taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Δε νομίζω ότι αρμόζουν ακραία μέτρα. Ένα δημόσιο αυτομαστίγωμα αρκεί....Αφου το έγραψα 2-3 φορές λάθος δεν υπάρχει δικαιολογία.Πρέπει να αυτοδιαγραφώ ίσως..
Δε νομίζω ότι αρμόζουν ακραία μέτρα. Ένα δημόσιο αυτομαστίγωμα αρκεί....Αφου το έγραψα 2-3 φορές λάθος δεν υπάρχει δικαιολογία.Πρέπει να αυτοδιαγραφώ ίσως..
Δεν έχεις adblocker στον υπολογιστή; Σ' εμένα πάντως δε βγαίνει τίποταΑυτές οι διαφημίσεις που μπαίνουν εμπρός από τα νέα μηνύματα είναι λίγο εκνευριστικές. Μήπως γίνεται κάτι;
View attachment 208071
Όχι, τι είναι ακριβώς;Δεν έχεις adblocker στον υπολογιστή; Σ' εμένα πάντως δε βγαίνει τίποτα
Άρα δεν είναι πρόβλημα του site και της θέσης της διαφήμισης μέσα στη σελίδα;Yπαρχουν προγραμματα που μπορεις να κατεβασεις απο το διαδικτυο που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις.
Εχμμ....Δεν το ξέρω γιατί δεν είδα ποτέ διαφημίσεις, μιας και το adblocker το ενεργοποιώ πάντα με το που κατεβάσω κάποιον broswer. Μπορεί και να είναι όντως θέμα, αλλά εμένα και στα πλάγια και οπουδήποτε κι αν έβγαιναν οι διαφημίσεις δε θα μου πολυάρεσε, κατανοώντας φυσικά και το οικονομικό του θέματος.Άρα δεν είναι πρόβλημα του site και της θέσης της διαφήμισης μέσα στη σελίδα;