι πρόβλημα του σάιτ , δε θα έπρεπε να βγαίνει εκεί η διαφήμιση. Μου λες σε παρακαλώ τι ανάλυση έχεις στην οθόνη σου;
Είναι λίγο απόλα.Άρα δεν είναι πρόβλημα του site και της θέσης της διαφήμισης μέσα στη σελίδα;
Οταν όμως κάποια στιγμή σταματήσουν να υπάρχουν δωρεάν sites, και για να γίνεις μέλος θα πρέπει να πληρώνεις, ίσως να το σκεφτείς καλύτερα.Δεν έχεις adblocker στον υπολογιστή; Σ' εμένα πάντως δε βγαίνει τίποτα
Πρόσεξες το τελευταίο μου post? Το adblocker είναι ενεργοποιημένο έτσι κι αλλιώς, χωρίς να έχω σκεφτεί ως τώρα αν θέλεις το ζήτημα για το φόρουμ. Μετά το σχετικό post, το απενεργοποίησα για το φόρουμ, και είδα ότι πράγματι δε με χαλάει καμιά διαφήμιση εδώ, οπότε συνεχίζουμε.Οταν όμως κάποια στιγμή σταματήσουν να υπάρχουν δωρεάν sites, και για να γίνεις μέλος θα πρέπει να πληρώνεις, ίσως να το σκεφτείς καλύτερα.
Δεν λέω ότι κάνεις κάτι παράνομο χρησιμοποιώντας Adblocker. Προς Θεού. Νομιμότατη είναι η χρήση τους. Απλά στερείς από τον διαχειριστή της σελίδας ένα μικρό (πίστεψε με είναι πραγματικό μικρό) εισόδημα.
Δεν είπα τίποτα με κακή διάθεση. Σε τελική ανάλυση ο καθένας κάνει για τον εαυτό του ότι νομίζει καλύτερο. Ποιός είμαι εγώ για να σε κρίνω, ποιός είσαι εσύ για να με κρίνεις (τρόπος του λέγειν).Πρόσεξες το τελευταίο μου post? Το adblocker είναι ενεργοποιημένο έτσι κι αλλιώς, χωρίς να έχω σκεφτεί ως τώρα αν θέλεις το ζήτημα για το φόρουμ. Μετά το σχετικό post, το απενεργοποίησα για το φόρουμ, και είδα ότι πράγματι δε με χαλάει καμιά διαφήμιση εδώ, οπότε συνεχίζουμε.
Καλόοοο, το διαβάζω με ενδιαφέρονΔεν είπα τίποτα με κακή διάθεση. Σε τελική ανάλυση ο καθένας κάνει για τον εαυτό του ότι νομίζει καλύτερο. Ποιός είμαι εγώ για να σε κρίνω, ποιός είσαι εσύ για να με κρίνεις (τρόπος του λέγειν).
Επειδή όμως το θέμα του Adblocking είναι παγκόσμιο (για να μη λένε ορισμένοι ότι οι εξυπνάκηδες οι Ελληνες το κάνουν μόνο), σε παραπέμπω σε μια διεθνή συζήτηση (στα Αγγλικά) για το συγκεκριμένο θέμα.
https://theadminzone.com/threads/forum-ad-blocking-crisis-what-you-can-do-about-it.140625/
Ώπα κάτσε. Αν κάνεις zoom την οθόνη σου πάνω από 100% εγώ δε μπορώ να κάνω τίποτα σε αυτήν την περίπτωση. Εγώ μπορώ να καλύψω όλες τις περιπτώσεις στις αναλύσεις των οθονών, όχι όταν γίνει zoom μια σελίδα. Ακόμα κι'έτσι θα κάνω κάποιες δοκιμές σήμερα μήπως και υπάρχει κάποιο κενό κάπου στις περιπτώσεις που έχω φτιάξει.Η ανάλυση είναι 1366χ768
Παίζοντας με την εστίαση της οθόνης παρατήρησα ότι από το 110% και πάνω(εκεί την δουλεύω εγώ) η συγκεκριμένη θέση διαφήμισης αρχίζει να καλύπτει τα πρόσφατα μηνύματα.